Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Gėda pelėda dėl lentutės tongue.gif
Atsakyti
Mergytes imeciau foto i albuma savo mini pokyciu tik nezinau kaip man sekesi ikelt tad nepykite wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 23, 21:02)
turbut anksciau nebutum patikejusi, kad iseit i parduotuve bus tokia pramoga? lotuliukas.gif

Budavo didziausia pramoga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 23, 20:56)
prisidavusiu tik puse, tiksla pasiekusiu kolkas 0  ax.gif dar luktelsiu ir busiu negailestinga  blush2.gif

Ar po svenciu kursit nauja lentute? Itariu po apsivalgymu bus ka kratyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2015 12 23, 18:59)
Labas vakaras,man  valgiadieniai,net bijau svertis,o dar sventes ant nosies ax.gif
Nu nebesusitvarkau su savimi visai,seniai jau taip buvo g.gif

Ir man edadeniai. Balandelius 3 sulapnojau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
as jau dabar turiu ka kratyt, o po svenciu... irnesakyk.gif
bet dzin, ant svarstykliu seniai jau nelipau, nekvarsinu galvos, vistiek gi zinau, kad nieko gero, o dar sventes ant nosies. kol palto sagu persiut nereikia reiskia viskas gerai lotuliukas.gif bet po nauju tai jau spirsiu sau i sikna, smagu atostogaut, bet kas per daug, tas nesveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2015 12 23, 20:16)
Gėda pelėda dėl lentutės tongue.gif

Neklysta tik tas,kas nieko nedaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 23, 22:44)
Neklysta tik tas,kas nieko nedaro  4u.gif

o nieko nedarantis dar labiau kartais klysta drinks_cheers.gif
jokiu gedu nematau, smagu, kad buvo einanciu iki galo, nesvarbu, kad tikslo nepasieke, bet svarbu, kad stengesi ir sieke tikslo 4u.gif man pvz labiau geda, nes as "pasiploviau" is lenteles
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 23, 22:44)
Neklysta tik tas,kas nieko nedaro  4u.gif

Praeitais metais dalyvavu ir buvau viena iš pasiekusių tikslą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2015 12 23, 23:47)
Praeitais metais dalyvavu ir buvau viena iš pasiekusių tikslą rolleyes.gif

saunuole, kad pavyko, bet ne visoms pasiseka mirksiukas.gif manau pastangos jau yra pagirtinas dalykas, o pasiektas tikslas tai cia tik pacios asmeninis prizas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 23, 23:53)
saunuole, kad pavyko, bet ne visoms pasiseka mirksiukas.gif  manau  pastangos jau yra pagirtinas dalykas, o pasiektas tikslas tai cia tik pacios asmeninis prizas ax.gif

Nu bet ir jautrumas, ne man čia tų jūsų rezultatų reikia, anksčiau ir mane sugėdindavo ir kai reikdavo pagirdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2015 12 23, 23:55)
Nu bet ir jautrumas, ne man čia tų jūsų rezultatų reikia, anksčiau ir mane sugėdindavo ir kai reikdavo pagirdavo doh.gif

cia ne jautrumas, cia siaip biggrin.gif neisizeisk, viskas gerai mirksiukas.gif

2016ais butinai darysim vasaros lentele cool.gif nes as pvz pykstu biggrin.gif man vasara geriausia svori mest ir numetu daugiausia, kol kitos saslykus valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 24, 00:18)
cia ne jautrumas, cia siaip biggrin.gif neisizeisk, viskas gerai mirksiukas.gif

2016ais butinai darysim vasaros lentele cool.gif  nes as pvz pykstu biggrin.gif  man vasara geriausia svori mest ir numetu daugiausia, kol kitos saslykus valgo lotuliukas.gif

Nu man nėr ko įsižeisti biggrin.gif ..
Moteros priimkit ne tik liaupses bet ir kritiką , pvz man to reikėjo metant svorį, to biggrin.gif
Aišku šaunuolės, kad stengiates , bet ... per mažai...
Na ką jau kaip ir Kūčių diena.....ramybės ir rimties metas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 24 gruodžio 2015 - 00:33
Kuciu rytas, ramybes, jaukumo visu Jusu namuose wink.gif
Atsakyti
Graziu svenciu visoms 4u.gif
Atsakyti