Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažiemsirdideliems****

Maniskei pilnai uztenka Small, aisku, reikia ir i vaiko ugi atsizvelgti. Manau mums Small ir antrai klasei pilnai uzteks.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 01 09, 14:45)
Maniskei pilnai uztenka Small, aisku, reikia ir i vaiko ugi atsizvelgti. Manau mums Small ir antrai klasei pilnai uzteks.

O koks ugis Jusu dukrytes?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2016 01 09, 15:45)

A4 formatas telpa i Small dydzio kuprine?
Atsakyti
Telpa A4 ir viskas, ko reikia ir nereikia biggrin.gif Ugis apie 122, smulkute. Svarbu, kuprine lengva, kai mokykloj svere, tai jos ir vienos mergaites be problemu i normas isipaise, nes ta kuprine tik 500 g sveria (small). Musu dirzai ruzavi, bet lengvai pasivalo, zodziu, man-super.
Atsakyti
QUOTE(angelina25 @ 2016 01 09, 14:43)
O pirmokeliams Small dydzio kuprines reikia?  ax.gif

O aš buvau įsitikinus, kad pirksiu L pirmokui doh.gif , dabar visai susimaišiau. Bet maniškio ūgis 130 cm, nors smulkutis, bet iki rugsėjo jaučiu dar paaugs vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 18:04)
O aš buvau įsitikinus, kad pirksiu L pirmokui  doh.gif , dabar visai susimaišiau. Bet maniškio ūgis 130 cm, nors smulkutis, bet iki rugsėjo jaučiu dar paaugs vis tiek.

As taip pat tik apie large galvoju... Musu ugis 128 cm g.gif
O, ju kaina su -20% skaitosi gera ar buna geresne? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
~ 130 cm ūgio plonai mergaitei Large pats tas smile.gif
Atsakyti
Kiek turite rl iki max nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 18:04)
O aš buvau įsitikinus, kad pirksiu L pirmokui  doh.gif , dabar visai susimaišiau. Bet maniškio ūgis 130 cm, nors smulkutis, bet iki rugsėjo jaučiu dar paaugs vis tiek.

Tai jau imciau Large. Rugsejo 1 maniske buvo 1, 20 cm, tai jai gerai, be to, smulki.
Atsakyti
Sveiki, perkate J.Crew Factory? Ryte pasiunčiau užsakymą, bet tikriausiai neperkat, kad negavau priimta.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 09, 15:26)
Kokiam state ridzis bazuojasi gal žinot?

Sales Tax. Which deliveries will be charged sales tax?
Sales tax on the merchandise total is charged for items shipped to the following states and US territories: AL*, AR*, AZ, CA*, CO*, CT*, DC*, FL*, GA*, HI*, IA, ID, IL*, IN*, KS*, KY*, LA*, MA, MD*, ME*, MI*, MN*, MO*, MS*, NC*, ND*, NE*, NJ*, NM*, NV*, NY*, OH*, OK, PA*, RI*, SC*, SD*, TN*, TX*, UT, VA*, VT*, WA*, WI*, WV*, WY and Puerto Rico*. States and US territories marked with an asterisk also collect taxes on shipping and processing charges. Except as otherwise noted, all sales are made by Williams-Sonoma DTC, Inc., and the local sales tax of the delivery destination is also charged. All sales shipped to Texas locations are made by Williams-Sonoma DTC Texas, Inc., and the sales tax is based on the location where the order was received. Orders shipped to California locations are F.O.B. destination point which means title passes in California.

http://www.potterybarnkids.com/ TAX 6,25% kuprinems duoda free shipa ir -20%

thumbup.gif

QUOTE(Chanel1 @ 2016 01 09, 20:55)
Sveiki, perkate J.Crew Factory? Ryte pasiunčiau užsakymą, bet tikriausiai neperkat, kad negavau priimta.

patvirtinimu nerašome, nuperkam kai tik susirenka free ship ar nuolaida
atsakiau emaile

4u.gif
https://factory.jcrew.com -50% dar clerance prekems su kodu ir free ship nuo
100

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
dar nuolaidų

http://www.ae.com/ -60% clearance prekėms, nuolaida matosi krepšiuke, free ship nuo 50

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ma3ca @ 2016 01 09, 18:10)
As taip pat tik apie large galvoju... Musu ugis 128 cm  g.gif
O, ju kaina su -20% skaitosi gera ar buna geresne?  ax.gif

as ir apie LARGE galvoju, mergina jau dabar apie 130 cm
o va del kainos man klausimas 4u.gif , merginos kas jau pirkot cia gera kaina ar geresne pagavot g.gif ????
Atsakyti