Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 17

QUOTE(bezdzioniukas @ 2015 12 23, 18:59)
Pradėtas gaminti "prieš gerus metus", o Amazon.de pardavinėja jau nuo 2012 m. balandžio 3 d.  biggrin.gif  http://www.amazon.de...ords=SMU58N55EU

Nu jo, ne naujokelis jau, turiu per nakti apsispresti g.gif
Atsakyti
Sveiki. O kokia indaplove rekomenduotumete laisvai pastatoma. Biudzetas mazdaug iki 500-600 eur. Norisi nusipirkti tikrai gera produkta.
Atsakyti
Labas, su praejusiomis sventemis!!!
As busiu nepopuliari ir vistik apsisprendziau pirkti Whirlpool, tik dabar tarp dvieju modeliu metausi, laukiu kol vaikas atsikels ir vaziuosiu gyvai pasiziureti arba 7570 arba 860.
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2015 12 27, 15:43)
Labas, su praejusiomis sventemis!!!
As busiu nepopuliari ir vistik apsisprendziau pirkti Whirlpool, tik dabar tarp dvieju modeliu metausi, laukiu kol vaikas atsikels ir vaziuosiu gyvai pasiziureti arba 7570 arba 860.

Absurdas, nuvaziavau paziureti, gerai kad dar parduotuveje paprasiau nuimti virsutini dangti ir ji nuemus net nusikeikiau, ten uzdeta matyt dal stabilumo tokia akmenine plyta, kuri issikisa i virsu beveik 1,5cm ir man niekaip netelpa po stalvirsiu, nu bl......nesikeikiant, tai ka rinktis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2015 12 27, 21:56)
Absurdas, nuvaziavau paziureti, gerai kad dar parduotuveje paprasiau nuimti virsutini dangti ir ji nuemus net nusikeikiau, ten uzdeta matyt dal stabilumo tokia akmenine plyta, kuri issikisa i virsu beveik 1,5cm ir man niekaip netelpa po stalvirsiu, nu bl......nesikeikiant, tai ka rinktis  unsure.gif

Tai tada viską nuo pradžių papasakokite kokia dabar pas jus stovi indaplovė?
Atsakyti
SUPER EKSTRA UŽKLAUSIMAS smile.gif

ką rinktis:
SN66L081EU duoda dar ir + SZ73300 smile.gif

ar

SN64M080EU

Vokietukė 11€ pigiau biggrin.gif (bet kuo toliau tuo labiau tuo Lenkai/Vokiečiai nebetikiu tai tas džin) bet pirmoji vilioja ta greita programa ir praplovimo, o antroji - pusine užkrova.

Praktikos su indaplovėm realios neturiu tai doh.gif Patarkit turiu šiandien nuspręsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 12 28, 23:02)
SUPER EKSTRA UŽKLAUSIMAS smile.gif

ką rinktis:
SN66L081EU duoda dar ir + SZ73300 smile.gif

ar

SN64M080EU

Vokietukė 11€ pigiau biggrin.gif (bet kuo toliau tuo labiau tuo Lenkai/Vokiečiai nebetikiu tai tas džin) bet pirmoji vilioja ta greita programa ir praplovimo, o antroji - pusine užkrova.

Praktikos su indaplovėm realios neturiu tai  doh.gif Patarkit turiu šiandien nuspręsti doh.gif

Nei praplovimas nei pusine uzkrova man nereikalingi, o vat be greitos programos tai neissiversciau, beveik tik ja ir naudoju, po to, kai isbandziau visas ir skirtumo plovimo kokybeje nepajutau. Pas mane Bosch, jei ka.
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2015 12 29, 01:47)
Nei praplovimas nei pusine uzkrova man nereikalingi, o vat be greitos programos tai neissiversciau, beveik tik ja ir naudoju, po to, kai isbandziau visas ir skirtumo plovimo kokybeje nepajutau. Pas mane Bosch, jei ka.

oi aciu tai va ir galvoju... o tai "greitas" tai kiek ten laiko sutaupo? na +/-
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 12 29, 08:11)
oi aciu  tai va ir galvoju... o tai "greitas" tai kiek ten laiko sutaupo? na +/-

Greita programa mano indaplovej trunka 29 min., visos kitos jau virš valandos. 4u.gif
Atsakyti
Visos Bosch,Siemens indaplovės turi VarioSpeed fukciją-laiko taupymas.Naudodamiesi šią funkciją Jūs galite sutaupyti pasirinktos programos trukmę nuo 20% iki 50%.Tik nereikia pamišti kad tai padidins Jūsų vandens ir elektros sąnaudas.
https://www.youtube....h?v=B8wd8blvq00
Atsakyti
Pas mane ši indaplovė: http://www.bosch-hom...SPV58M40EU.html

Plovimo kokybe esu labai patenkinta, taip pat ir stalčiumi įrankiams 4u.gif programų yra nuo 29 min. trunkančios party iki 3:19 trunkančios eko programos; taip kad trumpesnė programa tikrai gali būti aktuali tam tikrais atvejais. Visos programos gerai plauna; aišku, kai paleidžiu party programą, tai nepridedu riebaluotų keptuvių... jei reikia ekstra švaros, tai paleidžiu intensyvią programą. Džiūsta irgi gerai. Gana tyli, bet gal kiek garsesnė nei tikėjausi g.gif

Ką reikškia nauja gera indaplovė supratau, kai pas draugus teko pasinaudoti kelių metų senumo indesit ar kažkokia panašia - programos buvo pavadintos nuo P1 iki P7, be jokių papildomų paaiškinimų; pusės programų kažkodėl neleido pasirinkti. Pasirinkus vieną iš leidžiamų programų, po plovimo ant indų liko miltelių doh.gif tad viską perplovėm rankomis. Paskui šeimininkas paaiškino, kad pasirinkome pačią trumpiausią programą, ir kad reikia rinktis kažkurią kitą rolleyes.gif bet ir su ta kita stikliniai indai buvo kaip aptapšnoti, visi indai tarsi riebia plėvele pasidengę doh.gif gal problema, kad jis druskos nedėjo ar blizgiklio... Bet faktas tas, kad supratau, koks nuostabus daiktas yra mano boshas wub.gif technologijos tikrai žengia į priekį.

Atsakyti
Sveiki,
renkames indaplove, pagrindinis reikalavimas 45cm, imontuojama. Kaina butu gerai iki 400eur. Klausimas del klases ar labai skirsis jei bus A+, o ne A++. Kolkas renkames is siu:
Bosch SPV53M60EU
Bosch SPV48M10EU
Siemens SR64M081EU
Kuria is siu patartumete, o gal ka geresnio galima rasti? Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti