Pas mane ši indaplovė:
http://www.bosch-hom...SPV58M40EU.htmlPlovimo kokybe esu labai patenkinta, taip pat ir stalčiumi įrankiams
programų yra nuo 29 min. trunkančios party iki 3:19 trunkančios eko programos; taip kad trumpesnė programa tikrai gali būti aktuali tam tikrais atvejais. Visos programos gerai plauna; aišku, kai paleidžiu party programą, tai nepridedu riebaluotų keptuvių... jei reikia ekstra švaros, tai paleidžiu intensyvią programą. Džiūsta irgi gerai. Gana tyli, bet gal kiek garsesnė nei tikėjausi
Ką reikškia nauja gera indaplovė supratau, kai pas draugus teko pasinaudoti kelių metų senumo indesit ar kažkokia panašia - programos buvo pavadintos nuo P1 iki P7, be jokių papildomų paaiškinimų; pusės programų kažkodėl neleido pasirinkti. Pasirinkus vieną iš leidžiamų programų, po plovimo ant indų liko miltelių
tad viską perplovėm rankomis. Paskui šeimininkas paaiškino, kad pasirinkome pačią trumpiausią programą, ir kad reikia rinktis kažkurią kitą
bet ir su ta kita stikliniai indai buvo kaip aptapšnoti, visi indai tarsi riebia plėvele pasidengę
gal problema, kad jis druskos nedėjo ar blizgiklio... Bet faktas tas, kad supratau, koks nuostabus daiktas yra mano boshas
technologijos tikrai žengia į priekį.