Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 17

QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 09:57)
Sveiki, kažkaip nusivyliau savo indaplove Boch, gal aš kažką ne taip darau, visų pirma durelių vidinis paviršius labai nusibraižė, nors pavalau tik švelniu skudurėliu, o tas zolie džiovinimas nu nelabai aš jo jaučiu. Gal kas pakomentuotų ar aš kažką netaip darau?

O kokiomis priemonėmis plaunate indus?
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 11:57)
Sveiki, kažkaip nusivyliau savo indaplove Boch, gal aš kažką ne taip darau, visų pirma durelių vidinis paviršius labai nusibraižė, nors pavalau tik švelniu skudurėliu, o tas zolie džiovinimas nu nelabai aš jo jaučiu. Gal kas pakomentuotų ar aš kažką netaip darau?

"durelių vidinis paviršius labai nusibraižė, nors pavalau tik švelniu skudurėliu" - kam jas apskritai reikia valyti g.gif
"tas zolie džiovinimas nu nelabai aš jo jaučiu" - o kaip Jūs tai norėtumėte jausti g.gif
Atsakyti
gal tiksliau tiktų žodis nusausinimas, nei valymas. Juk nubėgimai dedant indus, o baigus skalbti taip įtariu nuo skalbimo priemonės.
O naudojau Neutral, dabar perėjau prie Tri- Bio.
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 10:25)
gal tiksliau tiktų žodis nusausinimas, nei valymas. Juk nubėgimai dedant indus, o baigus skalbti taip įtariu nuo skalbimo priemonės.
O naudojau Neutral, dabar perėjau prie Tri- Bio.

Trio-Bio naudojate nes name yra autonomine nuotekų sistema??? Ar be šių priemonių naudojate druską ir blizgiklį?
Atsakyti
jo, name individuali nuotekų sisitema, naudoju druską tik neatmenu pavadinimo, blizgiklio ne.
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 11:24)
jo, name individuali nuotekų sisitema, naudoju druską tik neatmenu pavadinimo, blizgiklio ne.

Tai dar siūlau papildomai naudoti blizgiklį ir tikrai pastebėsite geresnius džiovinimo rezeltatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 21, 12:11)
Tai dar siūlau papildomai naudoti blizgiklį ir tikrai pastebėsite geresnius džiovinimo rezeltatus 4u.gif

gal ką pasiūlytumėte konkrečiai kokias priemones pasrinkti?
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 12:19)
gal ką pasiūlytumėte konkrečiai kokias priemones pasrinkti?

blizgiklįs gali būti ir toks
http://www.thomasphi...ndaplovems/1152
Atsakyti
ar galiu daryti išvadą, kad amno indaplovei padarė meškos paslaugą kažkuris iš ploviklių?
Atsakyti
dar klausimėlis, kodėl su kai kuriom plovimo priemonėm darudžiama plauti sidabrinius įrankius ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 13:03)
ar galiu daryti išvadą, kad amno indaplovei padarė meškos paslaugą kažkuris iš ploviklių?

Matyt taip 4u.gif

QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 14:46)
dar klausimėlis, kodėl su kai kuriom plovimo priemonėm darudžiama plauti sidabrinius įrankius ir pan.

Neplaukite sidabro indaplovėje. Taip valant sidabrą galima pažeisti jo paviršių kadangi indaplovė neatsižvelgs kokiu smarkumu veikti sidabrinį paviršių.
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 12 21, 16:46)

Reaguoja.
Atsakyti