Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 17

QUOTE(MrGreitis @ 2016 04 04, 16:02)
Nu pas mus konkreciai is 2 daliu, buna ir is 3 ar 4 net, kad islaikyt vientisuma. Butu 1 plokste nebutu jokios problemos.", suprantu kad su medvarzciais sumasi plokste prie indaploves.

Tada reikia uzklausti Ikea'os pagalbos telefonu, pas juos tas servisas isvystytas - juk zmones patys baldus susirinkineja, tikrai kyla mases klausimu
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2016 04 04, 15:46)
O ikea fasadas tarpusavyje tvirtinasi spec. Profiliais. Tai vat del tu profiliu, ar nebus problemos?

Bet indaplovių IKEA patys negamina. Vis tiek užsakinėja pas kokį Whirlpool ar Electrolux. O ten standartas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 04 balandžio 2016 - 16:51
Laba,

dairausi indaplovės, pagal mano supratimą (man reikia, kad būtų kuo ekonomiškesnės ir gerai plautų bei džiovintų), man tiktų ši http://www.eurobuiti...80eu-sn64m080eu. Bet pasiskaitinėjau temą, sužinojau apie kažkokį stebukląą Zeolite ir dabar galvoju, ar verta mokėti gerokai daugiau už šį privalumą? Indaplovės ieškau pilnai įmontuojamos, 60 cm, biudžetas ~400-500€. Gal kažkokį geresnį variantą patarsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isela @ 2016 04 05, 15:41)
Laba,

dairausi indaplovės, pagal mano supratimą (man reikia, kad būtų kuo ekonomiškesnės ir gerai plautų bei džiovintų), man tiktų ši http://www.eurobuiti...80eu-sn64m080eu. Bet pasiskaitinėjau temą, sužinojau apie kažkokį stebukląą Zeolite ir dabar galvoju, ar verta mokėti gerokai daugiau už šį privalumą?  Indaplovės ieškau pilnai įmontuojamos, 60 cm, biudžetas ~400-500€. Gal kažkokį geresnį variantą patarsit?  4u.gif

Su ZEOLITE geriau džiovins plastmases. Ar manote, kad tai verta 200€, čia Jūs pati geriausia patarėja sau.
Atsakyti
QUOTE(isela @ 2016 04 05, 13:41)
Laba,

dairausi indaplovės, pagal mano supratimą (man reikia, kad būtų kuo ekonomiškesnės ir gerai plautų bei džiovintų), man tiktų ši http://www.eurobuiti...80eu-sn64m080eu. Bet pasiskaitinėjau temą, sužinojau apie kažkokį stebukląą Zeolite ir dabar galvoju, ar verta mokėti gerokai daugiau už šį privalumą?  Indaplovės ieškau pilnai įmontuojamos, 60 cm, biudžetas ~400-500€. Gal kažkokį geresnį variantą patarsit?  4u.gif

https://www.youtube....h?v=eBTJPujzfiM
Spręsti Jums ar reikia su tokiu privalumu bet kad jis vertas dėmesio tai faktas.
Pasižiūrėkite modeliuką SMV68N60EU kaina nėra maža ne tik dėl to kad turi Zeolite džiovinimą 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Galkas pagelbes kaip atsifiltruoti indaploves pagal ismatavimus biggrin.gif
Sugalvojau įmontuoti y esamus baldus , montavimas pilnas su priekine plokšte ant viršaus 4u.gif

Turim ploti 60
Gylis 55
Aukštis nuo žemės max 82

4 asmenu šeima.

Niekad nesu turejusi į ka reikia atkreipti demesi .

Tikiuos aiškiai išdesčiau mintis doh.gif
Biudžetas labai neriboja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 05 balandžio 2016 - 19:03
Ar daug kas naudojate greito plovimo programas? Ar visgi geriau plauti su pilnomis programomis?
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2016 04 05, 20:27)
Laba diena,

Galkas pagelbes kaip atsifiltruoti indaploves pagal ismatavimus biggrin.gif
Sugalvojau įmontuoti y esamus baldus , montavimas pilnas su priekine plokšte ant viršaus  4u.gif

Turim ploti 60
Gylis 55
Aukštis nuo žemės max 82

4 asmenu šeima.

Niekad nesu turejusi į ka reikia atkreipti demesi .

Tikiuos aiškiai išdesčiau mintis  doh.gif
Biudžetas labai neriboja 4u.gif

SN64M080EU:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 04 06, 08:52)
SN64M080EU:

Dėkoju 4u.gif wub.gif

Suprantu šis modelis šiuo metu paklausiausias g.gif
Paskaitinėjau paskutinius psl. tai vis jis minimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2016 04 06, 09:24)
Dėkoju 4u.gif  wub.gif

Tai gera indaplovė už sąžiningus pinigus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 04 06, 10:00)
Tai gera indaplovė už sąžiningus pinigus.

friends.gif yu.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2016 04 05, 20:12)
Ar daug kas naudojate greito plovimo programas? Ar visgi geriau plauti su pilnomis programomis?

Geriau plauti pilnomis programomis. 4u.gif Bet jai jau kažkur skubate galite naudotis ir greitomis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Živutė* @ 2016 04 06, 07:24)
Dėkoju 4u.gif  wub.gif

Ir ne tik šis BOSCH SMV48M30EU mirksiukas.gif
Atsakyti