Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 17

QUOTE(Kardžuvė @ 2016 03 14, 11:11)
Ačiū už patarimą, aš ir pati į BOSCH dairiausia, bet buvau nužiūrėjusi senesnį modelį.

Seni modeliukai neturi šviesos signalo ant grindų...manau tai nelabai patogu kai nežinai programos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

Mano indaplovė ožiavosi jau kurį laiką: kai tik pradedu sekti temą ar užsiklausiu kokio modeliuko - pradeda plauti gerai, kai tik jau sugalvoju kad jau viskas susitvarkė ir nustoju sekti temą - staiga palieka visą užkrova nedaplautą... Tačiau dabar jau ir temos sekimas nebepadeda smile.gif

Taigi, gal gerb. ekspertai parekomenduotu imontuojamą 60 cm pločio indaplovę už 400-450 Eur? Iš pageidavimų norėčiau kad būtų 3 stalčius įrankiams ir valdymas būtų priekyje - taip gal prisitaikyčiau baldinę plokštę nuo seno aparato, nes virtuvės komplektui daugiau nei 10 m. ir tokios plokštės prekyboje jau nebėra sad.gif. Arba vietoje valdymo priekyje durelės gali būti iš nerūdyjančio plieno, bet jaučiu kad toks dalykas smarkiai padidina kainą...
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2016 03 15, 09:14)
Sveiki
Mano indaplovė ožiavosi jau kurį laiką: kai tik pradedu sekti temą ar užsiklausiu kokio modeliuko - pradeda plauti gerai, kai tik jau sugalvoju kad jau viskas susitvarkė ir nustoju sekti temą - staiga palieka visą užkrova nedaplautą... Tačiau dabar jau ir temos sekimas nebepadeda smile.gif

Taigi, gal gerb. ekspertai parekomenduotu imontuojamą 60 cm pločio indaplovę už 400-450 Eur? Iš pageidavimų norėčiau kad būtų 3 stalčius įrankiams ir valdymas būtų priekyje - taip gal prisitaikyčiau baldinę plokštę nuo seno aparato, nes virtuvės komplektui daugiau nei 10 m. ir tokios plokštės prekyboje jau nebėra sad.gif. Arba vietoje valdymo priekyje durelės gali būti iš nerūdyjančio plieno, bet jaučiu kad toks dalykas smarkiai padidina kainą...

Nerūdyjančio plieno fasadas BOSCH SMU50M95SK
Pilnai įmontuojamos SIEMENS SN64M080EU arba BOSCH SMV48M30EU
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2016 03 15, 11:14)
Sveiki

Kada indaplovę plovėte paskutinį kartą spec priemonėmis?
Ar naudojate kokias nors ekologiškas plovimo priemones?
Ar naudojate kartais aukštesnes plovimo temperatūras?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 03 15, 10:41)
Nerūdyjančio plieno fasadas  BOSCH SMU50M95SK
Pilnai įmontuojamos SIEMENS SN64M080EU arba BOSCH SMV48M30EU

Ačiū labai drinks_cheers.gif , bėgu pačiupinėsiu

QUOTE(speedy @ 2016 03 15, 11:42)
Kada indaplovę plovėte paskutinį kartą spec priemonėmis?
Ar naudojate kokias nors ekologiškas plovimo priemones?
Ar naudojate kartais aukštesnes plovimo temperatūras?

Spec. priemonėm neploviau kokius 6 m., ekologiškų ploviklių ir aukštų temperatūrų nenaudoju...
Šiaip mano indaplovei jau kokie 15 m. tai plovimo kokybės sumažėjimas manau kad yra natūralus procesas
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2016 03 15, 13:22)
Spec. priemonėm neploviau kokius 6 m., ekologiškų ploviklių ir aukštų temperatūrų nenaudoju...
Šiaip mano indaplovei jau kokie 15 m. tai plovimo kokybės sumažėjimas manau kad yra natūralus procesas

Plovimo kokybės sumažėjimas yra natūralus procesas.
Kadangi nenaudojate aukštesnių temperatūrų ir labai seniai plovėte spec. priemonėmis, tai gali būti ir ši priežastis. Tik kartais nutinka taip, kad plovimas spec. priemonėmis gali nebepagelbėti. Tada reikia mechaniškai išvalyti sistemą.
Pasikonsultuokite su indaplovių meistru.
Atsakyti
15 metų senumo indaplovę jau bet kokiu atveju keiskite....nereikia kad už meistro krapštymasi dar reikėtų susimokėti nemažą sumą o naudos 0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 03 15, 13:57)
15 metų senumo indaplovę jau bet kokiu atveju keiskite....

Na jau tie prekeivos - kad tik parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 03 15, 13:03)
Na jau tie prekeivos - kad tik parduoti  mirksiukas.gif

Šiuo atveju tik pasidžiaugti dėl tokio noro galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2016 03 15, 14:09)
Šiuo atveju tik pasidžiaugti dėl tokio noro galiu  smile.gif

Nebent reikėjo priežasties atsikratyti senąja mirksiukas.gif
Nes indaplovės profilaktiką darėte žiauriai seniai. Jei taip elgsitės su nauja, ji nei 5 metų nepratemps biggrin.gif
Atsakyti
Jokios profilaktikos nedariau jau 7 metus ir dirbs dar 7 ir jau tada tikrai pasirūpinsiu nauja...tikiuosi turėsiu su geresnėmis techninėmis savybėmis.....Todėl labai senomis indaplovėmis reikia atsikratyti o ne investuoti į profilaktikas.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 03 15, 13:18)
Nebent reikėjo priežasties atsikratyti senąja  mirksiukas.gif
Nes indaplovės profilaktiką darėte žiauriai seniai. Jei taip elgsitės su nauja, ji nei 5 metų nepratemps  biggrin.gif

O kur būtų galima pasiskaityti apie tą profilaktiką? Nes be to kad reikia išvalyti filtrą ir nukrapštyti brudą nuo visokių tarpdurių nieko daugiau nerandu
Atsakyti