Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 17

QUOTE(rimancius @ 2016 02 18, 18:43)
ačiū smile.gif dar pasitikslinu  EAN 4242002838717 tai vokiška vokietijoje?  ax.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
Kikker Speedy ir kiti o kas pas jus atlieka Siemens ir Bosh garantinę priežiūrą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimancius: 19 vasario 2016 - 21:16
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 16, 17:47)
Biški maišot. Išsijungia ir Bosch po kelių minučių. O Miele praveria pačias dureles nebaigusi džiovinimo ciklo, kai indai dar yra drėgni ir jie pabaigia džiūsti esant atvirom durelėm, todėl indų džiovinimui sunaudoja mažiau el. energijos

Papildyta:
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 16, 20:47)
Tai kad ne. Ta "durelių atidarymo" funkcija vadinasi "AutoOpen Drying", t.y. džiovinimas atidarytomis durelėmis. Miele rašo, kad tai užtikrina puikius džiovinimo rezultatus, sumažina elektros sąnaudas ir sutrumpina džiovinimo laiką. Galit čia pasižiūrėt https://www.youtube....h?v=e0srbtNvuIs

thumbup.gif thumbup.gif

Pas mane naktinis tarifas, vaikai indaplovių nekrausto ir atsidaro tyliai tyliai su vos girdimu pyptelėjimu thumbup.gif

Tai ne pirma mano indaplovė, todėl matau vien pliusus šitoje. Tas savaiminis išdžiovinimas atsidarius durelėm man laabai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 19 vasario 2016 - 22:17
O aš turiu be durelių atidarymo funkcijos ir bijau trečia indaplovė bus be šios funkcijos...nes mano poreikius patenkina ir neturinčios šio funkcijos 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi kol neturėjau šios Miele irgi neįsivaizdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimancius @ 2016 02 19, 23:12)
Kikker Speedy ir kiti o kas pas jus  atlieka Siemens ir Bosh garantinę priežiūrą?

O kodėl "pas mus"?
Papildyta:
QUOTE(marselina @ 2016 02 20, 00:12)
...
Tai ne pirma mano indaplovė, todėl matau vien pliusus šitoje. Tas savaiminis išdžiovinimas atsidarius durelėm man laabai patinka.

Šiuo metu namie turime AEG ir Bosch. Ir abi gerai išdžiovina be jokių atsidarymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimancius @ 2016 02 18, 20:09)
kiek mačiau siemens randu brangiau 20 eur
ax.gif
kur rast už tokią kainą?
o ką sako tas kodas?

1. nežinau, kur žiūrėjote.
2. tam yra gooogle
3. tik ne šalį, kurioje pagaminta. Buitinės technikos atveju - šalį kurioje yra gamintojas (ant Kinijoje kepamų indaplovių Whirlpoolas puikiai deda barkodą, pagal kurį išeitų Italija).
Atsakyti
Whirlpoolas ne visas indaploves gamina Kinijoje ....ir barkodai tikrai atinka pagaminimo šalis.......
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 02 20, 19:23)
O kodėl "pas mus"?
Papildyta:

Šiuo metu namie turime AEG ir Bosch. Ir abi gerai išdžiovina be jokių atsidarymų  g.gif

"pas jus paklaust notėjau, gal ne taip išsireiškiau lotuliukas.gif kas aplamai jų tech priežiūrą atlieka, ar čia regionose yra kažkoie centrai???
QUOTE(speedy @ 2016 02 21, 10:40)
1. nežinau, kur žiūrėjote.
2. tam yra gooogle
3. tik ne šalį, kurioje pagaminta. Buitinės technikos atveju - šalį kurioje yra gamintojas (ant Kinijoje kepamų indaplovių Whirlpoolas puikiai deda barkodą, pagal kurį išeitų Italija).

radau siemens pigiau radau, tik neparašiau wink.gif
o su šalimis tai įdomu man pasidarė KUR TADA ŽIŪRĖT PERKANT?

ir dar kaip nenaudojanti dabar indaplovės paklausiu. Kaip ten su džiovinimu, jei aš įjungsiu indaplovę pvz nakčiai ir jos neatidarysiu ryte kas tada? Kalbam apie BOSH SMV48M30EU ir SIEMENS SN64M080EU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimancius: 21 vasario 2016 - 22:29
QUOTE(Kikker @ 2016 02 21, 13:38)
....ir barkodai tikrai atinka pagaminimo šalis.......

NEŽINOTE - NERAŠINĖKITE.
user posted image
BAR kodas vokiečių, o kur pagaminta parašyta aiškiai.
Tas pats ir su visokiomis kinijomis ir lenkijomis.
Atsakyti
Kikker, tu mano padejeja, jau beveik visa buitine susipirkome su tavo pagalba( kolkas tfu tfu tfu 100proc patenkinta), dabar su indaplovemis. Nusiziurejau sias, sirdis lyg linksta prie BOSCH, del pakartotno vandens panaudojimo (nzn ar cia didelis privalumas)
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2016 03 01, 16:08)
Kikker, tu mano padejeja, jau beveik visa buitine susipirkome su tavo pagalba(  kolkas tfu tfu tfu 100proc patenkinta), dabar su indaplovemis. Nusiziurejau sias, sirdis lyg linksta prie BOSCH, del pakartotno vandens panaudojimo (nzn ar cia didelis privalumas)
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage

Modeliukas SR65E004EU analogas BOSCH SPV50E70EU du plovimo stalčiai ...tiems kas nori paprastos indaplovės be jokių ekranėlių kuriuose nesimato plovimo trukmė,atidėta plovimą galimą atidėti tik kas tris 3,6,9 valandas...plovimo programų turi net 5 iš kurių matyt naudositės +/- 2
Modeliukas BOSCH SPV58M40EU analogas SIEMENS SR65M081EU , SR64M081EU analogas SPV48M10EU tarp jų skirtumas tik plovimo programų kiekiuose ir papildomose programose....Pasižiūrėkite kokia daugiausia naudositės ir rinkitės pagal Jums būtinas...Visos pagamintos Vokietijoje kokybė nepriekaištinga
Atsakyti