reikia skubiai issirinkt laisvai statoma indaplove, galvojam apie Bosch, nes noretume statyti virs arba po dziovykle Bosch. Gal kokiu patarimu turetumet? Komplektu skaiciu ne maziau 12
reikia skubiai issirinkt laisvai statoma indaplove, galvojam apie Bosch, nes noretume statyti virs arba po dziovykle Bosch. Gal kokiu patarimu turetumet? Komplektu skaiciu ne maziau 12
butu super, nes vietos labai nera, visaip masciau kaip viska sukist, tai ko gero mano vienintele viltis ir buvo o gal koki modeliuka turetumet pasiulyt? Dar butu liuks, jei butu 3 stalciai? Biudzetas nera labai didelis, noreciau sutilpt i +- 400 eur
butu super, nes vietos labai nera, visaip masciau kaip viska sukist, tai ko gero mano vienintele viltis ir buvo o gal koki modeliuka turetumet pasiulyt? Dar butu liuks, jei butu 3 stalciai? Biudzetas nera labai didelis, noreciau sutilpt i +- 400 eur
na kadangi čia apink vien žinovai, tai aš "blondy" galiu paklaust gal galima ir pigiau gerą daiktą įsigyt?Bosh radau 460 dabar, bet gal tikrai dar pigiau galima? Kokį džiovinimo tipą geriau rinktis? Reikia ganėtinai greit išsirinkt visą buitinę techniką, tai stogas važouoja
na kadangi čia apink vien žinovai, tai aš "blondy" galiu paklaust gal galima ir pigiau gerą daiktą įsigyt?Bosh radau 460 dabar, bet gal tikrai dar pigiau galima?
Bosch SMV48M30EU analogas SIEMENS SN64M080EU nekainuoja ir 400