Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(klakšt @ 2015 12 09, 09:13)
jei tu visai ppaprastu reikia,  tai anksciau maciau SD , as pirkau maximoj vaikiska dydi  ax.gif

gal pamenat kiek mokejot?
radau LT tokias:
http://www.lpromo.lt...-1_178_182.html
kai reikia visai grupei, tai norisi pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 10:17)
gal galit man dar paaiškint kaip ten būna su wordofsweet.de.  pasirinkau apmokėjimą, galvojau jungs prie kortelės duomenų, o jie tiesiog parašė, kad ačiū už užsakymą, kad mano užsakymas ką tik gautas ir jo nr toks ir toks, atsiųs per kelias minutes patvirtinimą. dabar atsiuntė, kad viskas ok, turiu apmokėti sąskaitą faktūrą. taip ir turi būti?

Taip, taip ir turi būti. Viskas čia gerai. Man lygiai taip pat buvo parašę. O po to parašė, kad gavo apmokėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2015 12 09, 09:25)
Turiu koduką -35% rūbams ir batams iš mytoys smile.gif Jei kam reikia - kreipkitės smile.gif

Parasiau jums, bet tikriausiai negavote doh.gif
Atsakyti
Gal kuri patartų kur geriausia pirkti equazen eye q 180 kapsulių (tiesiai į LT)?
Ir dar klausimas ar tos kapsulės didelės, ar skanios (t.y. ar vaikui jas lengva gerti)?
Niekad nepirkau... Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 12 09, 10:32)
Taip, taip ir turi būti. Viskas čia gerai. Man lygiai taip pat buvo parašę. O po to parašė, kad gavo apmokėjimą.

bet aš juk nemokėjau, tiesiog visur spaudžiau "eiti į kasą" ir galiausiai net nejungė prie banko, o tiesiog parašė, kad gautas mano užsakymas ir gausiu laišką. o laiške rašo:
vielen Dank für Ihre Bestellung. Wir werden Sie per Mail benachrichtigen, sobald Ihr(e) Artikel verschickt wurde(n).

Wir versenden Ihr Paket mit unserem Logistikpartner DHL. Die Aussendung erfolgt in der Regel innerhalb von 2-4 Arbeitstagen (Montag bis Freitag) ab Zahlungseingang bzw. Rechnungsstellung.
vokiškai visai nesuprantu, bet vertėjas išvertė, kad lyg išsiųs po 2-4 d nuo apmokėjimo. tai suprasčiau, kad tik dabar turiu daryti pavedimą? g.gif

galvoju gal reikėjo rinktis PayPal apmokėjimą, tada viskas būtų buvę iš karto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 09 gruodžio 2015 - 09:42
QUOTE(Audry @ 2015 12 09, 09:29)
gal pamenat kiek mokejot?
radau LT tokias:
http://www.lpromo.lt...-1_178_182.html
kai reikia visai grupei, tai norisi pigiau ax.gif

tokia apie 2 eurus jei gerai pamenu 4u.gifo tokias kaip idejot nuoroda pirmkom klasei pries 3 metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 09 gruodžio 2015 - 09:45
QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 10:40)
bet aš juk nemokėjau, tiesiog visur spaudžiau "eiti į kasą" ir galiausiai net nejungė prie banko, o tiesiog parašė, kad gautas mano užsakymas ir gausiu laišką. o laiške rašo:
vielen Dank für Ihre Bestellung. Wir werden Sie per Mail benachrichtigen, sobald Ihr(e) Artikel verschickt wurde(n).

Wir versenden Ihr Paket mit unserem Logistikpartner DHL. Die Aussendung erfolgt in der Regel innerhalb von 2-4 Arbeitstagen (Montag bis Freitag) ab Zahlungseingang bzw. Rechnungsstellung.
vokiškai visai nesuprantu, bet vertėjas išvertė, kad lyg išsiųs po 2-4 d nuo apmokėjimo. tai suprasčiau, kad tik dabar turiu daryti pavedimą?  g.gif

galvoju gal reikėjo rinktis PayPal apmokėjimą, tada viskas būtų buvę iš karto  g.gif

Kito apmokėjimo tikrai nereikėjo rinktis, ir Viktorija taip buvo rašiusi. Viename laiške jie turi atsiųsti bankinio pavedimo duomenis, tuomet per savo el bankininkystę padarysit pavedimą ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 09:40)
galvoju gal reikėjo rinktis PayPal apmokėjimą, tada viskas būtų buvę iš karto  g.gif

Jūs nesukite galvos, padarykite paprastą bankinį pavedimą pagal gautus duomenis ir baigtas kriukis. Tai Jums kainuos 0.41eur.
Papildyta:
Merginos, kaip manote, ar pigu.lt kvepalai originalūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 10:17)
gal galit man dar paaiškint kaip ten būna su wordofsweet.de.  pasirinkau apmokėjimą, galvojau jungs prie kortelės duomenų, o jie tiesiog parašė, kad ačiū už užsakymą, kad mano užsakymas ką tik gautas ir jo nr toks ir toks, atsiųs per kelias minutes patvirtinimą. dabar atsiuntė, kad viskas ok, turiu apmokėti sąskaitą faktūrą. taip ir turi būti?

Aš mokėjau iš pradžių neva per amazon, galvojau jungs su korta, bet nea, pi kelių dienų atsiuntė, kad reikia padaryti bankinį pavedimą
Atsakyti
QUOTE(Varikė @ 2015 12 08, 18:19)
Renku Sportsdirect

Noriu užsakyti rytoj iš ryto, užsakinėsiu eurais. Priimsiu pora mergaičių, su mažais krepšelis (1-3 prekės), kad neišbrangtų siuntimas, nes mano tik viena prekė. Siuntimo mokestį dalinsiu ant žmonių skaičiaus. Džiaugsiuosi, jeigu susirinksime 3, kad siuntimas gautųsi ne daugiau 4 Eur. Galiu persiųsti paštu arba LP express.

Vilnius, Pilaitė (vakarais ir savaitgaliais).
Swedbankas

varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD, vardas pavardė, telefonas, nikas, bankas

siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).

UŽSAKYTA thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 09, 09:55)
Merginos, kaip manote, ar pigu.lt kvepalai originalūsg.gif

taip

http://www.supermama...howtopic=662408

o ir šiaip truputi žinau, kokiu principu jie veikia ir kodėl gali pasiūlyt tokias kainas. Bet kad originalūs, tai faktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 09 gruodžio 2015 - 10:16
QUOTE(roka @ 2015 12 09, 09:55)
Merginos, kaip manote, ar pigu.lt kvepalai originalūsg.gif

Galiu patvirtinti iš savo patirties: pirkau vyrui dovanų, kvapas atitinka pirktą "Kristianoj", laikosi kelias dienas, o kaina..... thumbup.gif

Beje, šiandien papirkau iš ten dovanų ir pritaikiau koda mazylis . man nuo apytiksliai 80eurų užsakymo sumos minusavo apie 17eu. wub.gif
Atsakyti