po tą Easycosmetics puslapį vaikštau ir dar tokio dydžio kvepalų bonkės nebuvau mačius - 400 ml https://www.easycosm...-edt-400ml.aspx
QUOTE(egluti @ 2015 12 08, 21:24)
gal zinot koki veikianti pigu.lt koda?
kaunas/mazylis abu kodai galioja ka tik pasinaudojau
QUOTE(egluti @ 2015 12 08, 23:01)
po tą Easycosmetics puslapį vaikštau ir dar tokio dydžio kvepalų bonkės nebuvau mačius - 400 ml https://www.easycosm...-edt-400ml.aspx
Neblogas puslitriukas
Nu patarkit kur rasti kokybiškų kelioninių maišų kostiumams. Net nežinau kaip ieškot. SD per visus bags-us praėjau, net nežinau ką paieškoj rašyt .
QUOTE(Kaira @ 2015 12 08, 23:33)
na mergaitės, mes jau 7 norinčios saldumynų iš worldofsweet.de prisijununkit kuri nors dar viena dvejojanti , ir iškart galiu pirkti. kuo greičiau nupirksiu, tuo greičiau gausim, labai reikia iki Kalėdų
Parasiau i emaila
QUOTE(JMD @ 2015 12 08, 19:55)
Tai jei buvai 151-oji to bato matuotoja - nenuostabu matyt kad tiko. Kailis susigulės ir pasitemps dar. Bet jei visai maži, tai tada nekažką.
Nu nemanau, kad buvau 151-oji matavusi, tikrai kazkiek skirias dydis Kaire gerai, remiasis pirstas, bet labai nezymiai, didesnio bato tikrai nereik o vat desines pirstas normaliai remias
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 08, 22:30)
Tikrai prasitampo
Ane? na bandysiu nesiot tada, nes iseities kaip ir nera, US10 tikrai didelis bus, o batu situ noriu, neparduosiu
QUOTE(Dziugile @ 2015 12 08, 23:32)
Ar yra siuntimo mokestis?
Yra 9.90 eur, pirmame šios temos psl. visa info
Gal uzmatet is kur parwisiustu vaikisku sviesa atspindinciu liemeniu?
QUOTE(Audry @ 2015 12 09, 09:06)
Gal uzmatet is kur parwisiustu vaikisku sviesa atspindinciu liemeniu?
jei tu visai ppaprastu reikia, tai anksciau maciau SD , as pirkau maximoj vaikiska dydi
gal galit man dar paaiškint kaip ten būna su wordofsweet.de. pasirinkau apmokėjimą, galvojau jungs prie kortelės duomenų, o jie tiesiog parašė, kad ačiū už užsakymą, kad mano užsakymas ką tik gautas ir jo nr toks ir toks, atsiųs per kelias minutes patvirtinimą. dabar atsiuntė, kad viskas ok, turiu apmokėti sąskaitą faktūrą. taip ir turi būti?
Turiu koduką -35% rūbams ir batams iš mytoys Jei kam reikia - kreipkitės