Merginos, bet tai kas turi blogai jaustis??? ar kasininke vaikstanti su fake korsu ar tu su orginalu??? asmeniskai turiu dvi rankines ir laikrodi ir tikrai einu iskelus galva, nes zinau kad tai yra tikra ir tobula
QUOTE(Niushka @ 2015 12 15, 18:24)
Merginos, bet tai kas turi blogai jaustis??? ar kasininke vaikstanti su fake korsu ar tu su orginalu??? asmeniskai turiu dvi rankines ir laikrodi ir tikrai einu iskelus galva, nes zinau kad tai yra tikra ir tobula
abi galit jaustis puikiai ir eiti iškėlusios galvas koks skirtumas su kokia terba Gyvenime būna rimtesnių dalykų
QUOTE(linxmute @ 2015 12 15, 18:27)
abi galit jaustis puikiai ir eiti iškėlusios galvas koks skirtumas su kokia terba Gyvenime būna rimtesnių dalykų
mano mintis pasakete
Sveikos, gal yra koks pigu.lt kodukas?
QUOTE(Daivija @ 2015 12 15, 17:49)
Sveikos, gal yra koks pigu.lt kodukas?
tie patys dar galioja: MAŽYLIS (20 maximum), JŪRA (5), dengia 20% prekės vertės
Renku užsakymą iš www.cocooncenter.co.uk
iki nemokamo siuntimo.
Vilnius.
tvarkignų krepšelių laukiu saldus.pirkiniai@gmail.com
Laiško pavadinime parduotuvė, nikas.
iki nemokamo siuntimo.
Vilnius.
tvarkignų krepšelių laukiu saldus.pirkiniai@gmail.com
Laiško pavadinime parduotuvė, nikas.
Gal kas norėtų prisijungti prie ispaniško Amazon BuyVIP? Trūksta iki nemokamo siuntimo Vilnius
Priminkit,prasau,kurie cia geri kavos aparatai buvo. Vokiskas puslapis.
QUOTE(linxmute @ 2015 12 15, 19:27)
abi galit jaustis puikiai ir eiti iškėlusios galvas koks skirtumas su kokia terba Gyvenime būna rimtesnių )dalykų
Man tiesiog ne pirma karta uzkliuna pasisakymai, kad as tai jau tikrai korso nepirksiu nes kas antra su tokiom vaiksto ir pann. Tas pats su laikrodziais -pigiai atrodo, kas antra malalietka nesioja ir tt..
Be abejo smutkes yra maziausias dziaugsmas gyvenime ! bet geriau turet viena kokybiska daikta nei kelis vienkartinius, kad ir is tos pacios kinijos.
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 15, 16:12)
Man tai visai nejuokinga. Koks skirtumas kas ką nešioja.
Jokio nu bet kam tos Gabanos ir Chaneliai kreivom raidem...