Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(pukepuke @ 2015 12 14, 23:55)
Merginos, pagelbėkit prašau 000189.gif  000189.gif
Kas darėt grąžinimus į gap.eu, kas tas:
Customer Specific Data
Reference 1 on label (*)
Reference 2 (*)

Čia pildosi DPD grąžinimo formoje.

Ačiūūūū 4u.gif

Uzsakymo nr. Abu kartus galit ta pati irasyt
Atsakyti
Merginos gal turit Barboros nuolaidos koda ir nezadat uzsakinet mirksiukas.gif

Gal perleistumet blush2.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų prisijungti prie Amazon BuyVIP? Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2015 12 15, 10:28)
Gal kas norėtų prisijungti prie Amazon BuyVIP? Vilnius 4u.gif

Kurio? Vokiško, itališko, ispaniško ar kito? Nes BuyVIP yra visose šalyse. Čia amazon gretutinė parduotuvė.beje ar žinote, kad tas pačias prekes apsimoka labiau siųstis iš itališko tinklapio, nei vokiško dėl pvm skirtumo. Paprotino mane kažkuri narė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 15 gruodžio 2015 - 09:38
QUOTE(Welina @ 2015 12 14, 19:42)
Pirksiu equazen eye q baby. Rinksiu, kad kaina išeitų po 6,98 svaro plius siuntimas į Lietuvą.
Idealiausia būtų, jei prisijungtų dar pora žmonių su 3 dėžutėm smile.gif
Vilnius
Rašykite vv3lina@gmail.com

o iš kur užsakinėjate?
Papildyta:
o per kiek laiko ateina feelunique siuntinukai? užsakiau gruodžio 1 d., bet dar negavau - jau panikuoti? kažkaip tikėjausi iki kalėdų gauti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 14, 17:12)
Man neatidaro išvis tokio psl.  g.gif

Blin, pirkde.lt doh.gif VA cia apie juos paskaiciau ir idomu pasidare Startuolis
Principas kaip tukio ir PA. As naudojuosi tik PA, tai kazin kaip kainos (nes cia ir nuo turio priklauso, PA tik nuo svorio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 15 gruodžio 2015 - 10:23
QUOTE(Zuma @ 2015 12 15, 11:22)
Blin, pirkde.lt  doh.gif VA cia apie juos paskaiciau ir idomu pasidare Startuolis
Principas kaip tukio ir PA. As naudojuosi tik PA, tai kazin kaip kainos (nes cia ir nuo turio priklauso, PA tik nuo svorio)

bet brangūs jie, ar man čia tik taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 12 15, 10:22)
Blin, pirkde.lt  doh.gif VA cia apie juos paskaiciau ir idomu pasidare Startuolis

brungu... nes neturi konkurentų smile.gif bet jei labai reikia, tai galima pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 12 15, 01:58)
Man reikia vakarinės delninės talpesnės kiek įmanoma delninei. Vieną kito prekinio ženklo esu nusižiūrėjusi, bet bandau save atkalbėt. Nes vyno spalvos. Nes man tuoj reikės atskiros spintos namie vyno ir bordo spalvos rūbams bei aksesuarams. Iš Coccinelle patiko dėkliukas su širdute vizitkėm.
O ir šiaip, gražiausi šių  gamintojų gaminiai jau mano spintoj lotuliukas.gif
Žinom, lankomės mirksiukas.gif Nuolaidos visgi geresnės USA blush2.gif Ir modeliai ne flinstounų amžiaus  lotuliukas.gif
Su Kors, man atrodo, jau kas antra kasininkė vaikšto lotuliukas.gif
O kas trukdo Lietuvoje Furlas pasičiupinėt? Tai ką jūs įdėjot nesilygina mirksiukas.gif

O tai kas blogo, jei kasininkė eina su korsu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2015 12 15, 10:46)

o per kiek laiko ateina feelunique siuntinukai? užsakiau gruodžio 1 d., bet dar negavau - jau panikuoti? kažkaip tikėjausi iki kalėdų gauti...  4u.gif

uzsakinejau 11 27.
gavau penktadieni 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 15, 10:37)
Kurio? Vokiško, itališko, ispaniško ar kito? Nes BuyVIP yra visose šalyse. Čia amazon gretutinė parduotuvė.beje ar žinote, kad tas pačias prekes apsimoka labiau siųstis iš itališko tinklapio, nei vokiško dėl pvm skirtumo. Paprotino mane kažkuri narė

Ačiū 4u.gif
Palyginus kainas, ispaniškam pigiausias kainas rodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 15 gruodžio 2015 - 10:46
user posted image
kas rekomedavo? gal galit pasakyt kur ir kaip juos laikot? nes aš dabar turiu nemažą indelį fairio smile.gif viskas iš dishmatic išbėgo sad.gif
Atsakyti