Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Whatever? @ 2015 12 14, 20:32)
buvo graziu, ispirktos jau..
aciu
bet pas tarpininkes brangu. Doleris brangus, tai kaina eurais didesne gaunasi gerokai....
nebent nepataikau kai nuolaidos buna.Dabar KORS nuolaidos, bet nepatinka man tas brandas - tiek padielku, kad baisu...
aciu

Na reik ieskot,jei noris visokiu furlu,kiek lyginau kainas,usa pigiau.
Atsakyti
gal kas pirks TBS ir priimtu mane i kompanija? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2015 12 14, 19:42)
Pirksiu equazen eye q baby. Rinksiu, kad kaina išeitų po 6,98 svaro plius siuntimas į Lietuvą.
Idealiausia būtų, jei prisijungtų dar pora žmonių su 3 dėžutėm smile.gif
Vilnius
Rašykite vv3lina@gmail.com

As noreciau jungtis. Tik man reikia skystu ir kapsulem.
Jei jums tinka, is kokio www uzsakinesit? Atsiusciau uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 12 14, 21:46)
vakar akropoli apejau - nesveikos kainos. Cooccinelli nuo 300 euru prasideda.
guess baidykles po 150...
kazkokia rocobarocco tase 150 euru, amazon.de tokia pati ne sale - 90... doh.gif

Na akropolis moka ir nuoma ir algas..realu kad kainos didesnes...ale seniai nepirkau Lt nieko..tai apstulbau rankiniu kainomis biggrin.gif
Savo tases is usa dar labiau imsiu mylet biggrin.gif
Atsakyti

Man kai furlu ir chloju nereik tai randu rankiniu ir Lietuvoje cool.gif man rankine norisi paciupinet, paziuret koks isdestymas viduj, pasimatuot zodziu...paskutine pirkau is cia, labai gera kokybe thumbup.gif Litais gal 250 mokejau...dabar pabrango,bet apie 100€ rankine
https://m.facebook.c...18709248149134/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 gruodžio 2015 - 21:47
Gal kas turite windel arba windelbar galiojanti koda, labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pagelbėkit prašau 000189.gif 000189.gif
Kas darėt grąžinimus į gap.eu, kas tas:
Customer Specific Data
Reference 1 on label (*)
Reference 2 (*)

Čia pildosi DPD grąžinimo formoje.

Ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 12 14, 21:46)
vakar akropoli apejau - nesveikos kainos. Cooccinelli nuo 300 euru prasideda.
guess baidykles po 150...
kazkokia rocobarocco tase 150 euru, amazon.de tokia pati ne sale - 90... doh.gif

Coccinelli po 300? Kur???? Cia pigu!!!!! Jos po 1000 € kainuoja paprastai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 15, 00:07)
Coccinelli po 300? Kur???? Cia pigu!!!!! Jos po 1000 € kainuoja paprastai.

kad yoox'se net 200dol. nekainuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 14 gruodžio 2015 - 23:15
QUOTE(Kimora @ 2015 12 15, 00:13)
kad yoox'se net  200dol. nekainuoja  g.gif

Pradinė kaina mažesnė nei 200€? Netikiu. Gal labai senas jas parduoda. Turiu pati tokią rankinę. Ji tikrai ne 300€ kainavo.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 12 15, 00:30)
Pradinė kaina mažesnė nei 200€? Netikiu. Gal labai senas jas parduoda. Turiu pati tokią rankinę. Ji tikrai ne 300€ kainavo.

Tfu, pati apsilažalinau biggrin.gif apie vienas galvoju, apie kitas rašau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 14, 16:25)
kadangi nesidomiu šiais ženklais, tai nežinau, kas yra aktualu, parodykit aktualius modelius, neabejoju, kad ir tokių yra kur nors, tiesiog neaišku, ko ieškom

Man reikia vakarinės delninės talpesnės kiek įmanoma delninei. Vieną kito prekinio ženklo esu nusižiūrėjusi, bet bandau save atkalbėt. Nes vyno spalvos. Nes man tuoj reikės atskiros spintos namie vyno ir bordo spalvos rūbams bei aksesuarams. Iš Coccinelle patiko dėkliukas su širdute vizitkėm.
O ir šiaip, gražiausi šių gamintojų gaminiai jau mano spintoj lotuliukas.gif

QUOTE(Sense @ 2015 12 14, 18:10)
Jus cia apie rankines? Ypatingai detaliai nesidomiu, bet kiek perziuriu europinius psl., nekazka ir brangu. Apsilankykit tarpininkiu temose, buna geresniu kainu.

Žinom, lankomės mirksiukas.gif Nuolaidos visgi geresnės USA blush2.gif Ir modeliai ne flinstounų amžiaus lotuliukas.gif

QUOTE(Whatever? @ 2015 12 14, 20:32)
buvo graziu, ispirktos jau..
aciu
bet pas tarpininkes brangu. Doleris brangus, tai kaina eurais didesne gaunasi gerokai....
nebent nepataikau kai nuolaidos buna.Dabar KORS nuolaidos, bet nepatinka man tas brandas - tiek padielku, kad baisu...
aciu

Su Kors, man atrodo, jau kas antra kasininkė vaikšto lotuliukas.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 14, 21:46)
Man kai furlu ir chloju nereik tai randu rankiniu ir Lietuvoje cool.gif man rankine norisi paciupinet, paziuret koks isdestymas viduj, pasimatuot zodziu...paskutine pirkau is cia, labai gera kokybe thumbup.gif Litais gal 250 mokejau...dabar pabrango,bet apie 100€ rankine
https://m.facebook.c...18709248149134/

O kas trukdo Lietuvoje Furlas pasičiupinėt? Tai ką jūs įdėjot nesilygina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 12 15, 01:58)
Žinom, lankomės mirksiukas.gif Nuolaidos visgi geresnės USA blush2.gif Ir modeliai ne flinstounų amžiaus  lotuliukas.gif

Čia išvadas tokias iš trijų pirmų nuorodų padarėt (yoox, wardow, ir vente—privee)? Nes vėliau įkeliau kelias parduotuves, kur pilna naujų modelių. Čia kam ko reikia, vienoms išparduodamų prekių, kitoms naujienų.
Daug metų pirkau per tarpininkes iš USA, na bet dabar tikrai neapimoka nors tu ką.
Atsakyti