Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2015 12 14, 20:15)
biggrin.gif man paysera atsiuntė laišką, kad aš kažkur kažkada parašiau komentarą apie juos smile.gif tipo nepagrįstas komentaras smile.gif žodžiu tuo pat metu kai buvo Jūsų problemos, buvo tikriausiai reklaminis paysera straipsnis kažkur nete kas geriau - paysera ar paypal smile.gif aš ten parašiau, kad apgauna ir neprisima atsakomybės smile.gif tai jie manęs po kelių mėn paprašė pagrįsti komentarą smile.gif

Ant marketingo jie dirba stipriai, tik su saugumu deja deja ... kiek viešoje erdvėje žiūriu, tai kiekvieną Lietuvos banko jiems nepalankų sprendimą skundžia teismui. Aš manau, kad ir pinigų po Lietuvos banko pirmo rašto nemokėjo ir sąlygų privėlė tik tam, kad bijo, kad visi keli šimtai nukentėjusiųjų jiems bendro civilinio ieškinio nepareikštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 12 14, 19:26)
kas knyguklubas uzsakinejote? dariau uzsakyma 10 d ir rinkausi mokejima atsiimant, bet kol kas negavau  verysad.gif iejus i paskyra, uzsakyma rodo, bet daugiau nieko-patvirtinimo email irgi gavau. parasiau jiems laiska siandien pries pietus, bet jokio atsakymo nesulaukiau,,, kazin kaip galima suprasti-bus uzsakymas pristatytas ar ne?

aš užsakinėjau - kelias dienas nulis reakcijos, paskui atsiuntė (užtruko iki savaitės), bet aš mokėjau iš karto
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 12 14, 19:26)
kas knyguklubas uzsakinejote? dariau uzsakyma 10 d ir rinkausi mokejima atsiimant, bet kol kas negavau  verysad.gif iejus i paskyra, uzsakyma rodo, bet daugiau nieko-patvirtinimo email irgi gavau. parasiau jiems laiska siandien pries pietus, bet jokio atsakymo nesulaukiau,,, kazin kaip galima suprasti-bus uzsakymas pristatytas ar ne?

kiek pirkau, problemų nebuvo. paskutinis užsakymas irgi 10 dienos vakare padarytas, šiandien kurjeris pristatė (mokėjau iškart). gal jūsų atveju su logistika vėluoja tiesiog, nors šiaip jie super duper greit pristato paprastai.
puslapy informacijos apie užsakymo statusą niekada nebūna smile.gif
Atsakyti
mamkos nusiziurejau is NEXT kelniukus ax.gif Petite cia bus labai trumpos g.gif reguliar mano dydzio nera ( as 168cm blush2.gif ) doh.gif kas perkat greit patarkit lotuliukas.gif lotuliukas.gif noriu blizgeti sventini vakara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 14, 21:01)
mamkos nusiziurejau is NEXT kelniukus  ax.gif Petite cia bus labai trumpos  g.gif reguliar mano dydzio nera ( as 168cm  blush2.gif  ) doh.gif kas perkat greit patarkit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  noriu blizgeti sventini vakara  biggrin.gif

Naaa, bridžai bus smile.gif Tikrai trumpos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 12 14, 20:26)

As uzsakinejau "Užsakymo data: 2015-12-10 13:23:03", mokejimas atsiimant. Pristate sekancia diena (iki pietu) thumbup.gif. Net nustebau, nes praeita savaite uzsakinejau is knygos, tai uztruko kelias dienas - uzsakyma rode, patvirtinima gavau. Kazkodel atrode, kad pamirso smile.gif. Paskambinau ir pagal uzsakymo Nr. pasake, kad pas juos suruosta ir pristatys rytoj (jei neklystu, pristatymas per kurjeri iki 2 d. d.). Tai gal cia irgi "uzmirso"? Arba kazko kol kas neturi?
Atsakyti
QUOTE(al-ta @ 2015 12 14, 20:07)
As uzsakinejau "Užsakymo data: 2015-12-10 13:23:03", mokejimas atsiimant. Pristate sekancia diena (iki pietu) thumbup.gif. Net nustebau, nes praeita savaite uzsakinejau is knygos, tai uztruko kelias dienas - uzsakyma rode, patvirtinima gavau. Kazkodel atrode, kad pamirso smile.gif. Paskambinau ir pagal uzsakymo Nr. pasake, kad pas juos suruosta ir pristatys rytoj (jei neklystu, pristatymas per kurjeri iki 2 d. d.). Tai gal cia irgi "uzmirso"? Arba kazko kol kas neturi?

knygos.lt jei kažką sumaišo ar pamiršta išsiunčia žaibiškai po užklausimo kame replės, maždaug vakarop parašo, kad išsiųs ir jau rytojaus dieną gauni.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 14, 20:46)
aš užsakinėjau - kelias dienas nulis reakcijos, paskui atsiuntė (užtruko iki savaitės), bet aš mokėjau iš karto

kazkaip galvojau jie greiciau dirba ax.gif pirma karta pirkau knygu klube...
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2015 12 14, 20:51)
kiek pirkau, problemų nebuvo. paskutinis užsakymas irgi 10 dienos vakare padarytas, šiandien kurjeris pristatė (mokėjau iškart). gal jūsų atveju su logistika vėluoja tiesiog, nors šiaip jie super duper greit pristato paprastai.
puslapy informacijos apie užsakymo statusą niekada nebūna smile.gif

ir svarbiausia rase per 2 d. d pristatys su kurjeriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(al-ta @ 2015 12 14, 21:07)

o man atvirksciai-pries tai knygos .lt uzsakinedavau-tai jau sekancia diena budavau gavusi smile.gif o cia , knygu klube, kaip is uzsienio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 12 14, 17:21)
Randat ką nors? Viską peržiūrėjau - vien tik nepaklausūs modeliai arba spalvos. Nieko aktualaus schmoll.gif

buvo graziu, ispirktos jau..

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 14, 17:25)
kadangi nesidomiu šiais ženklais, tai nežinau, kas yra aktualu, parodykit aktualius modelius, neabejoju, kad ir tokių yra kur nors, tiesiog neaišku, ko ieškom
Vokietijos parduotuvės:
siuntimas į LT 9,90 eur) http://www.bagspleas...mp;q=coccinelle
Siuntimas į LT 9,95 eur https://www.modeherz...coccinelle-286/
siuntimas į LT 4,95 EUR http://www.tasko.de/furla/ http://www.tasko.de/coccinelle/
(šiuo metu su kodu  XMAS17 17 proc. nuolaida iki 15.12.2015)

aciu

QUOTE(Sense @ 2015 12 14, 19:10)
Jus cia apie rankines? Ypatingai detaliai nesidomiu, bet kiek perziuriu europinius psl., nekazka ir brangu. Apsilankykit tarpininkiu temose, buna geresniu kainu.

bet pas tarpininkes brangu. Doleris brangus, tai kaina eurais didesne gaunasi gerokai....
nebent nepataikau kai nuolaidos buna.Dabar KORS nuolaidos, bet nepatinka man tas brandas - tiek padielku, kad baisu...
QUOTE(R-jazz @ 2015 12 14, 19:24)
cocosa.co.uk;achista.co.uk; brandalay.co.uk

aciu
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 12 14, 21:32)
buvo graziu, ispirktos jau..
aciu
bet pas tarpininkes brangu. Doleris brangus, tai kaina eurais didesne gaunasi gerokai....
nebent nepataikau kai nuolaidos buna.Dabar KORS nuolaidos, bet nepatinka man tas brandas - tiek padielku, kad baisu...
aciu

Nzn..nuejau i akropoli per jamam biggrin.gif tai padoresne tase 200eur. Tai man tas usa ne toks brangus po Lt biggrin.gif
O siaip Coach tases man nerealios. Odyte kokybiska, minkstute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 12 14, 21:34)
Nzn..nuejau i akropoli per jamam biggrin.gif tai padoresne tase 200eur. Tai man tas usa ne toks brangus po Lt biggrin.gif
O siaip Coach tases man nerealios. Odyte kokybiska, minkstute smile.gif

vakar akropoli apejau - nesveikos kainos. Cooccinelli nuo 300 euru prasideda.
guess baidykles po 150...
kazkokia rocobarocco tase 150 euru, amazon.de tokia pati ne sale - 90... doh.gif
Atsakyti
Gal Kaune dar kas pirktu SD , labai reiktu iki Kledu. ax.gif
Atsakyti