šiandien labai nusivyliau lpexpress... nežinau ar verta naudotis toliau jų paslaugomis.
Nunešiau siuntinį, viską suvedžiau, pinigėlius sumokėjau - atsidaro dėžutė su siuntiniu. Ką daryt? skambinu operatoriui telefonu, atsiliepia labai jauno balso vaikinukas, kuris po kiekvieno mano klausimo liepia palaukti ir dingsta (kaip suprantu tariasi su kažkuo) - žodžiu liepia uždaryt dėžutę ir bandyt iš naujo, klausiu o kaip mano pinigai? atsakymas nežinau, tikriausiai reiks mokėt iš naujo, tai jūs paskui skundą parašysit ir pinigų paprašysit. Nu ok, nes siuntinys mano asmeninis, o išsiųst labai būtina... uždarau ir tuo momentu atsidaro dar 4 dėžutės
tos tuščios. Uždarius, jas galima pirštu vėl atidaryt - vėl skambinu, prašau kad atsiųstų kurjerį. Pareiškia, kad gedimas užregistruotas, bet kada kurjeris atvažiuos nežino... sakau, bet tai siunta gali dingti. Sako mes gedimą užregistravom. WTF. Pasiblaškiau ilgokai po maximą, nesinori tempti 3 dėžių namo. Bet kurjeris neatvažiavo...
tai gi, jei kas nors šiandien siuntėt į Visaginą XL siuntą, tai gali Jūsų siuntinuko ir nesulaukt gavėjas