Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jonas_k @ 2015 12 14, 19:31)
apie ka cia?

sukele audra ir nusimuilino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gruodžio 2015 - 18:34
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 14, 17:18)
apie ką čia  unsure.gif ?

bandau spet kad apie HM g.gif
pakalnute minejo kad turi leidima pirkt is ten... matyt kazkam nepatiko tai unsure.gif g.gif
Atsakyti
šiandien labai nusivyliau lpexpress... nežinau ar verta naudotis toliau jų paslaugomis.
Nunešiau siuntinį, viską suvedžiau, pinigėlius sumokėjau - atsidaro dėžutė su siuntiniu. Ką daryt? skambinu operatoriui telefonu, atsiliepia labai jauno balso vaikinukas, kuris po kiekvieno mano klausimo liepia palaukti ir dingsta (kaip suprantu tariasi su kažkuo) - žodžiu liepia uždaryt dėžutę ir bandyt iš naujo, klausiu o kaip mano pinigai? atsakymas nežinau, tikriausiai reiks mokėt iš naujo, tai jūs paskui skundą parašysit ir pinigų paprašysit. Nu ok, nes siuntinys mano asmeninis, o išsiųst labai būtina... uždarau ir tuo momentu atsidaro dar 4 dėžutės smile.gif tos tuščios. Uždarius, jas galima pirštu vėl atidaryt - vėl skambinu, prašau kad atsiųstų kurjerį. Pareiškia, kad gedimas užregistruotas, bet kada kurjeris atvažiuos nežino... sakau, bet tai siunta gali dingti. Sako mes gedimą užregistravom. WTF. Pasiblaškiau ilgokai po maximą, nesinori tempti 3 dėžių namo. Bet kurjeris neatvažiavo...
tai gi, jei kas nors šiandien siuntėt į Visaginą XL siuntą, tai gali Jūsų siuntinuko ir nesulaukt gavėjas smile.gif
Atsakyti
Pirksiu equazen eye q baby. Rinksiu, kad kaina išeitų po 6,98 svaro plius siuntimas į Lietuvą.
Idealiausia būtų, jei prisijungtų dar pora žmonių su 3 dėžutėm smile.gif
Vilnius
Rašykite vv3lina@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 14, 19:39)
šiandien labai nusivyliau lpexpress...

man karta buvo situacija tokia kad norejau pasiimti siuntini. ir dureles uzstigusios unsure.gif niekaip neatsidare... o mano siunta viduje.. kodai suvesti.. paskambinau, maloni mergina liepe patrankyt man ta deze.. biggrin.gif pati ten iš savo poskyriaus bande atidaryt ta dezute... biggrin.gif bet ni velnio. atsiprase. pasake kad iskvies kurjeri ir informuos kai dezute bus sutvarkyta. tai kitos dienos ryte jau gavau nauja sms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 12 14, 19:34)
bandau spet kad apie HM  g.gif
pakalnute minejo kad turi leidima pirkt is ten... matyt kazkam nepatiko tai  unsure.gif  g.gif

O tai kokia prasmė skųst g.gif ?

QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 12 14, 19:44)
man karta buvo situacija tokia kad norejau pasiimti siuntini. ir dureles uzstigusios  unsure.gif  niekaip neatsidare... o mano siunta viduje.. kodai suvesti.. paskambinau, maloni mergina liepe patrankyt man ta deze.. biggrin.gif pati ten iš savo poskyriaus bande atidaryt ta dezute...  biggrin.gif  bet ni velnio. atsiprase. pasake kad iskvies kurjeri ir informuos kai dezute bus sutvarkyta. tai kitos dienos ryte jau gavau nauja sms  ax.gif

Aš irgi kartą turėjau antrą kart važiuoti dėl užstrigusios dėžutės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 12 14, 19:34)
bandau spet kad apie HM  g.gif
pakalnute minejo kad turi leidima pirkt is ten... matyt kazkam nepatiko tai  unsure.gif  g.gif

Ai jei tiek, tai dar ne pats baisiausias dalykas. Galvojau gal vėl kas VMI įskundė.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 14, 19:52)
Ai jei tiek, tai dar ne pats baisiausias dalykas. Galvojau gal vėl kas VMI įskundė.

nu gal unsure.gif
aš tik bandau spėti biggrin.gif
Atsakyti
Vi_ktorija - kaip reikalai su paysera?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 14, 19:57)
Vi_ktorija - kaip reikalai su paysera?

dabar stovi vietoj. Prokurorė surinko visus nukentėjusius, susumavo žalą (kas reiškė turtinę, kas reikškė ir neturtinę), na ir kaip suprantu pateikė "sąmatą" nusikaltėliui. Toliau žinių šiuo klausimu neturiu. Kitu gi frontu kariauju su Paysera. Jie atsisakė sumokėti pinigus, nors Lietuvos bankas jiems aiškiai pasakė, kad pagal įstatymą turi atlyginti nuostolius iki 150 eur, nes nėra mūsų (nukentėjusiųjų) tyčinių veiksmų, t.y. specialiai duomenų niekam neatskleidėm. Paysera nesutiko mokėti, privėlė visokių reikalavimų, žodžiu išsikalinėjo. Buvo parašytas antras raštas (skundas) Lietuvos bankui, dabar eina antras mėnesis, sausio pradžioje laukiu atsakymo iš Lietuvos banko.
Atsakyti
biggrin.gif man paysera atsiuntė laišką, kad aš kažkur kažkada parašiau komentarą apie juos smile.gif tipo nepagrįstas komentaras smile.gif žodžiu tuo pat metu kai buvo Jūsų problemos, buvo tikriausiai reklaminis paysera straipsnis kažkur nete kas geriau - paysera ar paypal smile.gif aš ten parašiau, kad apgauna ir neprisima atsakomybės smile.gif tai jie manęs po kelių mėn paprašė pagrįsti komentarą smile.gif
Atsakyti
kas knyguklubas uzsakinejote? dariau uzsakyma 10 d ir rinkausi mokejima atsiimant, bet kol kas negavau verysad.gif iejus i paskyra, uzsakyma rodo, bet daugiau nieko-patvirtinimo email irgi gavau. parasiau jiems laiska siandien pries pietus, bet jokio atsakymo nesulaukiau,,, kazin kaip galima suprasti-bus uzsakymas pristatytas ar ne?
Atsakyti