Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 13, 17:34)
Kažin ar būna lietuviškoje babymarket.lt kokių nuolaidos kodų ?  g.gif

Ne nebuna. Jau kokios akcijas taiko - matosi pradiniam puslapy is karto.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 13, 11:56)
Mergaitės, gal kuri turite "Kakės Makės" koduką? Buvo pridėtas prie knygutės, kad programėlėje suvesti. O sūnus ištrynė ant sesės supykęs iš tel. doh.gif koduką išmetėm  doh.gif

B17532
Atsakyti
Mergino, ar adreso Vokietijoje nera, kur butu galima siusti siuntinuka? noriu pirkti is Amazon.de, labai labai reikia vienos prekes, i LT nesiuncia, i UK irgi nesiuncia doh.gif
Atsakyti
Prancūzų amazon tokios pat prekės neradote? Jie paprastai lankstesni nei vokiečiai, į UK bent siunčia
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2015 12 13, 19:48)
Mergino, ar adreso Vokietijoje nera, kur butu galima siusti siuntinuka? noriu pirkti is Amazon.de, labai labai reikia vienos prekes, i LT nesiuncia, i UK irgi nesiuncia doh.gif

Atsakyti
http://en.vente-priv...18/site/5#46118

priimsiu siuntimo islaidoms pasidalinti
UK siuntimas 5.50 sv
I LT pagal svori
Kaunas, jei tinka persiusiu per lpexpres
Perku is Philippe Matignon skyrelio

krepselius i el pasta lina0612@gmail.com
Atsakyti
Sveikos,

esu naujoke sioje temoje, noreciau uzsisaskyti is cocooncenter arba beautyshop.fr.Gal kas renkate uzsakyma? prisideciau ax.gif Klaipeda,Aciu
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2015 12 13, 19:42)

Ačiūūūūū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 13, 17:42)
Klausykit, kada prasideda ziemos seilai Vokietijoje? Galvoju uztaikysiu ar ne biggrin.gif
JMD, gal jus zinote? bigsmile.gif

Būna rudens pradžioj ir po naujako. Anksčiau važiuodavom į Neumünster. Ten šakės. Tik paskutinį sykį kažkaip nuvylė. Vieni chlamai.
Atsakyti
Labas vakaras,

Merginos,sorry uz netemini prasyma,bet sesei reikia pagalbos.
Apklausa smile.gif

Labai busiu dekinga, kurios nepatinges wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 12 14, 00:09)
Būna rudens pradžioj ir po naujako. Anksčiau važiuodavom į Neumünster. Ten šakės. Tik paskutinį sykį kažkaip nuvylė. Vieni chlamai.

Nice,tureciau uztaikyt, sausio 11 skrendu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2015 12 13, 22:50)
Labas vakaras,

Merginos,sorry uz netemini prasyma,bet sesei reikia pagalbos.
Apklausa smile.gif

Labai busiu dekinga, kurios nepatinges wink.gif

užpildžiau bet varge varge, kas per diplominiai pas tuos studentus, kad tokios anketos doh.gif Jau nekalbant - kad visiškas skystalas, bet ir klaida ant klaidos. Gal nors galėjo klausimas būti ar respondentas gyvena/lankosi Kaune? Aš tai nesilankau, bet tai niekas netrukdė anketą užpildyti... Galiu gi atsakyti, jog Kaune man vaikiškos kavinės netrūksta. Trūksta pvz Marijampolėje biggrin.gif Pradeda nuo to ar su vaikais lankausi kavinėje, kiek kartų su šeima - o tai gal aš nei vaikų, nei šeimos neturiu? O jei jau turiu,pasirinkus vaikų skaičių - vaikų amžių galima nurodyti tik vieną . O tai jei aš jų 3 turiu, ir sutapk man taip - kad ne trynukai, tai kurio vaiko amžių nurodinėti? Ir žinokit kavinėse kartais užsisakom alaus. Bet kaip suprantu čia toks labai nestandartinis variantas, kad tokio net pasirinkime nėra. Ar čia už alkoholinį gėrimą neskaitoma? Tai ir pažymėjau kad 'Jokio" , arčiausiai tiesos biggrin.gif Greičiau pusę tų diplomų kalvių uždarytų , vis tiek tik gėdą daro... Išsiliejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 14 gruodžio 2015 - 00:06
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 13, 19:22)
http://en.vente-priv...18/site/5#46118
priimsiu siuntimo islaidoms pasidalinti
UK siuntimas 5.50 sv
I LT pagal svori
Kaunas, jei tinka persiusiu per lpexpres
Perku is Philippe Matignon  skyrelio

krepselius i el pasta lina0612@gmail.com

taip pat is sito skyrelio uzsakineju
http://en.vente-priv...e/5/3202908/all