Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(savita1 @ 2015 12 11, 14:05)
o mergaites, kaip jums atrodo, del ecco, jeigu perku dvi poras tokiu paciu batu tik skirtingu dydziu, kad man susidarytu nuolaida ta ir del dydzio dar labai abejoju, o paskui vienus grazinciau, nenuimtu jie man tos nuolaidos ir nepaliktu batu uz pilna kaina mastau.gif

uz grazinima lyg seniau moket reikdavo.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 12 11, 14:05)
o mergaites, kaip jums atrodo, del ecco, jeigu perku dvi poras tokiu paciu batu tik skirtingu dydziu, kad man susidarytu nuolaida ta ir del dydzio dar labai abejoju, o paskui vienus grazinciau, nenuimtu jie man tos nuolaidos ir nepaliktu batu uz pilna kaina mastau.gif

Neturetu smile.gif
Lyg niekas taip nesielgia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 12 11, 14:15)
uz grazinima lyg seniau moket reikdavo.

Jeigu nenaudojate išanksto apmokėtos siuntinio siuntimo etiketės, tuo atveju Jūs esate asmeniškai atsakingas už siuntinio turinį tol, kol jis pasieks mūsų prekių sandėlį. Jei grąžintina prekė nėra defektuota, išlaidos už išanksto apmokėtą siuntinio siuntimo etiketę (4.99 €), bus nuskaitytos iš grąžintinos sumos (Įsigaliojo nuo 2012m. birželio 21 d.).
Atsakyti
aciu, supratau, tai man tada tik grazinimas 5e kainuotu
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors iš Mytoys esate pirkę vaikiškus CD grotuvus, įdomu ar jie kokybiškI?
Atsakyti
promondo gavau kodukus, gal kam reikia 4u.gif galioja iki 2015 12 20
Gutscheincodes:
10€ + Versandkosten geschenkt - Mindestbestellwert € 150: 10xmas15
20€ + Versandkosten geschenkt - Mindestbestellwert € 250: 20xmas15
50€ + Versandkosten geschenkt - Mindestbestellwert € 500: 50xmas15
100€ + Versandkosten geschenkt - Mindestbestellwert € 750: 100xmas15
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 11 gruodžio 2015 - 13:29
QUOTE(rituxa @ 2015 12 11, 14:26)
Sveikos, gal kas nors iš Mytoys esate pirkę vaikiškus CD grotuvus, įdomu ar jie kokybiškI?

daug pigiau tie cd gruptuvai http://www.zaisluisp...search_query=cd. turim toki
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 12 11, 13:20)
aciu, supratau, tai man tada tik grazinimas 5e kainuotu

Perkant per paypal (jei yra), galima grazint nemokamai, kazkaip taip.
Atsakyti
QUOTE(rituxa @ 2015 12 11, 14:26)

jei turit omeny garso kokybe, tai jai bus tikrai toli iki normalios kokybes garso technikos
Atsakyti
Parinkciau mytoys.de, pagrinde renku is Hasbro, http://www.mytoys.de...mt.to.br01.118/ kur automatiskai krepselyje 20 proc minusuoja, galeciau priimti kelias merginas. Dabar esame 3, siuntima dalinsiu proporcingai prekiu kainai.
Uzsakinesiu siandien vakare, planuoju nesivelinti, sakyciau apie kokia 16 val.
Kitu kodu nenaudosiu, nes imsiu draugei batukus, tai naudosiu 35 proc rubam koda, galiu irgi prijungti.
Uzsakymus siuskite vbarbara72@gmail.com Vilnius. Jeigu reiks, galesiu persiusti, patogiausia butu pastomatu
Atsakyti
rinksiu is healthy peach equazen eye q baby nusumakas kapsules, priimciau viena ar dvi mamas. Gausis po 7,60 svaro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 12 11, 15:23)
Parinkciau mytoys.de, pagrinde renku is Hasbro, http://www.mytoys.de...mt.to.br01.118/  kur automatiskai krepselyje 20 proc minusuoja, galeciau priimti kelias merginas. Dabar esame 3, siuntima dalinsiu proporcingai prekiu kainai.
Uzsakinesiu siandien vakare, planuoju nesivelinti, sakyciau apie kokia 16 val.
Kitu kodu nenaudosiu, nes imsiu draugei batukus, tai naudosiu 35 proc rubam koda, galiu irgi prijungti.
Uzsakymus siuskite vbarbara72@gmail.com Vilnius. Jeigu reiks, galesiu persiusti, patogiausia butu pastomatu

o Jums tikrai veikia dvi nuolaidos tuo pat metu?
kazkada taip norejau pirkti, bet suvedus nuolaidos koda rubams man krepsyje panaikino kita "automatine" nuolaida zaislams verysad.gif teko daryt du uzsakymus atskirus
Atsakyti