Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas norėtų jungis prie PUMPKIN Patch.co.uk

http://www.pumpkinpatch.co.uk/
per Tukį
perkant virš 30 svarų, dar papildomai 20 proc.nuolaida
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2015 12 10, 18:18)
Na taip, turėjau omeny PVM ir muitą, jeigu jį taiko. Bet kažkur lyg skaičiau, kad nuo 22 eurų be siuntimo? Nerandu niekur tikslios info  doh.gif

Tikrai siuntimas į tą sumą neįeina, jei prekių suma neviršija leistinos sumos

Papildyta:
QUOTE(niekieno @ 2015 12 10, 20:08)
nerandu pigu.lt langelio kur koduka butu galma suvesti..... g.gif

Pačioj pabaigoje apmokant atsiranda kairėje pusėje langelis kidkui suvesti

Man meškiu thumbup.gif kas kainavo 22 EUR
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 10, 21:12)
Jums gerai 4u.gif Mano lygiai kas antras siuntinys iš ten dingsta doh.gif T.y., per pastaruosius porą metų dariau šešis užsakymus - vieną gaunu, kito ne cool.gif Jau ir noras atšoko užsisakinėt iš ten. Jei dar kada susigundysiu, tai sakiau jau tik su brangesniu siuntimu. Kaip suprantu, tas už 6 $ turėtų būti su sekimo nuoroda g.gif

mano dingdavo praktiškai kiekvienas.
Dabar siunčiuosi tėvų adresu, tai viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 12 10, 16:52)
as siandien su kodu mazylis puikiai apsipirkau..pirkau apie pietus, vis dar taike..smile.gif

Mazylis taiko ir dabar -20 proc nuolaida. Ka tik pirkau
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 12 10, 17:52)
as siandien su kodu mazylis puikiai apsipirkau..pirkau apie pietus, vis dar taike..smile.gif

Nerandu kur ta koda ivesti pigu.lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2015 12 10, 22:13)
Nerandu kur ta koda ivesti pigu.lt  blush2.gif

pačiame paskutiniame žingsnyje, prieš patvirtinant užsakymą... kairėje pusėje bus langelis kodui...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 10, 23:17)
pačiame paskutiniame žingsnyje, prieš patvirtinant užsakymą... kairėje pusėje bus langelis kodui...

Dekoju
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2015 12 10, 22:16)
Cia gal pas Jus paste dingta, siunciausi savo adresu gal 30 kartu, nedingo nei vienas siuntinys. Viena nupirkau mamai ir to vienintelio negavo  doh.gif  Bet ji karta is USA siusto irgi negavo,tai man intarimas, kad cia paste dingsta.

Tai man irgi didžiausią įtarimą kelia mūsų paštas unsure.gif Bet kai neregistruotas siuntinys, tai ką ten gali aiškintis...
Atsakyti
Šiek tiek ne į temą blush2.gif bet Jūs viską žinot ax.gif
Gal yra kokių nuolaidų kodų Vilniaus oro uosto parkingui? g.gif internetiniam psl. yra laukelis nuolaidų kodui, tai gal ir kodų būna blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ne i tema, bet siandien maloniai apsipikau Benu vaistinej - bioderma rozinis vanduo su nauju dangteliu (su dozatorium) 10,07 ar 10,70 eur nepamenu dabar. Daugeliui Biodermos prekiu 30proc nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 12 10, 22:41)
Gal kas norėtų jungis prie PUMPKIN Patch.co.uk

http://www.pumpkinpatch.co.uk/
per Tukį
perkant virš 30 svarų, dar papildomai 20 proc.nuolaida

neberenku-nupirkta.

(astutesmama - negaliu jums asmeniškai išsiųsti žinutės)
Atsakyti
Sveiki. Taip niekas ir neatsiunte. schmoll.gif
gal kas turit nereikalinga koduka -35%mytoys? Atsiuskit labai prasau I rodnaja84@gmail.com
Atsakyti