Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2015 12 10, 20:12)
pačiame paskutiniame žingnyje jau prieš patvirtinant užsakymą, žiūrėkit kairėje pusėje, yra kur koduką suvesti arba dar pasirinkimas - panaudoti sukauptus piguEurus.

Aciu, radau, nebuvau taip toil nuzengusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 10, 20:21)
O nepamenat, kuriuo metu tokios nuolaidos buvo?

jei neklystu, tai berods sausį, o gal gruodžio pačiomis paskutinėmis dienomis.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2015 12 10, 20:23)
Ačiū, rodo 21,07 eur, tai viskas ok. O tas siuntiams už 6 dol. gal žinote, ar su sekimo numeriu? Kame ten tas Premium?

taip, bet visad renkuosi pigesnį, dar nė karto nedingo ax.gif
Iherb tema
http://www.supermama...;#entry70040580
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 12 10, 20:34)
jei neklystu, tai berods sausį, o gal gruodžio pačiomis paskutinėmis dienomis.

4u.gif aciu, seksiu tada puslapi europini.
Atsakyti
Renku SD klaipedoje-kretinga-palanga 4u.gif ax.gif

Egle.preib@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 10, 20:34)
taip, bet visad renkuosi pigesnį, dar nė karto nedingo ax.gif
Iherb tema
http://www.supermama...;#entry70040580

Jums gerai 4u.gif Mano lygiai kas antras siuntinys iš ten dingsta doh.gif T.y., per pastaruosius porą metų dariau šešis užsakymus - vieną gaunu, kito ne cool.gif Jau ir noras atšoko užsisakinėt iš ten. Jei dar kada susigundysiu, tai sakiau jau tik su brangesniu siuntimu. Kaip suprantu, tas už 6 $ turėtų būti su sekimo nuoroda g.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 10, 19:21)
O nepamenat, kuriuo metu tokios nuolaidos buvo?

Užvakar nurašė 0,71, vakar 0,70
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 10, 21:12)
Jums gerai 4u.gif Mano lygiai kas antras siuntinys iš ten dingsta doh.gif T.y., per pastaruosius porą metų dariau šešis užsakymus - vieną gaunu, kito ne cool.gif Jau ir noras atšoko užsisakinėt iš ten. Jei dar kada susigundysiu, tai sakiau jau tik su brangesniu siuntimu. Kaip suprantu, tas už 6 $ turėtų būti su sekimo nuoroda g.gif

Net neabejoju, kad paštas kaltas. Aš jau gal 50-70 kartų esu užsakius, nė karto nedingo ax.gif . Tada tik su siuntimo nuoroda siųskit, negalės paštininkės naudot , matysit kur dingo ax.gif
Atsakyti
Renku cocooncenter užsakymą. Šiek tiek trūksta iki nemokamo siuntimo. Jei kas norite galite prisidėti iki rytojaus (12.11) 12 val. Esu iš Kauno (Šilainiai, Mega ir pan.) Galite rašyti el.paštu: tubelyte.nere@gmail.com (parašykite kad iš SM) Turiu Filorga 10 proc.nuolaidą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viciene: 10 gruodžio 2015 - 20:48
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 10, 22:12)

Man net vasaros metu prapuolė. Tai dabar tik sekimo nuoroda siunčiuosi .
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 10, 20:12)

Cia gal pas Jus paste dingta, siunciausi savo adresu gal 30 kartu, nedingo nei vienas siuntinys. Viena nupirkau mamai ir to vienintelio negavo doh.gif Bet ji karta is USA siusto irgi negavo,tai man intarimas, kad cia paste dingsta.
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 12 10, 20:35)
Renku SD klaipedoje-kretinga-palanga  4u.gif  ax.gif

Egle.preib@gmail.com

sveiki, prisijungsiu prie SD Klaipedoj, atsiusiu uzsakyma i el. pasta
Atsakyti