Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 10, 17:12)
Aciu, salia manes Rimi nebuvo... bandysiu ieskoti kituose 4u.gif
Ne muitas, o PVM.
Reiketu moketi, manau.

Na taip, turėjau omeny PVM ir muitą, jeigu jį taiko. Bet kažkur lyg skaičiau, kad nuo 22 eurų be siuntimo? Nerandu niekur tikslios info doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zylem @ 2015 12 10, 16:54)
Aš Aš Aš noriu prisijungti  smile.gif Vienos dovanos pritrūkau

parašykit el. paštą atsiūsiu užsakymą .

Mano paštas kristapppp@yahoo.com. Pirkčiau ryt ryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 10, 01:00)
SmartGames pingvinų žaidimai iš amazono užsakyti 4u.gif
Tik paskaičiavimus išsiuntinėsiu jau ryt - dabar jau laikas eit miegot ax.gif

Ryte visoms paskaičiavimus išsiuntinėjau - laukiu pavedimų ax.gif
O amazonas šįkart labai sparčiai dirba, nes siuntinys jau ir išsiųstas, taigi kitos savaitės viduryje turėčiau gauti.

QUOTE(-Gyte- @ 2015 12 10, 18:18)
Na taip, turėjau omeny PVM ir muitą, jeigu jį taiko. Bet kažkur lyg skaičiau, kad nuo 22 eurų be siuntimo? Nerandu niekur tikslios info  doh.gif

Pasikeiskit valiutą į eurus - bus patogiau ir nereiks svarstyti telpat ar ne į neapmokestinsmą sumą mirksiukas.gif (pasikeist galima lango viršutiniame kairiajame kampe, šalia iHerb logotipo) Siuntimo mokestis šiuo atveju neaktualus. Tik jeigu jūsų prekių suma viršys 22 €, tada jau pvm reikės mokėt nuo prekių+siuntimo kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 10 gruodžio 2015 - 17:29
QUOTE(neryztinga @ 2015 12 10, 16:28)
drinks_cheers.gif

Man su kodu KAUNAS pigu.lt irgi nuėmė 20 proc. nuo prekės, kurios kaina ir šiaip akcijinė buvo. Ačiū, kas juo pasidalijo

Nerandu kur reikia suvesti koduka, sos. blush-anim-cl.gif2:Radau, super , taiko koduka.
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 10 gruodžio 2015 - 17:35
Rytoj pirksiu is amazon.co.uk tiesiai i LT kad spetu iki kaledu ateiti. Gal kas nori jungtis siuntima pasidalinti. Klaipeda,bet galiu persiusti jei reikia
aaureja@gmail.com
Atsakyti
Kokios didziausios gap.eu nuolaidos buna? Galvoju, ar laukt, ar per tarpinikes geriau ziuret? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 12 10, 16:34)
Aš ką ti meškiną pasakorių nusipirkau  su kodu KAUNAS pritaikė nuolaidą 5EUR.  4u.gif

nerandu pigu.lt langelio kur koduka butu galma suvesti..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 10, 20:06)
Kokios didziausios gap.eu nuolaidos buna? Galvoju, ar laukt, ar per tarpinikes geriau ziuret?  4u.gif

as pernai lyg su -40 nuo sale kainu apsipirkau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2015 12 10, 19:08)
nerandu pigu.lt langelio kur koduka butu galma suvesti..... g.gif

pačiame paskutiniame žingnyje jau prieš patvirtinant užsakymą, žiūrėkit kairėje pusėje, yra kur koduką suvesti arba dar pasirinkimas - panaudoti sukauptus piguEurus.
Atsakyti
kokiu kursu siuo metu svara skaiciuoja?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 12 10, 20:09)
as pernai lyg su -40 nuo sale kainu apsipirkau wink.gif

O nepamenat, kuriuo metu tokios nuolaidos buvo?
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 10, 17:27)
Pasikeiskit valiutą į eurus - bus patogiau ir nereiks svarstyti telpat ar ne į neapmokestinsmą sumą mirksiukas.gif (pasikeist galima lango viršutiniame kairiajame kampe, šalia iHerb logotipo) Siuntimo mokestis šiuo atveju neaktualus. Tik jeigu jūsų prekių suma viršys 22 €, tada jau pvm reikės mokėt nuo prekių+siuntimo kainos.

Ačiū, rodo 21,07 eur, tai viskas ok. O tas siuntiams už 6 dol. gal žinote, ar su sekimo numeriu? Kame ten tas Premium?
Atsakyti