Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Help!!!
Gal kas is jusu turite Neringos Daukantienes kontaktus?

Reikia skubiai susisiekti, o telefono neturiu. I paste laikucius nesulaukiu atsakymo.

Jei kas turite, laukiu i
jasiukai@gmail.com

Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 12 10, 08:41)
ar yra pigu.lt dar koks kodas be mažylis, nes šitas nebeveikia? žinau, kad daugiau jų buvo rašyta, bet nerandu.

Aš ką ti meškiną pasakorių nusipirkau su kodu KAUNAS pritaikė nuolaidą 5EUR. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 10, 11:38)
Gal Vilniuje kas nors Mytoys renka?

Mane irgi domina 4u.gif Arba galeciau parinkt, jei butu 3-4 vilnietes su nedideliais krepsiukais smile.gif Turiu 35% kodą rūbams ir avalynei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2015 12 10, 16:52)
Mane irgi domina 4u.gif Arba galeciau parinkt, jei butu 3-4 vilnietes su nedideliais krepsiukais smile.gif Turiu 35% kodą rūbams ir avalynei smile.gif

Aš Aš Aš noriu prisijungti smile.gif Vienos dovanos pritrūkau

parašykit el. paštą atsiūsiu užsakymą .
Atsakyti
Kur rast geros kokybes, bet ne karve kainuojanti, sniego rutuli (kur pajudinus sninga), kad ateiti iki svenciu? g.gif
Papildyta:
Lyg maciau kazkuriam PC tokius auksinius padekliukus, gal atsimenat? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 10, 17:25)
Kur rast geros kokybes, bet ne karve kainuojanti, sniego rutuli (kur pajudinus sninga), kad ateiti iki svenciu? g.gif
Papildyta:

user posted image

maximoj rutuliu maciau
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 12 10, 15:34)
Aš ką ti meškiną pasakorių nusipirkau  su kodu KAUNAS pritaikė nuolaidą 5EUR.  4u.gif

drinks_cheers.gif

Man su kodu KAUNAS pigu.lt irgi nuėmė 20 proc. nuo prekės, kurios kaina ir šiaip akcijinė buvo. Ačiū, kas juo pasidalijo
Atsakyti
QUOTE(neryztinga @ 2015 12 10, 17:28)
drinks_cheers.gif

Man su kodu KAUNAS pigu.lt irgi nuėmė 20 proc. nuo prekės, kurios kaina ir šiaip akcijinė buvo. Ačiū, kas juo pasidalijo

as siandien su kodu mazylis puikiai apsipirkau..pirkau apie pietus, vis dar taike..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 10, 16:25)
Papildyta:

user posted image

RIMI padėkliukai tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
iHerb atskiros temos nebėra? Jeigu mano prekė 23,09 dol., siuntimą renkuosi 6 dol., reikės muitą mokėti ar ne? Tas siuntimas už 6 dol. sekimo numerį turi?
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2015 12 10, 18:01)
RIMI padėkliukai tikrai yra  mirksiukas.gif

Aciu, salia manes Rimi nebuvo... bandysiu ieskoti kituose 4u.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2015 12 10, 18:10)
iHerb atskiros temos nebėra? Jeigu mano prekė 23,09 dol., siuntimą renkuosi 6 dol., reikės muitą mokėti ar ne? Tas siuntimas už 6 dol. sekimo numerį turi?

Ne muitas, o PVM.
Reiketu moketi, manau.
Atsakyti

Renku SD Vilniuje.
prekes atsiimti Zirmunuose.

uzsakyti noreciau ne veliau kaip sios savaites pabaigoje, kad tikrai spetume gauti prekes iki kaledu.

jei noretumet jungtis, krepselius eurais siuskite el.pastu mirtyse76@gmail.com
Atsakyti