Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 10, 12:29)
netiesą rašote, kai buvo pernai šaršalas dėl to PVM mokėjimo, kalbėjau su keliais asmenimis, jie patikino, kad ši riba fiziniams nekomercinę veiklą vykdantiems asmenims negalioja. šiandien iš smalsumo paskambinau į VMI, jie tą patį pakartojo, kad jei esi fizinis asmuo, nevykdai komercinės veiklos, įstatyme nustatyta riba negalioja. juolab pažiūrėkite ir vmi išaiškinime juodai paryškinta, kad taikomas įstatymas juridinians asmenins.
taigi savo poreikiams pvz. baldus, kosmetiką iš es galiunors ir už 20000 eur pirkti

Taikomas ir fiziniams asmenims, vykdantiems veiklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 12 10, 11:40)
o man su draugėm nesiseka šitoj vietoj biggrin.gif žymiai sunkiau su jom - tai mąsto savaitėm, tai paskui atšaukt nori, tai dar kas nors... smile.gif paskutinį kartą kai pirkau, tai sakiau, kad nebekviesiu saviškių jungtis, man nervai daugiau kainuoja biggrin.gif

drinks_cheers.gif esu kelis kartus bendradarbes esu jungus, atsikandau, geriau su nepažįstamais, jokių pretenzijų. Aš retai renku, iš SD tik kartais, na dar GAP ir dažniausiai jei susirenka kelios vietinės narės tai be persiuntimo, tai man visai nesunku, siuntimas išsidalina, nepatiriu papildomų išlaidų važiuot pasiimt. Jei jau prijungiu su persiuntimu, siuntimas iš prisijungiančios skaičiuojasi, bankiniai mokesčiai taip pat, tik kad nuvežt iki postkomato reikia. Bet ir tai narei, kuri jungiasi, į postkomatą reikia važiuot pasiimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 10 gruodžio 2015 - 11:43
QUOTE(mole @ 2015 12 10, 12:38)
Taikomas ir fiziniams asmenims, vykdantiems veiklą 4u.gif

įstatyme nustatyta riba irgi negalioja g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 10, 12:44)
įstatyme nustatyta riba  irgi negalioja  g.gif ?

Asmenims, vykdantiems komercinę veiklą, riba galioja. Asmuo gali būti ir juridinis, ir fizinis.
Esmė - komercinė veikla:)
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2015 12 09, 16:25)
Renku www.szkla.com kontaktinius lęšius. Šiuo metu taikoma papildoma 8 proc. nuolaida. Vilnius. 4u.gif

Sveiki,
Aš norėčiau prisijungti, parašiau į až, bet kadangi streikuoja, tai dar ir temoje skelbiu 🌞
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 10, 12:29)
netiesą rašote, kai buvo pernai šaršalas dėl to PVM mokėjimo, kalbėjau su keliais asmenimis, jie patikino, kad ši riba fiziniams nekomercinę veiklą vykdantiems asmenims negalioja. šiandien iš smalsumo paskambinau į VMI, jie tą patį pakartojo, kad jei esi fizinis asmuo, nevykdai komercinės veiklos, įstatyme nustatyta riba negalioja. juolab pažiūrėkite ir vmi išaiškinime juodai paryškinta, kad taikomas įstatymas juridinians asmenins.
taigi savo poreikiams pvz. baldus, kosmetiką iš es galiunors ir už 20000 eur pirkti

pirkti galite kad ir uz 35000 jeigu negaunate pavedimu is kitu asmenu i savo saskaita mirksiukas.gif VMI bet koks pavedimas, nesvarbu kas uzrasyta paskirtyje, jeigu ne is tevu ar broliu o is tolimesniu giminiu ar kitu zmoniu, jau skaiciuojasi kaip pajamos, nebutina vykdyti veiklos, bet jeigu jau gaunate nemazai pavedimu i savo saskaita is kitu zmoniu, kaip ir is cia besijungianciu, jau traktuojamas kaip veikla doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mole @ 2015 12 10, 12:56)
Asmenims, vykdantiems komercinę veiklą, riba galioja. Asmuo gali būti ir juridinis, ir fizinis.
Esmė - komercinė veikla:)

butent 4u.gif pavedimai is kitu asmenu jau skaitomi kaip komercine veikla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2015 12 08, 22:06)
Vilniuje iki nemokamo siuntimo renku http://www.cocooncenter.co.uk/. Atsiimti reiketu Virsuliskese arba BIGe dar galeciau paduoti. Krepsiuku lauksiu elenavorobjoviene@gmail.com

Iki nemokamo siuntimo truksta apie 50eur. Labai laukiu prisijungiant 4u.gif
Atsakyti
galit parekomenduoti balansini dviratuka,o gal matet kur su gera nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 12 10, 12:15)
pirkti galite kad ir uz 35000 jeigu negaunate pavedimu is kitu asmenu i savo saskaita  mirksiukas.gif  VMI bet koks pavedimas, nesvarbu kas uzrasyta paskirtyje, jeigu ne is tevu ar broliu o is tolimesniu giminiu ar kitu zmoniu, jau skaiciuojasi kaip pajamos, nebutina vykdyti veiklos, bet jeigu jau gaunate nemazai pavedimu i savo saskaita is kitu zmoniu, kaip ir is cia besijungianciu, jau traktuojamas kaip veikla doh.gif
Papildyta:

butent  4u.gif pavedimai is kitu asmenu jau skaitomi kaip komercine veikla  doh.gif

kai buvo ta nemaloni situacija del PVM, parasiau vienai merginai kuri daro masinius uzsakymus (kiek zinau ji yra ir musu temoje), kaip del tos sumos. Ji lyg minejo, kad jei yra individuali veikla pagal pazyma, kuri skamba Uzsakomasis pirkimas ar pan, ta riba negalioja...bet as kiek ieskojau niekur tokio punkto neradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2015 12 10, 13:05)
Sveiki,
Aš norėčiau prisijungti, parašiau į až, bet kadangi streikuoja, tai dar ir temoje skelbiu 🌞

Aggnesse, ar gavote mano žinutę? ax.gif
Atsakyti
jovita2014, ar gavote mano laišką, žinutę? ax.gif
Atsakyti
Laba diena, damutes.
Gal kuri daznai perkate is europinio yoox ir esat gavusi didesni nei 20% nuolaidos koduka, bei nezadat juom pasinaudot? blush2.gif
Maciau usa pas viena tarpininke yra 30% off, tai uzsivajojau, kaip gerai butu toks. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti