Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 23:21)
aš tai pati nieko kurį laiką nepirksiu, pirmą kartą pabandžiau pirkt worldofsweet, tai žemai lenkiu galvą perkančiom, ypač pirmus kartus, nes tiek prasiknisau, kad dabar reikia smegenų atostogų  biggrin.gif manau, kad jau po kelinto karto nieko ten labai sudėtingo, tik laiko reikia, bet man buvo krikštynos biggrin.gif

QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 09, 23:23)
O taip 4u.gif Užtai labai sveika visoms besijungiančioms kada pabandyt padaryt tokį jungtinį užsakymą. Daug dalykų galvoje prašviesėja rolleyes.gif
O dėl žaidimo - jei norit, junkitės - panašu, kad pirksiu mirksiukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 09, 23:32)
Man tai kosmosas atrodo ir tarpininkiu darbas. Koks 200 zmoniu perka po kelias smutkes is vienos pardes - surusiuok, kad nori, kas kam priklauso huh.gif

QUOTE(Kaira @ 2015 12 10, 00:20)
taip, dabar ir aš supratau tą juodą darbą smile.gif o dar kai rūbus, tai ir spalvas, ir dydžius sužiūrėk  doh.gif gal jos kažkaip įgunda. žodžiu, kai dabar prie kažko jungsiuos, tikrai su pagarba žiūrėsiu į apsiimantį atlikti tokį darbą. prieš tai, tai kas ten - švyst nusiunti užsakymą berenkančiai ir ramu  biggrin.gif

Pilnai su viskuo sutinku. Esu ir prisijungusi ir pati rinkusi, bet tikrai labai didelis darbas uzsakyt, suziuret ar ta uzsakei ko prase, ar pinigus pervede, jeigu dar siuntimas per UK, tai dar ziurek ir kursa veliau perskaiciuok ir siuntima iki Lt. O dar jeigu kokia preke dingsta pries pat uzsakant, tai visai blogai. O dar jei parduotuve pripainioje, ar ko nors neatsiuncia, vis tiek jautiesi atsakingas , nors kaip ir tasiykles musu raso, kad kooperuojanti neatsako, bet taciau...
Pagarba visoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 23:20)
taip, dabar ir aš supratau tą juodą darbą smile.gif o dar kai rūbus, tai ir spalvas, ir dydžius sužiūrėk  doh.gif gal jos kažkaip įgunda. žodžiu, kai dabar prie kažko jungsiuos, tikrai su pagarba žiūrėsiu į apsiimantį atlikti tokį darbą. prieš tai, tai kas ten - švyst nusiunti užsakymą berenkančiai ir ramu  biggrin.gif

Neigunda, ir problemų būna kalnai, tai ne ta įdėjo, tai neidejo, tai su defektų įdėjo, tai siunta vėluoja, nespėja planuotam reikalui...
Net tarkim būna be ryšio užsakymas (foto atrodė geriau) - jauti kaltę, nesmaguma...
Atsakyti
SmartGames pingvinų žaidimai iš amazono užsakyti 4u.gif
Tik paskaičiavimus išsiuntinėsiu jau ryt - dabar jau laikas eit miegot ax.gif
Atsakyti
Gera kaina ecco zieminiu.
kaip suprantu 27.28.29dydis kaina 22.73svaru. jei dar su nauju akauntu -20% tikrai gerai.

http://www.amazon.co...K...plSrch&th=0

28d,25svarai
http://www.amazon.co...K...plSrch&th=0

http://www.amazon.co...C...&ref=plSrch

http://www.amazon.co...I...plSrch&th=0
Atsakyti
ar yra pigu.lt dar koks kodas be mažylis, nes šitas nebeveikia? žinau, kad daugiau jų buvo rašyta, bet nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 10, 00:20)

Niekaip neįgunda smile.gif laiko sąnaudos vis tiek žiaurios. Jūsų pats linksmumas dar laukia: prekių rūšiavimas yra pats įdomiausias darbas šioje vietoje. Žiūri į el. paštą, žiūri į krūvą prekių ir bandai dėlioti. Pamatai visokių naujienų, kad pvz. Prekės ne tos, ir šiaip pvz. saldumynų kiekiai...
O jei dar atsiėmimas užtrunka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 gruodžio 2015 - 07:45
QUOTE(Zuma @ 2015 12 08, 20:28)
Jura - 5 eur,
Mazylis - iki 20 eur
CART918340765439 - 3 eur (jei dar veikia)

QUOTE(Carlin @ 2015 12 10, 08:41)
ar yra pigu.lt dar koks kodas be mažylis, nes šitas nebeveikia? žinau, kad daugiau jų buvo rašyta, bet nerandu.

Atsakyti
triDuDu, ačiū labai 4u.gif
man kažkaip sm paieška neveikia arba nemoku ja naudotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 09, 22:42)
O palikt tai mokejot? tongue.gif
O taip...
As kaskart po tu kooperaciju sau sakau-viskas,paskutinis kartas,bet...ir vel brendu i ta pacia bala mirksiukas.gif  biggrin.gif nors...zadu vest "juodaji besijungianciu sarasa", nezinau, man nera normalu, kai zmones nesivargina arba pinigu pervest 2 paras arba 2 savaites prekiu atsiimt unsure.gif nu sorry, pas mane namai- ne sandelys, turiu 2 mazus vaikus, lenda jie prie tu zaislu, vakar viena paciupau is ranku, butu suplesius mazoji deze i skutelius. Nu sorry, as neprivalau tu daiktu tiek laikyt pas save...

Tai čia dar nieko, kitos sako - aš sumokėsiu, kai prekes gausiu biggrin.gif biggrin.gif
Užtai praktiškai berenku tik iš savų jau smile.gif, nebent kai chebros trūksta iki kokio free ship - parašau.
Atsakyti
gal kas nori prie toycity.lt jungtis?
žaislai 3 už 2 kainą, reiktų 2 žaislų kainuojančių ~19 eurų. Būtų apie 30 proc. nuolaida.
Šiandien paskutinė diena.

Labai noriu tokią mozaiką nupirkti:
http://www.toycity.l...5008805/p114655

ir tik čia ją randu. Maniškė labai mėgsta mozaikas dėlioti, o ir pati prisimenu kaip vaikystėje patiko su tokiomis žaisti biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites

gal kuri noretumet is verbaudet siu maikuciu 2y dydzio, nes per klaida skubedama isimeciau I krepsa per maza dydi Maikutes

kaina buvo 11.92eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jepsius: 10 gruodžio 2015 - 08:57
Sakykit, merginos, o kelių metų vaikams išmanųjį plasteliną arba tą kinetinį smėlį galima pirkti? Ieškau 7-8 metų berniukui dovanos, o galva tuščia...
Atsakyti