QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 23:21)
aš tai pati nieko kurį laiką nepirksiu, pirmą kartą pabandžiau pirkt worldofsweet, tai žemai lenkiu galvą perkančiom, ypač pirmus kartus, nes tiek prasiknisau, kad dabar reikia smegenų atostogų manau, kad jau po kelinto karto nieko ten labai sudėtingo, tik laiko reikia, bet man buvo krikštynos
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 09, 23:23)
O taip Užtai labai sveika visoms besijungiančioms kada pabandyt padaryt tokį jungtinį užsakymą. Daug dalykų galvoje prašviesėja
O dėl žaidimo - jei norit, junkitės - panašu, kad pirksiu
O dėl žaidimo - jei norit, junkitės - panašu, kad pirksiu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 09, 23:32)
Man tai kosmosas atrodo ir tarpininkiu darbas. Koks 200 zmoniu perka po kelias smutkes is vienos pardes - surusiuok, kad nori, kas kam priklauso
QUOTE(Kaira @ 2015 12 10, 00:20)
taip, dabar ir aš supratau tą juodą darbą o dar kai rūbus, tai ir spalvas, ir dydžius sužiūrėk gal jos kažkaip įgunda. žodžiu, kai dabar prie kažko jungsiuos, tikrai su pagarba žiūrėsiu į apsiimantį atlikti tokį darbą. prieš tai, tai kas ten - švyst nusiunti užsakymą berenkančiai ir ramu
Pilnai su viskuo sutinku. Esu ir prisijungusi ir pati rinkusi, bet tikrai labai didelis darbas uzsakyt, suziuret ar ta uzsakei ko prase, ar pinigus pervede, jeigu dar siuntimas per UK, tai dar ziurek ir kursa veliau perskaiciuok ir siuntima iki Lt. O dar jeigu kokia preke dingsta pries pat uzsakant, tai visai blogai. O dar jei parduotuve pripainioje, ar ko nors neatsiuncia, vis tiek jautiesi atsakingas , nors kaip ir tasiykles musu raso, kad kooperuojanti neatsako, bet taciau...
Pagarba visoms.