Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 09, 22:39)
Gal pirksit? bigsmile.gif
Arba ir pati pirkčiau, jei tik susirinktų didesnė kompanija ax.gif Pažiūrėjau, kad 4 žaidimus perkant su siuntimu tiesiai į LT, vieno kaina gaunasi 14,41 €

Pareklamuosiu - čia lietuviškas aprašymas.
user posted image

Aš taip pat prisijungčiau 🌞
Atsakyti
QUOTE(mildusiukas007 @ 2015 12 09, 21:36)
Gal kas nors esat siuntę prekes atgal gap.eu? Ten reikia užpildyti DHL formą, kur reikia nurodyti 1-ąją nuorodą ant etiketės ir 2-ąją nuorodą ant etiketės? Kas tai yra?  ačiū smile.gif

rašykite užsakymo numerį - aš į 1 ir 2 tą patį rašiau
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2015 12 09, 13:18)
Niu mergaites, kas dar jungiasi? Nes sianakt arba ryt iki pietu uzsakineju

Sveikos, aš noriu jungtis prie Sportsdirect... bet dar biškį neįkertu kaip čia viskas daroma g.gif Tikiuosi, kad nepavėluosiu, kol taisykles perskaitysiu ir susigaudysiu rolleyes.gif
Atsakyti
kas esat darę grąžinimą CROCS.EU
ar grąžiną pilną sumą už prekę nenuskaito jokių aptarnavimo mokesčių g.gif
Atsakyti
Gal dar ką nors domina SmartGames Pingvinų žaidimas?
Esam jau trise - norėčiau pirkti ir siųsti tiesiai į LT, tai kuo mūsų bus daugiau, tuo geresnė kaina gaunasi smile.gif Vilnius, rašykit į eglynas@gmail.com

Kristiniux, Aggnesse - parašiau jums AŽ, tik nesu tikra, ar gavot g.gif Jei ką, parašykit man irgi į el.paštą 4u.gif

QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 09, 21:39)
Arba ir pati pirkčiau, jei tik susirinktų didesnė kompanija ax.gif Pažiūrėjau, kad 4 žaidimus perkant su siuntimu tiesiai į LT, vieno kaina gaunasi 14,41 €

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 09, 21:39)
Gal pirksit? bigsmile.gif

user posted image

aš tai pati nieko kurį laiką nepirksiu, pirmą kartą pabandžiau pirkt worldofsweet, tai žemai lenkiu galvą perkančiom, ypač pirmus kartus, nes tiek prasiknisau, kad dabar reikia smegenų atostogų biggrin.gif manau, kad jau po kelinto karto nieko ten labai sudėtingo, tik laiko reikia, bet man buvo krikštynos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 12 09, 23:21)
aš tai pati nieko kurį laiką nepirksiu, pirmą kartą pabandžiau pirkt worldofsweet, tai žemai lenkiu galvą perkančiom, ypač pirmus kartus, nes tiek prasiknisau, kad dabar reikia smegenų atostogų  biggrin.gif manau, kad jau po kelinto karto nieko ten labai sudėtingo, tik laiko reikia, bet man buvo krikštynos biggrin.gif

O taip 4u.gif Užtai labai sveika visoms besijungiančioms kada pabandyt padaryt tokį jungtinį užsakymą. Daug dalykų galvoje prašviesėja rolleyes.gif
O dėl žaidimo - jei norit, junkitės - panašu, kad pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai kosmosas atrodo ir tarpininkiu darbas. Koks 200 zmoniu perka po kelias smutkes is vienos pardes - surusiuok, kad nori, kas kam priklauso huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2015 12 10, 00:23)
O taip 4u.gif Užtai labai sveika visoms besijungiančioms kada pabandyt padaryt tokį jungtinį užsakymą. Daug dalykų galvoje prašviesėja rolleyes.gif
O dėl žaidimo - jei norit, junkitės - panašu, kad pirksiu mirksiukas.gif

Noriu žaidimo. Parašiau į el.paštą wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 12 09, 19:45)
kad as dar zinociau, kaip tai padaryt g.gif

O palikt tai mokejot? tongue.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 10, 00:32)
Man tai kosmosas atrodo ir tarpininkiu darbas. Koks 200 zmoniu perka po kelias smutkes is vienos pardes - surusiuok, kad nori, kas kam priklauso huh.gif

O taip...
As kaskart po tu kooperaciju sau sakau-viskas,paskutinis kartas,bet...ir vel brendu i ta pacia bala mirksiukas.gif biggrin.gif nors...zadu vest "juodaji besijungianciu sarasa", nezinau, man nera normalu, kai zmones nesivargina arba pinigu pervest 2 paras arba 2 savaites prekiu atsiimt unsure.gif nu sorry, pas mane namai- ne sandelys, turiu 2 mazus vaikus, lenda jie prie tu zaislu, vakar viena paciupau is ranku, butu suplesius mazoji deze i skutelius. Nu sorry, as neprivalau tu daiktu tiek laikyt pas save...
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 12 08, 23:05)
Renku is worldsofsweets.de, tikiuosi surinkti, kad gautusi po ne daugiau, nei 2.25 eur kiekvienai uz siuntima i LT. Prisijunkit tik tos, kurioms bus nieko baisaus, jei gausim ir po Kaledu (nors tikiuosi gausim iki svenciu). Krepseliu lauksiu lauruciuk@yahoo.com  4u.gif

Labai reikia dar poros besijungianciuju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 09, 23:32)

taip, dabar ir aš supratau tą juodą darbą smile.gif o dar kai rūbus, tai ir spalvas, ir dydžius sužiūrėk doh.gif gal jos kažkaip įgunda. žodžiu, kai dabar prie kažko jungsiuos, tikrai su pagarba žiūrėsiu į apsiimantį atlikti tokį darbą. prieš tai, tai kas ten - švyst nusiunti užsakymą berenkančiai ir ramu biggrin.gif
Atsakyti