Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 09, 17:53)
Nu grazino kitaicas pinigus ir dar kuprine gali pareit biggrin.gif praso neigiama atsiliepima pasalint...

kad as dar zinociau, kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
Perleisiu mytoys.de koduka rubams ir batams 35proc.
Kaip suprantu az neveikia, tai perleisiu pirmai, kuri temoje po siuo postu parasys savo el.pasta 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 gruodžio 2015 - 18:02
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 09, 17:49)
Oj, man tai irgi rankos niezti vienai kitaicei irasyti neigiama komentara, kuri nesiteike mano zinuciu skaiyti ir anuliuoti uzsakymo. Pasiule uzsakyt dar karta (nes issiunte ne tuo adresu) uz gal 10 proc. nuolaida.

nu bet cia jau ne jos bedos, jei uzsaket ne tuo adresu... Gi nezinot proceduros, kaip ten viskas vyksta - yra pavieniai asmenys prekiaujantys, o yra dideles parduotuves, kur gavus uzsakyma ji iskart persiunciamas issiuntimui ir atsaukti jau nebera galimybes... Arba labai trumpai tik... Be to gal jie turi sistema, kur uzsakymas nueina kazkur, o zinutes jau atsakineja kai pasijungia i sistema... Uz ka cia rasyti neigiama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 12 09, 18:36)
taip buna kartais pas juos pirmam pirkimui

aciu, meginsiu uzsiregistruoti tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 12 09, 18:10)
aciu, meginsiu uzsiregistruoti tada  4u.gif

dar pagooglinkit koduku - gal ismes ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 09, 19:16)
dar pagooglinkit koduku - gal ismes ka wink.gif

dekui, bandau googlint, bet arba nemoku ieskoti, arba nieko ka pritaikytu nerandu. Ismeta nemazai, bet nieko pritaikyt neduoda kazkodel sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 12 09, 17:46)
Perleisiu mytoys.de koduka rubams ir batams 35proc.
Kaip suprantu az neveikia, tai perleisiu pirmai, kuri temoje po siuo postu parasys savo el.pasta  4u.gif

Jurgita.karpiniene@gmail.com aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 09, 19:03)
nu bet cia jau ne jos bedos, jei uzsaket ne tuo adresu... Gi nezinot proceduros, kaip ten viskas vyksta - yra pavieniai asmenys prekiaujantys, o yra dideles parduotuves, kur gavus uzsakyma ji iskart persiunciamas issiuntimui ir atsaukti jau nebera galimybes... Arba labai trumpai tik... Be to gal jie turi sistema, kur uzsakymas nueina kazkur, o zinutes jau atsakineja kai pasijungia i sistema... Uz ka cia rasyti neigiama? g.gif

Tam ir yra anuliavimo funkcija, o as ta padariau ta pacia sekunde, kai uzsakiau. O ji man atrase (po 1.5 savaites!!!) - oj, kaledinis laikotarpis, tai nepastebejau jusu zinutes (ju buvo ne viena!), atsiprasau. O uzsakymas buvo issiustas tik po keliu dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 gruodžio 2015 - 18:38
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 09, 12:54)
Ne viskas pigu.lt pigiau. Pvz. Mano mėgstamų Gucci Bamboo edp vandens 50 ml ir dušo želės kaina www.easycosmetic.de kaina 69,95 eur, http://www.easycosme...50ml-100ml.aspx,  pigu.lt vien tik edp vanduo kainuoja 68,69 eur, http://pigu.lt/searc...mboo gucci&ac=s
jau nekalbant apie douglas, kur tik edp tas pats kiekis kainuoja 94 eur.
kvepalai sakyčiau gal ir iš brangesnių easy, bet rinkiniai manau verti dėmesio
http://www.easycosme...de/geschenksets

Kada planuojate uzsakineti is sios parduotuves?
Atsakyti
gera kaina
http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 09, 18:37)
Tam ir yra anuliavimo funkcija, o as ta padariau ta pacia sekunde, kai uzsakiau. O ji man atrase (po 1.5 savaites!!!) - oj, kaledinis laikotarpis, tai nepastebejau jusu zinutes (ju buvo ne viena!), atsiprasau. O uzsakymas buvo issiustas tik po keliu dienu.

O per kur jūs raset žinutę? Ar per contact seller ar kur prekę yra? Nes aš pastebėjau. Jog apie tas žinutės prie prekės neinformuoja ir jas randi tik nueini į pirkimus savo... O per contact seller kiek esu rasius, jie nesiorentuoja su kuo ir apie kokią prekę kalba, jei neparasai nr ar nuorodos... Ir jo, jie neskaito žinučių, tad bendrauju tik online su jais...
Atsakyti