Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2015 12 09, 15:05)
Nerandu kur pigu.lt įvesti kodą.

Vos ne paskutiniame žingsnyje 4u.gif Kairėje pusėje žemiau žiūrėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 09, 15:05)
Nerandu kur pigu.lt įvesti kodą.

radau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 12 09, 13:56)
Bet ir Norfoj ne vieno gamintojo gal g.gif Pati es nupirkus po egle, tai dabar susinervinau verysad.gif

aš Norfos nesu mačius, parašiau tik tai, ką iš kitų esu girdėjus... kas lygino... pažiūrėkit, kas gamintojas ant pakuotės ir bus aišku... ir nesinervuokit, nėra ko 4u.gif
Atsakyti
O aš norėjau paklausti apie išmanųjį plastiliną. Magnetinį turime, aną savaitgalį įmečiau į Kalėdinę kojinę, vaikai sužavėti, prašo dar ir kitokių biggrin.gif Gal kas galite papasakoti, ką kiti daro, kokių dar įdomesnių būna, be magnetinio?
Atsakyti
Renku www.szkla.com kontaktinius lęšius. Šiuo metu taikoma papildoma 8 proc. nuolaida. Vilnius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 09, 14:49)
Norfos kinetinis smėlis yra kinietiškas... aš turiu iš pigu.lt tai labai smagus ir fainas užsiėmimas, net man patinka cool.gif ir kas bandė abu, sako, jog skirtumas tikrai yra...

thumbup.gif cia kaip su Furbiu-net ir man kartais su juo idomu pasikalbeti, ne tik vaikams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 09, 14:17)
Gal kas galite papasakoti, ką kiti daro, kokių dar įdomesnių būna, be magnetinio?

Kiti šviečia tamsoj, arba keičia spalvą pagal temperatūrą. Arba šiaip gražių/įdomių spalvų smile.gif dar kiekvienas turi papildomų funkcijų, plėšosi, karposi, šokinėja. Tikrai yra youtubėj video wink.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 09, 10:55)
Jūs nesukite galvos, padarykite paprastą bankinį pavedimą pagal gautus duomenis ir baigtas kriukis. Tai Jums kainuos 0.41eur.
Papildyta:
Merginos, kaip manote, ar pigu.lt kvepalai originalūsg.gif

Aš sakiau, kad iš pigu.lt kvepalų niekada nebepirksiu. Nors kvapas atitiko ir iš vokietijos atsiveštus kvepalus, jis nesilaikė visai, ryte sauja užsipylei , o apie pietus jau nebesijaučia. Taip sumokėjau pigiau, bet manau, kad neverta.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 12 09, 15:17)
O aš norėjau paklausti apie išmanųjį plastiliną. Magnetinį turime, aną savaitgalį įmečiau į Kalėdinę kojinę, vaikai sužavėti, prašo dar ir kitokių biggrin.gif Gal kas galite papasakoti, ką kiti daro, kokių dar įdomesnių būna, be magnetinio?

maniskiui labai patiko keiciantis spalva, jis beje minkstesnis uz magnetini, magnetinis sunkokai minkosi, ir bent jau musu prie magneto nelimpa jis, nors ir ne is kinieciu siustas, o normalioj zaislu pardej pirktas buvo Panoramoj... ~35 lt mokejom uz nedideli induka magnetinio
Atsakyti
Pirkau iš pigu.lt vyriškus ir moteriškus Versace kvepalus. Vyriški labai gerai laiko, o moteriški nesilaiko beveik visai doh.gif 10-15 min. ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 12 09, 15:43)
Pirkau iš pigu.lt vyriškus ir moteriškus Versace kvepalus. Vyriški labai gerai laiko, o moteriški nesilaiko beveik visai  doh.gif 10-15 min. ir viskas  doh.gif

Aš irgi pirkau iš pigu.lt vienus kvepalus, bet daugiau nebe... Laikė gerai, bet nesvietiškai dvokė doh.gif Tie patys iš UK patiko, bet iš pigu.lt visai kitas kvapas buvo.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 12 09, 14:49)
Norfos kinetinis smėlis yra kinietiškas... aš turiu iš pigu.lt tai labai smagus ir fainas užsiėmimas, net man patinka cool.gif ir kas bandė abu, sako, jog skirtumas tikrai yra...

Ta ir norejau parasyti, kad skirtingu gamintoju skiriasi kokybe. Mes irgi turim toki kaip pigu.lt - labai patinka, todel galiu palyginti. Nors gali buti skonio reikalas - vieni megsta vienoki, kiti kitoki.
Atsakyti