Aš nelabai suprantu apmokėjimo sistemos . Kas vadinama dideliu tūriu? Nes svoris 1.3kg, o apmokestinta kaip 7kg. Ir jei nenoriu mokėti už tuos 7kg, ar galima prašyti perpakuoti? Nors mano siunta rodo, kad išsiųsta į LT, nors kaip ir mėnuo nuo pirmos siuntos nepraėjo, tai lyg neturėjo būti siųsta?
Ar jau dabar yra kaip yra ir man pristatysit į namus siuntą (čia turėtų būti netrukus po Kalėdų)?
QUOTE(Vasaroti @ 2015 12 16, 13:01)
Labas, gal kas padėtų? Nesu pirkėja iš UK, tai nelabai gaudausi..
Ar įmanoma iš kažkur užsisakyti tų metalinių saldainių dėžių? Ar jau per vėlu ir nebeužsakinėjama? Man nesvyla Kalėdoms gauti, tai degyklos nėra, nebent jau išpultu tokia laimė
Bet kur jų ieškoti???
Ar įmanoma iš kažkur užsisakyti tų metalinių saldainių dėžių? Ar jau per vėlu ir nebeužsakinėjama? Man nesvyla Kalėdoms gauti, tai degyklos nėra, nebent jau išpultu tokia laimė
Bet kur jų ieškoti???
Juos parduoda maisto parduotuves, tokios kaip Tesco, Asda.
Galima ir tiesiog pas mus uzsisakyti, mes parupinsim.
Uzsakyma emailu galite atsiusti.
QUOTE(Auruma @ 2015 12 16, 16:16)
Aš nelabai suprantu apmokėjimo sistemos . Kas vadinama dideliu tūriu? Nes svoris 1.3kg, o apmokestinta kaip 7kg. Ir jei nenoriu mokėti už tuos 7kg, ar galima prašyti perpakuoti? Nors mano siunta rodo, kad išsiųsta į LT, nors kaip ir mėnuo nuo pirmos siuntos nepraėjo, tai lyg neturėjo būti siųsta?
Ar jau dabar yra kaip yra ir man pristatysit į namus siuntą (čia turėtų būti netrukus po Kalėdų)?
Jau viskas per velu pas jus, suejo menuo ir siunta isvyko. Jei turite asmeniniu klausimu apie siunta, rasykite emailu. Cia vargu ar kas pakomentuos, nezinodami situacijos
12 09 siunta dalinama visuose taskuose
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 17, 13:59)
as kol kas neturiu jokiu ziniu del 9d. siuntos, verta nerimauti?
QUOTE(perlixike @ 2015 12 17, 16:07)
as kol kas neturiu jokiu ziniu del 9d. siuntos, verta nerimauti?
as kaip visada jokiu ziniu neturiu apie dalijamas siuntas
QUOTE(giedruze @ 2015 12 17, 16:30)
as kaip visada jokiu ziniu neturiu apie dalijamas siuntas
I jusu kita emaila zinute parasyta. Pakartosiu i kita.
Sekanti siunta gruodžio 21-22 dienomis. Tai bus paskutinė metų siunta.
Prašom kooperuotis
Prašom kooperuotis
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 19, 13:47)
Sekanti siunta gruodžio 21-22 dienomis. Tai bus paskutinė metų siunta.
Prašom kooperuotis
Prašom kooperuotis
o ta kuri iskeliaus 23d, nespes iki nauju ateit?
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 19, 12:52)
o ta kuri iskeliaus 23d, nespes iki nauju ateit?
Taigi jums rašo, kad sekanti siunta paskutinė šiais metais. Ar problemos su teksto suvokimu?
Lina, cia tarp musu tokia diskusija iskilo - kaip skaiciuojas siuntimo mokestis, jei turiu 2 kg, bet noriu juos gauti i namus? ar 3kg + 12,25 eu? Ar moku uz 7 kg (12,25) ir psio - gaunu i namus?
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 14:06)
Taigi jums rašo, kad sekanti siunta paskutinė šiais metais. Ar problemos su teksto suvokimu?
nesusireiksmink, moterie
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 20, 10:07)
nesusireiksmink, moterie
Ir jums labas sekmadienio rytas