Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

ar kažkas iš kauniečių priglaustų mano siuntinuką? vieta nesvarbu. Lina, galit savo nuožiūra kažkur pridėti ir aišku susimokėti norėčiau ax.gif
Atsakyti
Laba diena, rasiau emeilu taciau parasysiu dar ir cia, neatsimenu tiksliai ar dar galima uzsakyt siuntima treciadieni, mano susirinko visi uzsakymai ka buvau nupirkes, ten rodo apie 6 kg , todel noreciau siusti i namus tiesiai , jai nespejau siai savaitej tada lauksiu kitos savaites reiso.
Isanksto ACIU
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2016 02 24, 15:08)
ar kažkas iš kauniečių priglaustų mano siuntinuką? vieta nesvarbu. Lina, galit savo nuožiūra kažkur pridėti ir aišku susimokėti norėčiau ax.gif

Man galit pridet, as Kaune:)
Atsakyti
Sveiki, pries pora dienu rasiau emaila su registracijos duomenimis adreso nuomai gauti, bet nesulaukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
mergaites, as vel su klausimais.

vakar ryte ziurejau tukio sistemoje buvo 4 siuntiniai ir 5 kg. vakarop gavau saskaita 4 siuntiniai/4400 kg.
po 10 min ateina dar saskaita 4 siuntiniai 7400kg, sistemoje siuntu skaicius irgi nepasikeite, o svoris didesnis.
kaip suprast? o dar prierasas prie antros saskaitos Gali būti, kad šis pranešimas buvo atsiųstas ne iš tukisuk@gmail.com

Atsakyti
Gal yra savanoriu imti kooperacijas 1-2 taskai Vilniuje ir Kaune kovo 2 dienai??

QUOTE(žemuogienė @ 2016 02 24, 13:08)

Jus tik parasykite mums emaila, kad norite atsiimti Kaune, ir ten ir idesim.

QUOTE(Nerille @ 2016 02 25, 08:38)
Sveiki, pries pora dienu rasiau emaila su registracijos duomenimis adreso nuomai gauti, bet nesulaukiu atsakymo  4u.gif

g.gif Neturim nieko neatsakyto, kas pageidavo adreso nuomos.

QUOTE(valyte_7 @ 2016 02 25, 09:38)
mergaites, as vel su klausimais.

vakar ryte ziurejau tukio sistemoje buvo 4 siuntiniai ir 5 kg. vakarop gavau saskaita 4 siuntiniai/4400 kg.
po 10 min ateina dar saskaita 4 siuntiniai 7400kg, sistemoje siuntu skaicius irgi nepasikeite, o svoris didesnis.
kaip suprast? o dar prierasas prie antros saskaitos Gali būti, kad šis pranešimas buvo atsiųstas ne iš tukisuk@gmail.com

Nemanau, kad jums cia kazkas temoje atsakys. Reikia ziureti konkrecia jusu situacija. Parasykite emailu ir jums paaiskins.
Atsakyti
Išankstinė mokėjimo sąskaita 150 eurų suteikia 1.50 eur/kg įkainį. Išankstinės sąskaitos galiojimo laikas 3 mėnesiai. T.y. sumokėtą sumą reikia išnaudoti per 3 mėnesius. Po 3 mėnesių sąskaitos likučiui taikomas įprastas tarifas. Išankstinei mokėjimo sąskaitai Negalioja minimalus siuntos svoris.

Klausimukas ax.gif 3 menesiukai nuo apmokejimo jums , ar nuo pirmos saskaitos apmokejimo kaip pajudes prekytes blush2.gif ax.gif Noreciau padaryti ,bet kol sukaupsiu i namus gali prabegti 1-3 savaites g.gif susimasciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 02 25, 10:58)
Išankstinė mokėjimo sąskaita 150 eurų suteikia 1.50 eur/kg įkainį. Išankstinės sąskaitos galiojimo laikas 3 mėnesiai. T.y. sumokėtą sumą reikia išnaudoti per 3 mėnesius. Po 3 mėnesių sąskaitos likučiui taikomas įprastas tarifas. Išankstinei mokėjimo sąskaitai Negalioja minimalus siuntos svoris.

Klausimukas  ax.gif 3 menesiukai nuo apmokejimo jums , ar nuo pirmos saskaitos apmokejimo  kaip pajudes prekytes  blush2.gif ax.gif Noreciau padaryti ,bet  kol sukaupsiu i namus gali prabegti 1-3 savaites  g.gif susimasciau  4u.gif

Gera klausima uzdavet. g.gif Paprastai, kas jau susimoka, tas jau kazkaip is karto ir naudoja. Tai, net neapgalvojom tokios situacijos. Manau, geriausia skaiciuoti gavus apmokejima. Jeigu dar neplanuojate siusti, tada gal ir pinigeliu geriau nemoketi: ramiau abiem pusem.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 25, 12:44)
Gal yra savanoriu imti kooperacijas 1-2 taskai Vilniuje ir Kaune kovo 2 dienai??

Parasiau i el pasta
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 25, 14:15)
Gera klausima uzdavet.  g.gif Paprastai, kas jau susimoka, tas jau kazkaip is karto ir naudoja. Tai, net neapgalvojom tokios situacijos. Manau, geriausia skaiciuoti gavus apmokejima. Jeigu dar neplanuojate siusti, tada gal ir pinigeliu geriau nemoketi: ramiau abiem pusem.

Aciu parasiau laiskuti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 02 25, 17:46)
Parasiau i el pasta

man taip pat butu gerai, jei idetumet kooperacija kovo 2 dienai. Mano pacios 4 kg siunta kovo 2d, tai jei pridesite kitu mergaiciu, gauciau i namus smile.gif
Atsakyti
Jei mano bus kažkas spėjęs ateisti , 03-02 įdėkite man Vilniaus kooperaciją 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 26 vasario 2016 - 10:05