Man veikia gerai SM
Viskas. Gali buti neivestas smulkus, neregistruotas RM siuntinys.
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 23, 13:09)
Kol kas ne
Vasario 24 dienos kooperacijos:
VILNIUS:
Sviliskiu g.
Eitminu g.
S.Staneviciaus g.
Vasario 24 dienos kooperacijos:
VILNIUS:
Sviliskiu g.
Eitminu g.
S.Staneviciaus g.
Ar galima rašytis prie šio sąrašo? Ar čia tik šiaip paskelbta info? Norėčiau patekti į Eitminių g., jei yra tokia galimybė.
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 23, 16:15)
siuskit ir mano. vilnius
QUOTE(kipitun @ 2016 02 23, 13:20)
Ar galima rašytis prie šio sąrašo? Ar čia tik šiaip paskelbta info? Norėčiau patekti į Eitminių g., jei yra tokia galimybė.
Taip, zinoma.
Pasizymejau jau.
QUOTE(valyte_7 @ 2016 02 23, 13:28)
siuskit ir mano. vilnius
Jusu asmeninis i namus. Gerai, issiusim
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 23, 16:30)
Jusu asmeninis i namus. Gerai, issiusim
pas mane tik 5 kg rodo, lyg neturiu 7-niu . taip galima? ar tureciau jungtis ir rasytis prie kitu mergaiciu prie kooperacijos? trupuciuka susimaisiau.
mano atresas nurodutas Traku raj. ana karta buvo kiles klausimas, todel parasiau, kad tinka ir Vilnius
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 23, 16:15)
o registruoti RM suvesti? nes raso kad pristate jusu laiku apie 13.51 val, bet Tukio sistemoje prisijungus nerodo viena pakuote daugiau
QUOTE(darlia25 @ 2016 02 23, 16:28)
o registruoti RM suvesti? nes raso kad pristate jusu laiku apie 13.51 val, bet Tukio sistemoje prisijungus nerodo viena pakuote daugiau
As jau nebedarbe, tad nezinau.
Bet, siaip siuntas suveda iki 48 valandu, dazniausiai daug greiciau.
QUOTE(darlia25 @ 2016 02 23, 19:28)
O mano 1 is 3-u Vente Privee nera sistemoje, nors VP psl-e visus 3 rodo, kad pristatyti. Tikiuosi, kad tik neivesta i sistema, bet ryt sekmingai iskeliaus i LT.
Lina, noriu patikslinti- nuomos adresas juk nesikeicia?
Adreso nuomos adresas - tikrai nesikeite