Sveiki,
jeigu man reikia 1 prekės iš Boots.co.uk ar galiu siųsti užsakymą su viltim, kad susirinks free shipui? Ar čia kiekvienas perka pats ir tik adresą nuomojas?
Galite Kaune man deti
Papildyta:
Aciu moderatoriams!!!
Taigis, mes pilnai dirbame!
Reikalingi 1-2 savanoriai priimti vasario 24 dienos kooperacijas Vilniuje ir Kaune!!!
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 22, 15:01)
Aciu moderatoriams!!!
Taigis, mes pilnai dirbame!
Reikalingi 1-2 savanoriai priimti vasario 24 dienos kooperacijas Vilniuje ir Kaune!!!
QUOTE(darlia25 @ 2016 02 22, 16:08)
man taip pat galite deti kooperacija vaario 24 d. Kaune. Kita savaite taip pat galiu priimti kooperacija Kaune, nes mano mazas siuntinukas is amazon bus tik.
P.S. O Inesa jei siandien prieme amazono siunta cia OK?
Priimsiu kooperaciją Vilniuje
QUOTE(zittute @ 2016 02 22, 17:35)
man taip pat galite deti kooperacija vaario 24 d. Kaune. Kita savaite taip pat galiu priimti kooperacija Kaune, nes mano mazas siuntinukas is amazon bus tik.
einu ziuret kas man prieme
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 02 22, 23:40)
einu ziuret kas man prieme
mano irgi Inesa
Butų smagu, jei sistemoje matytūsi svoris ir iki minimalaus (juk vistiek sveriate ir rasote). Jei reikia, kad jis issiskirtu, spalva kita galetu buti rasomas. Nes kai riba padidejo net iki 4kg, manau butu labai patogu matyti.
Cia taip sau pamasciau...
Jei reikia - galite man irgi pridėti kooperaciją Vilniuje .
Laba,
Taip, zinoma, galite atsiusti, jei jums nera skubu.
Aciu merginos, puiku!
Gera ideja
Aciu uz pasisiulyma
QUOTE(Vasaroti @ 2016 02 22, 12:16)
Sveiki,
jeigu man reikia 1 prekės iš Boots.co.uk ar galiu siųsti užsakymą su viltim, kad susirinks free shipui? Ar čia kiekvienas perka pats ir tik adresą nuomojas?
Taip, zinoma, galite atsiusti, jei jums nera skubu.
QUOTE(darlia25 @ 2016 02 22, 13:08)
QUOTE(zittute @ 2016 02 22, 14:35)
QUOTE(Danni @ 2016 02 22, 16:28)
Aciu merginos, puiku!
QUOTE(paurelija @ 2016 02 23, 06:22)
Butų smagu, jei sistemoje matytūsi svoris ir iki minimalaus (juk vistiek sveriate ir rasote). Jei reikia, kad jis issiskirtu, spalva kita galetu buti rasomas. Nes kai riba padidejo net iki 4kg, manau butu labai patogu matyti.
Gera ideja
QUOTE(Amrinasta @ 2016 02 23, 09:40)
Jei reikia - galite man irgi pridėti kooperaciją Vilniuje .
Aciu uz pasisiulyma
Gal renkate NewLook?
Kol kas ne
Vasario 24 dienos kooperacijos:
VILNIUS:
Sviliskiu g.
Eitminu g.
S.Staneviciaus g.
KAUNAS:
Kalnieciu g.
Paneriu g.
Juodgires g.
Merginos, ar man vienai SM blogai veikia? Nerodo paskutiniu zinuciu, nors matau, kad kazkas parase, neveikia asmeniniu zinuciu sistema Ir puslapis daznai pakimba
Vasario 24 dienos kooperacijos:
VILNIUS:
Sviliskiu g.
Eitminu g.
S.Staneviciaus g.
KAUNAS:
Kalnieciu g.
Paneriu g.
Juodgires g.
Merginos, ar man vienai SM blogai veikia? Nerodo paskutiniu zinuciu, nors matau, kad kazkas parase, neveikia asmeniniu zinuciu sistema Ir puslapis daznai pakimba