Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(terteliene @ 2016 02 04, 12:55)
Negavau svarbaus laiško, ir vis dar nesulaukiu atsakymo apie vasario 3 dienos kooperacijas Vilniuje :/ Temą skaičiau, niekur neradau vasario 3 d kooperacijų. Parašiau jums emailą.

Del to laisko, jau lyg ir susirasem.
O, kas del kooperaciju? Nerandu jusu klausimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 02 03, 19:43)
Ar gavote mano laiskuti?

As ir nesulaukiau atsskymo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 02 04, 13:37)
As ir nesulaukiau atsskymo blush2.gif  4u.gif

g.gif klauskit, nors visa info apie jusu siunta sistemoje yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 04, 12:31)
Visiems klientams yra persiustas svarbus laiskas!

kaip jau iprasta, jokio laisko is jusu negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 04, 15:39)
g.gif klauskit, nors visa info apie jusu siunta sistemoje yra  4u.gif

Nesupratau ar mano siunta isdiusta man ar pas kazka 4u.gif nes visada as pati priimdavau kooperacijas, o si karta nesupratau kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 04, 13:48)
Jau pristatyti.
Ir, kai kurios kooperacijos dalinasi!

O nuo ko priklauso, kas jau gali dalintis, o kas ne? blush2.gif
Esu susimokėjus, siuntinukas svarbus ir norėtųsi gauti iki savaitgalio, o kadangi esu be mašinos ir net neįsivaizduoju į kurį Vilniaus galą jis pakliuvo, tai reiktų dar ir pasiplanuot... Žodžiu, labai laukiu informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 02 04, 15:26)
kaip jau iprasta, jokio laisko is jusu negavau schmoll.gif

Persiunciau kopija, ar galesit, jei nesudetinga patvirtinti, kad gavote?
Aciu.

QUOTE(D'esire @ 2016 02 04, 15:29)
Nesupratau ar mano siunta isdiusta man ar pas kazka 4u.gif  nes visada as pati priimdavau kooperacijas, o si karta nesupratau kaip blush2.gif

Jusu siunta ideta I kooperacija. Norinciuju dabar turim uztektinai, is anksto vieta uzsisake 4u.gif

QUOTE(Eglynas9 @ 2016 02 04, 15:39)
O nuo ko priklauso, kas jau gali dalintis, o kas ne? blush2.gif
Esu susimokėjus, siuntinukas svarbus ir norėtųsi gauti iki savaitgalio, o kadangi esu be mašinos ir net neįsivaizduoju į kurį Vilniaus galą jis pakliuvo, tai reiktų dar ir pasiplanuot... Žodžiu, labai laukiu informacijos 4u.gif

Nuo dalintojos. Ji siandien nedalina. Dalins rytoj 4u.gif
Sumaisiau jus. Jus kitoje kooperacijoje ir jusu dalintoja ka tik patvirtino sarasa ax.gif aciu, kad taip nekantraujat pasiimti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 04 vasario 2016 - 18:01
Na klausiu ir cia temoj jau nuo antradienio, ir vakar maila rasiau, kokios Vilniuje kooperacijos vasario 3 d. siuntai, butu buve saunu pasieinkti patogesni rajona atsiemimui, bet jau turbut saukstai po pietu...taip ir liko neatsakyta i mano klausima.
Atsakyti
O gal atgaivinam kooperacijų sąrašą? Tada bent būtų galima užsirašyti kur patogiau atsiimti, nes suprantu, kad dabar jau nebus taip paprastai kaip būdavo - parašai, kad įdėkit padalinimui ir ramu. O dabar jau iš anksto kažkokiu būdu yra priimančios. Tai tada būtų bent jau gerai žinoti kuriose vietose tos dalintojos. Sakykim pirmadienį pradedam kooperacijas. Arba jei jau jų nereikia Lina parašo, kad nebereikia, bet bent jau preliminariai priimančių rajonus.
Ar aš čia kosmoso noriu g.gif .
Tiesiog nenoriu trenktis į kitą miesto galą, jei yra kas šalia priima, jei jau pati negaliu priimti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 02 04, 16:02)
Na klausiu ir cia temoj jau nuo antradienio, ir vakar maila rasiau, kokios Vilniuje kooperacijos vasario 3 d. siuntai, butu buve saunu pasieinkti patogesni rajona atsiemimui, bet jau turbut saukstai po pietu...taip ir liko neatsakyta i mano klausima.

Jusu berods Pasilaiciu rajonas.

QUOTE(Amrinasta @ 2016 02 04, 16:20)
O gal atgaivinam kooperacijų sąrašą? Tada bent būtų galima užsirašyti kur patogiau atsiimti, nes suprantu, kad dabar jau nebus taip paprastai kaip būdavo - parašai, kad įdėkit padalinimui ir ramu. O dabar jau iš anksto kažkokiu būdu yra priimančios. Tai tada būtų bent jau gerai žinoti kuriose vietose tos dalintojos. Sakykim pirmadienį pradedam kooperacijas. Arba jei jau jų nereikia Lina parašo, kad nebereikia, bet bent jau preliminariai priimančių rajonus.
Ar aš čia kosmoso noriu  g.gif .
Tiesiog nenoriu trenktis į kitą miesto galą, jei yra kas šalia priima, jei jau pati negaliu priimti  4u.gif .

Taip, zinoma laisvai, as galiu temoje parasyti.

Vasario 9 dienos siuntai biski kita situacija, nes dalintoja pati klientams pranes apie atvykusia siunta, del to, kad manes nebus. Del to, kooperacijos noreciau ideti laiko patikrintiems klientams wub.gif Labai jiems aciu!

O, po jau vadinamu atostogu, zinoma labai laisvai, galim kooperuotis temoje. Kadangi tie, kas ims kooperacijas, nemokes iki 4kg, bus nelabai sazininga, jei visa laika bus tie patys zmones. O, ir jeigu bus norinciu daug, tiesiog neuzteks visiems padalinti. Tai laikomes idejos, kad mazdaug 3 kooperacijos i Vilniu, 3 i Kauna. Jei reikes daugiau, mes garsiai sauksim. thumbup.gif

Dar yra toks dalykas, kad as kai matau, kad pas klienta yra 7kg, tiesiog automatiskai vaziuoja i namus, ir nesinori jo apkrauti kitomis dezemis. Gal klystu, gal klientas nieko pries? Bet, jei matau, kad pas pati zmogu yra daug paties siuntiniu, tiesiog nedrasu dar ir kitu prideti blush2.gif
Atsakyti
as laisko ir negavau
man liudna del kooperaciju:(as pirma kart uzsakiau vilniuje ir jokiu ziniu siandien:(((.jei zmogus sutinka priimti kitu siuntinukus kodel gi is jo negalima iskart pasiimt?????
kiek imdavom kazkada savo mieste tai net velai vakare atvykus kurjeriam vaziuodavom pasiimt i cia dabar jau ketv. o ziniu jokiu:((((((((.maniau siandien tikrai iseis pasiimt.
na gal bent ryt pavyks"(
juk ir nuolaidas gauna tai manau turetu pasiderint ir apie kitus pagalvot kad visi l.laukia:*(ir jei negali ta diena tai kam isvis apsiima ?(soriukas bet liudna kai lauki ir nieko:((*
na ateity jau zinau kad jei pirkt tai tik iki 7 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muti4: 04 vasario 2016 - 19:01
QUOTE(muti4 @ 2016 02 04, 19:57)
juk ir nuolaidas gauna tai manau turetu pasiderint ir apie kitus pagalvot kad visi l.laukia:*

Juk net nezinot, kas tam zmogui atsitiko, o priraset litanijas g.gif

Atsakyti