Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Kriiste @ 2016 02 01, 21:28)
5 euru kooperacijos mokestis - yra jei jus pvz apsiperkat 5 parduotuvese ir laukiat 5 siuntiniu, taciau nesigilinat i sistema - pranesat Linai, kad kai ateis visos 5 - ji issiustu mirksiukas.gif  Jei nenorit moketi to mokescio - sekit pati kada jos susirinks, atidekit siunta palaukimui kitu siuntinuku... Jei jos visos nesvers daugiau nei 3 (pagal naujas taisykles 4 kg) - mokesit vistiek kaip uz 3 (veliau 4) - papildomai nebe... nebent busit pasinaudoje paslauga, kad Lina seka jusu siuntu skaiciu  4u.gif

Ai tai tada viskas aišku smile.gif ačiū
Atsakyti
Bet gaila, kad atejus siuntai nera automatinio pranesimo apie gauta siunta klientams el. pastu. Klientams butu visapusiskai palengvinimas.
Atsakyti
Dabar pratau viska. Aciu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano jeigu spetu siuntinukas atkeliauti, dar NESIUSKITE rytoj 4u.gif
Atsakyti
Primenu, jei kas turite klausimu klauskite kol dar dirbame, kad butu maziau neaiskumu veliau.
Mes nedirbsime vasario 11-19 dienomis ir nebus kas priima siuntu.
Paskutine diena pirkiniams, jeigu jos pristatomos per 3-5 darbo dienas yra mazdaug vasario 5 diena.
Jeigu parduotuve siulo ilgesni pristatyma, pvz maziausiai 7 darbo dienas, galite pirkti nesustojant, tik stebekite, kad pristatymas pas mus butu nuo vasario 19 dienos.

Paskutine siunta iki atostogu - vasario 9 diena.
Sekanti siunta po atostogu - vasario 24 diena. Po atostogu isigalioja naujos kainos!

Atsakyti
O tai kokiu adresu naujus pirkimus daryt, jus pranesit? ar adresas liks tas pats?
Atsakyti
Limcamca, mano rytoj dar nesiuskite, pakaupsiu, aciu.
Atsakyti
Kur Vilniaus taskai rytojaus siuntai?
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 02 02, 21:55)
Kur Vilniaus taskai rytojaus siuntai?

Taip išeina, kad nėra savanorių cool.gif
Atsakyti
Yra, dar praejusia savaite rasiau temoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 03, 10:08)
Yra, dar praejusia savaite rasiau temoje.  4u.gif

Tai tos pacios kooperacijos galioja, virsuliskiu ir kaimelio g? Gal galite pakartoti, ar jau per velu prisijungti kazkur?
Atsakyti
Mano rodo kad siandien pristatis dar pora siuntinuku smile.gif gal spedu dar i siandienos siunta blush2.gif butu labai saunu 4u.gif
Atsakyti