Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2016 02 01, 14:51)
Tikrai taip.

4u.gif
Paskutinis klausimas blush2.gif - jei dabar paprasau nesiusti siuntinio su vasario 3 d., jis bus siunciamas su vasario 10 d. siunta, kurioje jau bus mano 2 siuntynukai. Tai papildomai nieko nekainuos? Jie bus sveriami atskirai ar kartu?
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 02 01, 11:55)
4u.gif
Paskutinis klausimas  blush2.gif - jei dabar paprasau nesiusti siuntinio su vasario 3 d., jis bus siunciamas su vasario 10 d. siunta, kurioje jau bus mano 2 siuntynukai. Tai papildomai nieko nekainuos? Jie bus sveriami atskirai ar kartu?

Papildomai ne.
Kai siunciama, tai apmokestinama viskas kas iki issiuntimo dienos gauta. Tiesiog bendras siuntu svoris, kiek ten vnt - mums nesvarbu.
Jeigu norite siunta sulaikyti, parasykite emailu ne veliau, nei antradienio vakaras.
Atsakyti
Limcamca,aciu, kad taip kantriai viska man isaiskinote 4u.gif

Merginos, vilnietes - gal kuri nupirktu mano siuntinuka, svoris minimalus, programoje raso 0 smile.gif, tai bus iki 1 kg tikriausiai. Atsiimsiu bet kuriame Vilniaus rajone. Tinka bet kuri siunta, nes neskubu.
Atsakyti
Jus tik klauskit 4u.gif

Jeigu jusu siunta jau gauta pas mus, kito kelio nebera, kaip uz ja susimoketi blush2.gif blush2.gif

Jeigu prekes dar nenusipirkote, ir skaiciuojat, kad per mus jums per brangu, tiesiog prasykite, kad ta pirkini kazkas nupirktu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 01, 15:11)
Jeigu prekes dar nenusipirkote, ir skaiciuojat, kad per  mus jums per brangu, tiesiog prasykite, kad ta pirkini kazkas nupirktu.

Limcamca, tai as dabar taip ir darau? Ieskau kas perpirktu mano pirkini.
Si karta vlipla su tais minimaliais svoriais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 02 01, 14:18)
Limcamca, tai as dabar taip ir darau? Ieskau kas perpirktu mano pirkini.
Si karta vlipla su tais minimaliais svoriais  doh.gif

Tai jei kaupiat, pirkit pati. Ar bus 1 kg, ar 2 kg, mokėsite tą patį minimumą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2016 02 01, 16:44)
Tai jei kaupiat, pirkit pati. Ar bus 1 kg, ar 2 kg, mokėsite tą patį minimumą wink.gif

tai near pas mane ka ten kaupti, bus viso svoris apie 1-1,5 kg. Tai ieskau kas perpirktu mano svorius taip sakant is Vilnieciu. Apsisoviau si karta kaip reikiant, neapskaiciavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 02 01, 18:34)
tai near pas mane ka ten kaupti, bus viso svoris apie 1-1,5 kg. Tai ieskau kas perpirktu mano svorius taip sakant is Vilnieciu. Apsisoviau si karta kaip reikiant, neapskaiciavau  doh.gif

Taigi jums aiškina, jei siunta jau sandėlyje ar prekė nupirkta ir atkeliauja jūsų vardu - jūs nieko pakeisti nebegalite... Tik pirkti daugiau ir surinkti daugiau kg... Tartis, kad kas jums užsakytų reikia prieš perkant, o ne apsipirkus ir tuo labiau ne kai prekė sandėlyje...
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 02 01, 18:34)
tai near pas mane ka ten kaupti, bus viso svoris apie 1-1,5 kg. Tai ieskau kas perpirktu mano svorius taip sakant is Vilnieciu. Apsisoviau si karta kaip reikiant, neapskaiciavau  doh.gif

atrodo, kad jus ne taip supratot 4u.gif jei jau prekes esat nupirkus (kaip rasot -turit apie 1-1,5 kg), tai niekas negali is jusu ju perpirkti. Nes prekes jau jusu vardu 4u.gif Tai turit kelis variantus: A: siunciat tiek kiek turit ir mokat min uz 3 kg arba B: prasot, kad Tukis sulaikytu sia jusu siunta (t.y. nesiustu i LT kol nesurinksit daugiau kg) -gal per ta laika dar kazka nusipirktumet (o gal kitam pagelbetumet ir nupirktumet taip padidindama savo svori)
Tuo atveju, jei pas Tuki nieko neturit nusipirkusi savo vardu, tada gali prasyt kitos nares nupirkti jums tos nares vardu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 01 vasario 2016 - 19:25
Aš naujokė pas jus, tai visai nesupratau dėl to 5eur kooperacijos mokesčio doh.gif

Tarkim nusiperku vieną daiktą, kuris sveria 1kg ir jis jau pas jus, prašau siuntos nesiųsti kolkas, po to kitą savaitę gaunu tarkim dar dvi siuntas, ir jos visos sveria iki 3kg, tada prašau išsiųsti. Tai man tai kainuos 5eur (6eur pagal naujus įkainius) ir dar papildomai 5 eurus?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 02 01, 21:24)
Aš naujokė pas jus, tai visai nesupratau dėl to 5eur kooperacijos mokesčio  doh.gif

Tarkim nusiperku vieną daiktą, kuris sveria 1kg ir jis jau pas jus, prašau siuntos nesiųsti kolkas, po to kitą savaitę gaunu tarkim dar dvi siuntas, ir jos visos sveria iki 3kg, tada prašau išsiųsti. Tai man tai kainuos 5eur (6eur pagal naujus  įkainius) ir dar papildomai 5 eurus?

5 euru kooperacijos mokestis - yra jei jus pvz apsiperkat 5 parduotuvese ir laukiat 5 siuntiniu, taciau nesigilinat i sistema - pranesat Linai, kad kai ateis visos 5 - ji issiustu mirksiukas.gif Jei nenorit moketi to mokescio - sekit pati kada jos susirinks, atidekit siunta palaukimui kitu siuntinuku... Jei jos visos nesvers daugiau nei 3 (pagal naujas taisykles 4 kg) - mokesit vistiek kaip uz 3 (veliau 4) - papildomai nebe... nebent busit pasinaudoje paslauga, kad Lina seka jusu siuntu skaiciu 4u.gif
Atsakyti
Labas, kokios kooperacijos yra Vilniuje vasario 3 d siuntai?
Atsakyti