Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2016 01 30, 15:17)
Mes nedirbsime nuo 11 dienos. Tai reikia ziureti, kad siuntu pristatymas realiai nebutu 11-19 dienomis  4u.gif O iki to, ar po tos datos - drasiai  4u.gif

Ačiū, bandysiu tada smile.gif
Atsakyti
Sveiki, parasiau laiska, prasau dar nesiusti mano siuntos sia savaite, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Limcamca, noriu pasitiklsinti, nes visdelto nesupratau emeilu blush2.gif
Pradzioje prasiau mano du siuntynukus, kurie ateis skirting laiku, siusti kartu prikooperavus prie ko nors kas priims siuntas Vln. Paklausete ar pageidauju paslaugos "siuntu kooperacija, kuri kainuoja 5 eur". Perskaiciau salygas adreso nuomos, bet neradau tokio dalyko aprasymo. Paaiskinkit man ishsamiau, prasau, kad kitais kartais nebutu nesusipratimu (si karta sutarem, kad siuntynukai keliaus I LT atskirom siuntom).
4u.gif
Atsakyti
Mano siuskite ir galite prideti koperaciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 02 01, 07:43)
Sveiki,
Limcamca, noriu pasitiklsinti, nes visdelto nesupratau emeilu  blush2.gif
Pradzioje prasiau mano du siuntynukus, kurie ateis skirting laiku, siusti kartu prikooperavus prie ko nors kas priims siuntas Vln. Paklausete ar pageidauju paslaugos "siuntu kooperacija, kuri kainuoja 5 eur". Perskaiciau salygas adreso nuomos, bet neradau tokio dalyko aprasymo. Paaiskinkit man ishsamiau, prasau, kad kitais kartais nebutu nesusipratimu (si karta sutarem, kad siuntynukai keliaus I LT atskirom siuntom).
4u.gif

Čia yra naujas dalykas, kuris galios kartu su naujomis sąlygomis.

Pvz jūs nusiperkate 5 prekes ir norite jas visas kartu gauti vienu metu. Parašote mums, ir mes tada gaudami jūsų siuntas skaičiuojame ir sekame. Ir, kai bus 5 vnt tada išsiunčiame. Už tokią paslaugą yra 5 eurų mokestis + siuntimo į Lt mokestis pagal įkainius.

Jeigu jūs nusiperkate 5 prekes ir jums nesvarbu, kaip jas gausite - nieko mums rašyti nereikia. Kas kartą gavus preke ar prekes išsiunciame su artimiausia siunta. Mokate pagal įkainius ir svorį.

Jeigu jūs nusiperkate 5 prekes ir norite jas gauti vienu metu, bet nenorite mokėti už mūsų darbą, parašote mums tiesiog siuntą atidėti. Mes atidedame iki 1 mėnesio arba 7kg. Jeigu siuntos jums reikia anksčiau, pvz matote sistemoje, kad jau gavote 5vnt, parašote mums, ir mes išsiunčiame su artimiausia siunta.

Paryškinti variantai yra mūsų sąlygose ir galiojantys dabar 4u.gif

KOOPERACIJA - yra skirta tik patogesniam rajonui, tai nėra siuntų kooperacija mažesniai sumai mokėti.
Papildyta:
Merginos, jus specės šitam reikalui biggrin.gif kaip rasti pigiau tokius batus vaikui, 4 dydžio: NUORODA g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki norejau paklaust kaip man uzsisakyti prekes is DECATHLON puslapio , yra prekes kur niekur kitur negausiu ju , o pasjuos norit uzsiregistruot reikia butinai anglisko telefono numerio , kitaip neregistruoja acc , ir negaliu apmeket . Gal kas zino, kaip apeit ta tel numeri ar kazka panasaus kad galeciau susikurt savo acc.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 01, 13:13)

KOOPERACIJA - yra skirta tik patogesniam rajonui, tai nėra siuntų kooperacija mažesniai sumai mokėti.

Aciu. Del prekiu sujungimo dabar aisku.
Del kooperacijos klausimas blush2.gif -anksciau kooperacija budavo daroma, kad pasiekti didesni svori, kas itakoja kaina uz siuntini. Dabar tiesiog kooperacija, kad atsiimti patogiau ir tai neitakos kainos? t.y. jei mano siuntinys, kurio svoris 1 kg, bus sukooperuotas, as visvien mokesiu kaip uz min 3 kg svori?
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 02 01, 11:18)
Aciu. Del prekiu sujungimo dabar aisku.
Del kooperacijos klausimas  blush2.gif  -anksciau kooperacija budavo daroma, kad pasiekti didesni svori, kas itakoja kaina uz siuntini. Dabar tiesiog kooperacija, kad atsiimti patogiau ir tai neitakos kainos? t.y. jei mano siuntinys, kurio svoris 1 kg, bus sukooperuotas, as visvien mokesiu kaip uz min 3 kg svori?

Pas mus tokių kooperacijų niekada nebuvo schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(sitka @ 2016 02 01, 10:40)
Sveiki norejau paklaust kaip man uzsisakyti prekes is DECATHLON puslapio , yra prekes kur niekur kitur negausiu ju , o pasjuos norit uzsiregistruot reikia butinai anglisko telefono numerio , kitaip neregistruoja acc , ir negaliu apmeket . Gal kas zino, kaip apeit ta tel numeri ar kazka panasaus kad galeciau susikurt savo acc.

Rasykite 07592583754 ir turekite omenyje, kad Decathlon daro stipru korteles patikrinima, jeigu kas netiks, gali ir pakibti uzsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 01, 14:30)
Pas mus tokių kooperacijų niekada nebuvo  schmoll.gif

chm.. g.gif anksciau kooperuodavausi su ta mintimi, lyg ir kaina tada budavo mazesne. Bet nesigincysiu.
Kaip dabar bus imamas mokestis susikooperavus jei siuntynys nesunkus -taip kaip rasiau, pvz. 1 kg=3 kg?
Atsakyti
Kooperacija yra tik patogesniam rajonui, siuntai atsiimti.

Kiekvienas narys pasinaudojes musu adresu, apmoka savo siuntas pagal musu ikainius. Konkreciai tariant, saskaita israsoma kiekvienai pavardei, kuri pas mus atvyksta.
iki 3kg iki vasario 19 dienos yra 5 eurai, po vasario 19 dienos iki 4 kg - 6 eurai.

Jeigu siunta atrodo per brangi, galima tiesiog prasyti, kad kiti zmones nupirktu. Tuomet jokiu atskiru skaiciavimu nera.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 01, 14:39)
Jeigu siunta atrodo per brangi, galima tiesiog prasyti, kad kiti zmones nupirktu. Tuomet jokiu atskiru skaiciavimu nera. 

Nupirktu, t.y. prie savo siuntinio pridetu ir apmoketu bendra svori, o as jau atsiskaitau su ta nare atskirai?
Sorry, kad smulkiai aiskinuosi. Bet karts nuo karto Jusu paslaugomis naudojuosi ir kita karta norisi nesuklysti.

Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 02 01, 11:47)
Nupirktu, t.y. prie savo siuntinio pridetu ir apmoketu bendra svori, o as jau atsiskaitau su ta nare atskirai?
Sorry, kad smulkiai aiskinuosi. Bet karts nuo karto Jusu paslaugomis naudojuosi ir kita karta norisi nesuklysti.

Tikrai taip.
Jus su ja viska suderinate. Pas mus ateina tik tos nares siuntiniai, kas ten viduje ir kokiu nariu - mums nesvarbu, tol kol, yra viena pavarde.

Primenu, jei kas turite klausimu klauskite kol dar dirbame, kad butu maziau neaiskumu veliau.
Mes nedirbsime vasario 11-19 dienomis ir nebus kas priima siuntu.
Paskutine diena pirkiniams, jeigu jos pristatomos per 3-5 darbo dienas yra mazdaug vasario 5 diena.
Jeigu parduotuve siulo ilgesni pristatyma, pvz maziausiai 7 darbo dienas, galite pirkti nesustojant, tik stebekite, kad pristatymas pas mus butu nuo vasario 19 dienos.

Paskutine siunta iki atostogu - vasario 9 diena.
Sekanti siunta po atostogu - vasario 24 diena. Po atostogu isigalioja naujos kainos!
Atsakyti