Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2016 01 27, 16:15)
Ši info yra derinama tik asmeniškai, emailu. Visi klientai kurie rašė emailus, gavo išaiškinimą  4u.gif

Jeigu del siuntu is vente privee, tai negavau atsakymo i savo email. Kas bus jei atsius veliau?
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 28, 12:38)
Vasario 3 dienos siuntai, reikalingi savanoriai Kauno kooperacijoms.  4u.gif

Man taip pat galit idet kooperacija
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 01 28, 12:15)
gavau siandien laiska, kad nepavyko amazon pristatyti mano siuntos

as irgi gavau
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 01 28, 11:47)
Jeigu del siuntu is vente privee, tai negavau atsakymo i savo email. Kas bus jei atsius veliau?
Papildyta:
Man taip pat galit idet kooperacija

Pagal nika neatrenku kas jus tokia blush2.gif

Amazon nebuvo dar siandien.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 28, 15:16)
Pagal nika neatrenku kas jus tokia  blush2.gif

Parasiau email
Atsakyti
Merginos, sakykit iš patirties. Anksčiau būdavo, kad trečiadienio siunta pasiekia galutinius gavėjus jau penktadienį, t.y. žaibišku greičiu. Dabar, žiūriu, kad net vilties taip anksti gauti nėra?
Ir dar štai kas, mano praktiškai kas antras laiškas Tukiui lieka neatsakytas, lyg tai būtų nepasiekęs gavėjo. Nors su gmail servisu tai yra praktiškai neįmanoma. Ir sėdžiu sau ramiai, laukiu vakar turėjusios išvykti siuntos, o ji vis dar UK. Ir jeigu tik vasario 3 d. išvažiuos, tai kada mane pasieks? Vyro gimtadienis - 7-tą, liks be dovanos laiku. Dukros - 9-tą, nejau ir jos dovanėlė laiku negausiu?
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2016 01 28, 13:41)
Merginos, sakykit iš patirties. Anksčiau būdavo, kad trečiadienio siunta pasiekia galutinius gavėjus jau penktadienį, t.y. žaibišku greičiu. Dabar, žiūriu, kad net vilties taip anksti gauti nėra?
Ir dar štai kas, mano praktiškai kas antras laiškas Tukiui lieka neatsakytas, lyg tai būtų nepasiekęs gavėjo. Nors su gmail servisu tai yra praktiškai neįmanoma. Ir sėdžiu sau ramiai, laukiu vakar turėjusios išvykti siuntos, o ji vis dar UK. Ir jeigu tik vasario 3 d. išvažiuos, tai kada mane pasieks? Vyro gimtadienis - 7-tą, liks be dovanos laiku. Dukros - 9-tą, nejau ir jos dovanėlė laiku negausiu?

Pas mus tikrai taip nėra buvę. Penktadienį, vairuotojai tik į LT įvažiuoja, o ne po taškus išvežioja.
Sąlygose yra nurodyta taip: "Kai siuntos statusas pasikeis į “Pirkinys išvyko į LT”, reiškia siunta pakeliui į LT ir bus pristatyta per 7-10 dienų" tuom ir reikia vadovautis.

Sausio 19 dieną mums davėte nurodymus į priekį, ir jums atrašė, kad kai reikės siųsti, tuomet mums ir parašykite. Nes, nurodymų į priekį tikrai nepriimam, nes per didelis makalynas gali gautis, kiekvienam pagal datas žymėtis.
O, kad būtumėt siuntę nurodymą, mes jį patvirtinę ir neįvykdę... tai nerandu to emaile. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 28, 16:56)
O, kad būtumėt siuntę nurodymą, mes jį patvirtinę ir neįvykdę... tai nerandu to emaile.  4u.gif

Tai va kad rašiau 25 d. Negavau patvirtinimo, tiesa. Galvojau, kad nesusitvarkot su daugybe laiškų. Ir tai tikrai ne pirmas kartas, kai laiškas prapuola, deja. Gal į spam'a nukeliauja, arba pratrinamas netyčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 28 sausio 2016 - 16:03
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 28, 16:16)
Pagal nika neatrenku kas jus tokia  blush2.gif

tai gal 6 ryto veze siuntas, kad raso, jog nepavyko pristatyt? biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinot kokia patikima parduotuve kur butu galima nusipirkti metabo smugini grazta gerą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2016 01 28, 17:08)
Gal žinot kokia patikima parduotuve kur butu galima nusipirkti metabo smugini grazta gerą? ax.gif

B&Q, selco, power tools parduotuvese 4u.gif
Yra ir oficialus jusu puslapis http://www.metabo.co...eac97816.0.html
Atsakyti
Sveiki, o Amazon dar perkate, kad spėtų iki vasario 9 dienos? Suprantu, kad Tukis laiške rašo, kad vasario 3 paskutinė, bet realiai, ar spės, nes prie prekės man rašo, kad vasario 8-9 pristatys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 30 sausio 2016 - 15:11
QUOTE(-Gyte- @ 2016 01 30, 13:10)
Sveiki, o Amazon dar perkate, kad spėtų iki vasario 9 dienos? Suprantu, kad Tukis laiške rašo, kad vasario 3 paskutinė, bet realiai, ar spės, nes prie prekės man rašo, kad vasario 8-9 pristatys

Mes nedirbsime nuo 11 dienos. Tai reikia ziureti, kad siuntu pristatymas realiai nebutu 11-19 dienomis 4u.gif O iki to, ar po tos datos - drasiai 4u.gif
Atsakyti