Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

BUTELIUKAI - kokia fainus nauji buteliukai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, klasimelis. prasiau prilaikyti siuntinukus. dabar matau artimiausia siunta i lt 27 diena. ar reikia kiekviena savaite prasyti prilaikyti , ar uztenka viena karta? nesinori ikireti. nuo pirmos siuntos menuo dar nepraejo.

ir dar..

per kur jus ieskot savo siuntinius, kad paziuret kur randasi. kazkaip nesigauna man blush2.gif
Atsakyti
Jeigu viena karta parasete tai to uztenka. Mes laikysime iki 1 menesio arba iki 7kg.
Jeigu noresite, kad issiustume anksciau - tada parasykite mums. 4u.gif

O, merginos siuntas tikrinasi per kurjeriu trakingus, turbut g.gif Paprastai juos pardavejai pateikia.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 26, 12:54)
Deja, neturint konkrecios siuntos rankoje, negaliu pasakyti, ar viskas gerai.

Visai pasiuto tas amazon doh.gif biggrin.gif jums atsiuntus siuntos numeriuka jus matot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 26, 13:37)
Visai pasiuto tas amazon  doh.gif  biggrin.gif  jums atsiuntus siuntos numeriuka jus matot  blush2.gif

Siuntos nr turesiu perduoti i sandeli, o siuo metu jie dali jau krauna isvezimui, tai gali buti ir nebebus galimybes patikrinti.
O jus atsiuskit man trakinga i emaila, paziuresiu, gal ka ismastyti bus galima.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 26, 16:48)
Siuntos nr turesiu perduoti i sandeli, o siuo metu jie dali jau krauna isvezimui, tai gali buti ir nebebus galimybes patikrinti.
O jus atsiuskit man trakinga i emaila, paziuresiu, gal ka ismastyti bus galima.

Padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 26, 16:37)
Visai pasiuto tas amazon  doh.gif  biggrin.gif  jums atsiuntus siuntos numeriuka jus matot  blush2.gif

as jau nebesuseku amazon, belekiek uzsakymu padaryta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 26, 11:12)
as cia viskas gerai  blush2.gif
Le colis a été remis au pensionnaire Le bon de réception a été signé par John g.gif  kas tas Jonas  biggrin.gif
merginos amacon.uk  rode kad siuntinukas bus pristaytas 22 diena dar ir dabar taip rodo  g.gif raso kad tikimasi pristayti 22 diena , kaip suprasti  g.gif

man daug tokiu su John, Laura, Rose, Tuckis, Tukes biggrin.gif tikiuos visos atejusios saugiai i sandeli
Atsakyti
Laba diena, rasiau i emaila bet pasikartosiu cia- nesiuskit kol kas mano, kaupsiu smile.gif
Atsakyti
Kooperacijos 01 27 d. siuntai

Vilnius, Fabijoniškės:
1. Vilva
1. muti4

Vilnius, Bajoru kalvos:
1. Žalia Rūta

Kaunas, netoli TEO - kraukit kad ir visą Kauną, vietos turiu lotuliukas.gif

1. me2za (Inga R.)
2. debesiuke:)
Atsakyti
Debesiuke, jusu siunta be 500 gramu 7 kg, nenorit i namus? Didelis turis ir sunki, nepatogiau jums?
Papildyta:
27 dienai yra sitos kooperacijos 4u.gif

Kooperacijos 01 27 d. siuntai

Vilnius, Viršuliškių g. :

ir Vilnius, Kaimelio g. :
Kaunas, netoli TEO - kraukit kad ir visą Kauną, vietos turiu lotuliukas.gif

1. me2za (Inga R.)

ir Kaunas, Kalnieciu g.

Atsakyti
Mano dar kaupkite 4u.gif
Atsakyti
zinuteeeee thumbup.gif