QUOTE(Limcamca @ 2015 12 08, 14:08)
Mes dar gavome jusu min 4 emailus, tai jeigu jus nieko pries, mes perskaitysime viska is eiles, kad susideliotume istorija, kas jums nutiko, ir tada jums atsakysime emailu
Papildyta:
Dabar del to laiko, mes kaip ir anksciau Venipakui rasome, kad butu vakarinis pristatymas. Bet, esme tame, kad jie vakare veza kaip paslauga, nes pagrindas musu sutarties yra pristatymas darbo metu, i kliento registruota adresa. Gali buti del dideles apkrovos siuo metu, jie neteikia papildomu paslaugu.
Papildyta:
Ar patys Amazon veza? Atsiuskite man trakinga
Papildyta:
Dabar del to laiko, mes kaip ir anksciau Venipakui rasome, kad butu vakarinis pristatymas. Bet, esme tame, kad jie vakare veza kaip paslauga, nes pagrindas musu sutarties yra pristatymas darbo metu, i kliento registruota adresa. Gali buti del dideles apkrovos siuo metu, jie neteikia papildomu paslaugu.
Papildyta:
Ar patys Amazon veza? Atsiuskite man trakinga
Gavau siandien siunta, kaip ir vakar sutariau su kurjeriais, siandien pristate namo vakare. Kaip buvau nustebusi, kad man 2 dezes, pasirodo gavau dvi siuntas per viena karta. Aciu labai, kaip tik antroje siuntoje buvo perkamos dovana drauges mamai, o drauge labai pergyveno, kad gali nespeti iki Kaledu. Viskas, rupescio nera jau dabar, bet tikrai labai nustebau, kad siunta jau atejo siandien, nes sumokejau uz antra siunta gal pries kelias dienas
Aciu