As irgi parasiau, dar ir cia paklausiu: nepamenu, ar priiminejate siuntas sestadieniais, jei amazon siandien parase, kad issiunte prekes, tai jauciu ryt pristatines
O į Kauną visada būna, kad kažkas priima siuntas? Tarkim jeigu šiandien pirkčiau reebok.co.uk, į Kauną būtų kur prijungti? Pristatymo terminą rašo 3 darbo dienos.
O į Kauną visada būna, kad kažkas priima siuntas? Tarkim jeigu šiandien pirkčiau reebok.co.uk, į Kauną būtų kur prijungti? Pristatymo terminą rašo 3 darbo dienos.
O kodėl turėčiau taip galvoti? Parašiau, kad 3 dienos dėl to, nes kaip suprantu iš UK siuntiniai iškeliauja trečiadieniais, tai gal jau yra žinoma, ar bus siuntinių į Kauną
Laba diena. Turiu du klausimus: 1. prieš keturias dienas parašiau el, paštu prašymą atsiųsti man laiškus, kurie neva buvo išsiųsti visiems klientams - apie įkainių pasikeitimą, adreso pasikeitimą (arba nepasikeitimą, nesuprantu kas ten kaip yra), amazon adreso perregistravimą ir visus kitus, jei buvo kokių svarbių. Ar jie bus man atsiųsti? 2. Rašiau laišką su prašymu siųsti man siuntinį darbo adresu. Gavau atsakymą "Gerai", tačiau siuntinys buvo išsiųstas namų adresu. Ar siuntiniai gali būti siunčiami skirtingais adresais, ar visada tuo pačiu adresu, kurį nurodžiau registruodamasi?