Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2016 01 18, 16:46)
Parasykite emailu atsius instrukcija.
gruodzio 27 diena ar anksciau visiems buvo persiustas emailas.
Kas negavo ar neperziurejo emailo mums atejo atsakymai atgalios.
Jusiskio nera tame tarpe.
Parasykite emaila, atsius instrukcija dar karta.  4u.gif
p.s. o apie kainu pasikeitima gavote emaila?

O del FR cia jus siandien pranesima gavote ar is seniau? Ar rasete jau patiems amazon?

bendrai info, tai zinokit ir as negavau nei apie amazon, nei apie kainu pasikeitima, nei apie adresa jokios informacijos i emaila. nors turiu tik viena i kuri gaunu saskaitas ir atsakymus i mano uzklausimus g.gif
Atsakyti
Gal info krenta i spam'a, patikrinkite. g.gif Nors matau, kad mes su jumis susirasome, kai buna pvz neapmoketa saskaita, tai vistik musu emailus kazkaip gaunate g.gif

Tam ir buvo rasyta asmeniskai kiekvienam, kad nebutu visokiausiu isvedziojimu ar neramumu. Kiekvienam asmeniskai 4u.gif Jei kas nors turi klausimu, gali musu emailu pasiklausti. 4u.gif

valyte_7 - is jusu kol kas nieko negavome, iki siol nezinome kokia problema jums iskilusi su Amazon?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 18 sausio 2016 - 21:15
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 18, 21:14)
Gal info krenta i spam'a, patikrinkite.  g.gif Nors matau, kad mes su jumis susirasome, kai buna pvz neapmoketa saskaita, tai vistik musu emailus kazkaip gaunate  g.gif

va butent, kad tokiais atvejais laiskai ateina. bet jokiu kitu laisku ner nei spame, nei bendrai, nei paieska neranda g.gif
Atsakyti

Koopeacija sausio 20 dienai, Vilnius

1 kryyste (Jeruzalė) - siųskit tik jei bus ką pridėti man
2 ariele
3.Anushka-1312

Siaures miestelis
1. D'esire
2.

Kaunas, Dainava:
1. priklausomybe

Kaunas, Savanoriu pr,prie Hyper maximos darbo metu:

1. jovita2014

Gal tada pas mane noretu kazkas kooperuotis.. jei nebus, tada gal galite prideti nesikooperuojancias
Atsakyti
Del amazon. fr, kas turite patirties, kiek laiko jie pristatineja prekes, jei siandien uzsakiau, ar spes iki vasario pradzios ateit? smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 18 sausio 2016 - 23:31
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 19, 00:31)
Del amazon. fr, kas turite patirties, kiek laiko jie pristatineja prekes, jei siandien uzsakiau, ar spes iki vasario pradzios ateit? smile.gif)

Tikrai spes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 18, 22:14)

valyte_7 - is jusu kol kas nieko negavome, iki siol nezinome kokia problema jums iskilusi su Amazon?

Parasiau Tukiui
Atsakyti

2 ariele
3.Anushka-1312

Siaures miestelis
1. D'esire
2.

Kaunas, Dainava:
1. priklausomybe

1. jovita2014
2. Jovitn
Gal tada pas mane noretu kazkas kooperuotis.. jei nebus, tada gal galite prideti nesikooperuojancias.
Atsakyti

2 ariele
3.Anushka-1312

Siaures miestelis
1. D'esire
2.

Kaunas, Dainava:
1. priklausomybe

1. jovita2014
2. Jovitn
Gal tada pas mane noretu kazkas kooperuotis.. jei nebus, tada gal galite prideti nesikooperuojancias.

Kaunas, Rokai:

1. zittute
Atsakyti
O siutnos yra suvedamos į sistemą kiekvieną dieną ar kažkokiom konkrečiom dienom tik?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif 4u.gif

Pirmiausiai noriu įnešti aiškumo, kad gretimoje temoje eskaluojamos problemos dėl adreso, dėl Amazon ir dėl Tukio - yra komentuojamo žmogaus asmeninė nuomonė ir atsakomybė. Taip pat patvirtiname, kad yra ir tokių komentuotojų apie nepavykusius pirkinius, kurie niekada nėra buvę ir nėra esami mūsų klientai 4u.gif

Mes visada siūlome iškilus bėdai, pirmiausiai kreiptis pas mus, ir stengiamės padėti. TAčiau, jeigu klientas pasirenka problemas spręsti kitur, ar konsultuojasi kitur - mes už tai atsakomybės nenešame ir garantuojame, kad tai nėra mūsų patarimas ar mūsų pasiūlytas sprendimas ar išeitis. Tai tik to žmogaus nuomonė ir patarimas ir kiekvieno nario yra asmeninis sprendimas, kaip spręsti problemą.

QUOTE(Anushka_1312 @ 2016 01 18, 14:30)
Sveiki, priminkite prasau, kaip Amazon istemoje pataisyti ir nurodyti, kad Tukio adresas yra komercinis?

Parasysim emailu.

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 18, 21:31)

amazon visada nurodo pristatymo data.
Vakar ilgai aiskinomes ir priejom isvados, kad FR tik skelbiasi esanti atskira respublika, nuo UK. Is tiesu tai ta pati UK amazon, ir prekes siuncia per savo Amazon logistic kurjerius.
Kai pardavimas vyksta is tikrojo FR, buna naudojami visai kiti kurjeriai.

QUOTE(Eulali @ 2016 01 19, 10:12)
O siutnos yra suvedamos į sistemą kiekvieną dieną ar kažkokiom konkrečiom dienom tik?

Kaip ir anksciau, per 48 valandas.

Kaunieciu kooperacijas pamazinsiu, nes neuzteks visiems klientu rolleyes.gif Labai aciu visiems savanoriams wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 19, 15:09)
Vakar ilgai aiskinomes ir priejom isvados, kad FR tik skelbiasi esanti atskira respublika, nuo UK. Is tiesu tai ta pati UK amazon, ir prekes siuncia per savo Amazon logistic kurjerius.
Kai pardavimas vyksta is tikrojo FR, buna naudojami visai kiti kurjeriai.

Ar teisingai suprantu, kad pakeitimus užtenka padaryti tik amazon.uk, o amazon.de ir amazon.fr info gaus automatiškai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 19 sausio 2016 - 15:17