Ir mergikės, labai noriu paprašyti daugiau supratingumo... Pavyzdžiui šiuo metu sandėliuoju vieną siuntinį jau beveik 2 savaites... Jo majo, tai kam perkat, jei tos prekės Jums nereikalingos??
Supraskit, tos kurios priima kooperacijas, yra lygiai tokios pat pirkėjos kaip ir Jūs, tad tikrai neprivalom laikyti ir saugoti Jūsų pirkinių savaitėmis! Būtų šaunu, jei nedelstumėt atsiimti.
sakykit jei amazon raso, delivered to J John, tai cia viskas ok? nes pagal svori ir vienetu skaiciu, matau, kad ta siunta neivest, sakau, gal ne i tas rankas pakliuvo
QUOTE(roka @ 2016 01 12, 16:32)
Ir mergikės, labai noriu paprašyti daugiau supratingumo... Pavyzdžiui šiuo metu sandėliuoju vieną siuntinį jau beveik 2 savaites... Jo majo, tai kam perkat, jei tos prekės Jums nereikalingos??
Supraskit, tos kurios priima kooperacijas, yra lygiai tokios pat pirkėjos kaip ir Jūs, tad tikrai neprivalom laikyti ir saugoti Jūsų pirkinių savaitėmis! Būtų šaunu, jei nedelstumėt atsiimti.
bet tikrai tokių nesupratingų pasitaiko Paskambina po 3-4 sav. ir dar sako privežkit man į kitą miesto galą, man nepatogu pas jus
rasiau meilu, bet negavau automatinio patvirtinimo jog gauta zinute, tai pasikartosiu cia -nesiuskit man sia savaite
ar gavote mano laiska? Venipak pristate tik viena dezute is dvieju sake kreiptis i siunteja, kur kita ...
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 12, 18:33)
ar gavote mano laiska? Venipak pristate tik viena dezute is dvieju sake kreiptis i siunteja, kur kita ...
Esu tikra, kad darbo metu patikrins, jei parasete
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 12, 21:33)
matyt ir jusu liko UK kaip mano:(
Sveiki, mano siuskite jau i LT. Jei kam tinka Romainiai (Kaunas), galite prikooperuoti
QUOTE(Asstule @ 2016 01 13, 09:01)
Sveiki, mano siuskite jau i LT. Jei kam tinka Romainiai (Kaunas), galite prikooperuoti
vakar rasiau kad issiutumet ir mano, tad prisijungciau prie kooperavimosi:)
QUOTE(R&V. @ 2016 01 13, 12:23)
vakar rasiau kad issiutumet ir mano, tad prisijungciau prie kooperavimosi:)
Jums sistemoje palikta zinute, pas jus per didelis vnt kooperacijai. Jums bus tiesiogiai i namus.
Mano dar nesiuskite
Pranesimus reikia atsiusti iki antradienio pietu, na vakaro, ir tik i emaila.