Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(me2za @ 2016 01 06, 21:40)
Ir aš sėdžiu kaip pabučiuota biggrin.gif TIEK negalėjau prisipirkti blink.gif biggrin.gif

blink.gif  doh.gif Aš kažkada netoli 30 kg pripirkau, galvojau daugiau neįmanoma biggrin.gif

Pas mane su auto kėdutėm yra buvę 44 kg.

O dabar jau 34 kg....bet už tai antros Kalėdos bus kai gausiu smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2016 01 06, 22:59)
Ale jūs ir pavarot merginos  blink.gif

aš tuos 7 kg per mėn vos išstenu ir tai ne visada

O šiaip po gruodžio dažnai būna taip, gi sale visur paleisti būna, tai vieną užsakymą šian, kitą ten...ir gaunasi.
Atsakyti
Merginos, ar jau gavot kas nors 22d. siuntą?
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2016 01 07, 09:28)
Merginos, ar jau gavot kas nors 22d. siuntą?

blink.gif seniausiai blink.gif
Jusiske irgi seniausiai rodo pasirasyta, parasai, foto. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 07 sausio 2016 - 11:37
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 07, 11:35)
blink.gif seniausiai  blink.gif
Jusiske irgi seniausiai rodo pasirasyta, parasai, foto.  g.gif

Oi tikrai labai atsiprasau, viskas ok, apsirodo gavau 30d. susitikrainau su ebay prekem doh.gif
Atsakyti
Mergaites, skaitau, skaitau, o galvoj makaline. Apsvieskit kam nesunku.

Noreciau parinkti kelis uzsakymus.
1. tureciau parasyti kazkur i pasta ar uztenka temoj?
2. Kai įrašas Tukis atsiranda, jau negaliu prilaikyti siuntos?

tai yra man nedasunta, turiu sekti pagal siuntos numeri, kur mano prekytes ir gaudyt kad ju neissiustu, arba galiu ramiai sulaukti kol atsiras įrasas sistemoje ir tada prasyti kad prilaikytu.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 08, 10:03)
Mergaites, skaitau, skaitau, o galvoj makaline. Apsvieskit kam nesunku.

Noreciau parinkti kelis uzsakymus.
1. tureciau parasyti kazkur i pasta ar uztenka temoj?
2. Kai įrašas Tukis atsiranda, jau negaliu prilaikyti siuntos?

tai yra man nedasunta, turiu sekti pagal siuntos numeri, kur mano prekytes ir gaudyt kad ju neissiustu, arba galiu ramiai sulaukti kol atsiras įrasas sistemoje ir tada prasyti kad prilaikytu.

Jus galit mums ir siaip, kai planuojate pirkti parasyti, kad nesiustume, noresite rinkti, ir mes nesiusim. Nebutina privalomai laukti, kol atsiras pirkinys sistemoje.
Aisku, cia negalioja tuo atveju, jeigu susirenka 7kg, tada issiunciam bet kokiu atveju.
Ir, taip rasykite i pasta, ten viska skaito, kas susije su siuntom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 08, 13:05)
Jus galit mums ir siaip, kai planuojate pirkti parasyti, kad nesiustume, noresite rinkti, ir mes nesiusim. Nebutina privalomai laukti, kol atsiras pirkinys sistemoje.
Aisku, cia negalioja tuo atveju, jeigu susirenka 7kg, tada issiunciam bet kokiu atveju.
Ir, taip rasykite i pasta, ten viska skaito, kas susije su siuntom  4u.gif

Tai kai ateis pirmas uzsakymas, atsiras uzrasas sistemoje, paskui ateis antras ir as ji vel matysiu ir t.t.? iki nesuririnks 7 kg arba kol nepaprasysiu issiusti
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 08, 10:32)
Tai kai ateis pirmas uzsakymas, atsiras uzrasas sistemoje, paskui ateis antras ir as ji vel matysiu ir t.t.? iki nesuririnks 7 kg arba kol nepaprasysiu issiusti

Taip, uzsakymus visus matysite sistemoje. Jie kaupsis bendrai, ir treciadieni bus issiusti, nebent emailu parasysite nesiusti. Kai parasysite nesiusti, mes sandeliuosime arba iki kol susidarys 7kg, arba ko sueis menuo. Jeigu taip, abiem atvejais, issiusim automatiskai.
Atsakyti
Merginos, ar bodyshop negalima lt kortele atsiskaityt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2016 01 08, 20:24)
Merginos, ar bodyshop negalima lt kortele atsiskaityt?  blink.gif

Galima.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 08, 20:43)

kodel man atmeta? g.gif
saugus pirkimai uzregistruoti unsure.gif
Atsakyti
Norėjau padėkoti Linai už operatyvumą. mirksiukas.gif Didelis dėkui už supratingumą. rolleyes.gif
Atsakyti