Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

Va katik pasipilde vienu siuntiniu, tai cia reik tiketis TBS suvedinejo dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 06, 11:30)
Va katik pasipilde vienu siuntiniu, tai cia reik tiketis TBS suvedinejo dabar biggrin.gif

Is tikruju tai ka tik gauta poundlanda.
Bet, as siulau jums nepanikuoti is anksto. Leiskite mums dirbti. Vakare perziuresite sistema ir bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 06, 14:36)
Is tikruju tai ka tik gauta poundlanda.
Bet, as siulau jums nepanikuoti is anksto. Leiskite mums dirbti. Vakare perziuresite sistema ir bus aisku.

hmm, o TBS jau suvedinejote vakaryksti? nes tada jo nera pas mane
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 06, 11:39)
hmm, o TBS jau suvedinejote vakaryksti? nes tada jo nera pas mane

As ne sandelyje esu, nezinau 4u.gif
Bet, matau, kad yra labai daug emailu: turejau gauti 4. Turi buti 3vnt. Ir, mes matom, kad tie vnt atnesami pvz siandien. Tad, dar karta prasau: nepanikuoti, palaukite vakaro. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 06, 14:41)
As ne sandelyje esu, nezinau  4u.gif
Bet, matau, kad yra labai daug emailu: turejau gauti 4. Turi buti 3vnt. Ir, mes matom, kad tie vnt atnesami pvz siandien. Tad, dar karta prasau: nepanikuoti, palaukite vakaro. Aciu!

aha, staiga is 20 i 28 pasikeite, kas cia taip plaukia pas jumis, as jau nebesusigaudau biggrin.gif nebesuseku siuntu, reik tiketis TBS tarp ju bus, nes nebeatseksiu
Atsakyti
Siuo metu siuntos jau visos suregistruotos, ir isvykimo data tiksli.
Atsakyti
man jau kurjerio gaila, dar tokio svorio gyvenime nebuvau surinkus biggrin.gif ir is kur tie 67kg susidare biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 06, 17:46)

o tai viskas spes isvykt, kas iki sios minutes suregistruota?
Atsakyti
noriu pasidziaugt TESCO rubu skyriaus darbu.Gavau dvi prekes, bodziu paki nepilna, truko 1vnt ir pedkelniu rinkini, kuriame vienos buvo skirtingo dydzio. Parasiau laiska, atrase per diena, labai apgailestavo. Sako dazniausiai prasom, kad mums grazintu preke, bet ale jums brangiau kainuos atvaziuot nei pati preke:)) Tai uz abi prekes pilnai grazino pinigus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 06 sausio 2016 - 17:07
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 06, 16:46)

O sandien gautos ivestos i sistema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2016 01 06, 09:36)
visos žiūri kiek čia svorio prisikaupė, nu ir aš pažiūrėjau...
Taip ir atsisėdau...galvoju, gal kažkieno TBS dar kartu gausiu...nes nu jėzau...aš gi tiek nepirkau smile.gif)))

Ir aš sėdžiu kaip pabučiuota biggrin.gif TIEK negalėjau prisipirkti blink.gif biggrin.gif
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 06, 16:49)
ir is kur tie 67kg susidare biggrin.gif

blink.gif doh.gif Aš kažkada netoli 30 kg pripirkau, galvojau daugiau neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 06 sausio 2016 - 20:43
QUOTE(me2za @ 2016 01 06, 21:40)
Ir aš sėdžiu kaip pabučiuota biggrin.gif TIEK negalėjau prisipirkti blink.gif biggrin.gif

blink.gif  doh.gif Aš kažkada netoli 30 kg pripirkau, galvojau daugiau neįmanoma biggrin.gif

nu mano cia rekordas, nesu tiek svorio turejus, max 35 atriodo
Atsakyti
Ale jūs ir pavarot merginos blink.gif

aš tuos 7 kg per mėn vos išstenu ir tai ne visada
Atsakyti