QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 07, 19:11)
parasiau jums emaila, siandien taip idomiai kurjeris sako: jusu registruota 10 deziu, bet as turiu tik 9, ale issiaiskinkit su tais kas perdave. Tai kaip man dabar elgtis?
Viena HM siunta jau lapkricio 16 buvo i adresa pristatyta, o su sia siuta negavau. kazkur priklydus bus
Viena HM siunta jau lapkricio 16 buvo i adresa pristatyta, o su sia siuta negavau. kazkur priklydus bus
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 08, 08:14)
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 08, 08:49)
Gal netycia pas kanors mano HM priklydo??
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 08, 09:09)
Prasau issiaiskint, kur mano priklydus HM siunta, kuri buvo pristatyta i adresa 11,16d
Mes dar gavome jusu min 4 emailus, tai jeigu jus nieko pries, mes perskaitysime viska is eiles, kad susideliotume istorija, kas jums nutiko, ir tada jums atsakysime emailu
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2015 12 07, 21:14)
Kadangi i laiskus atsakymo negaunu (nesuprantu kodel), tai rasau cia temoje - prasyciau mano pristatymo i namus laika, nustatyti i vakarini (jeigu jis toks nera, nors kiek supratasu toks buvo visad), nes jau ne pirma karta venipak siuncia zinutes kad siunta pristatys dienos metu. Siandien teko skambinti venipako kureriui ir rezultate siunta gausiu tik ryt vakare, vietoj siandienos.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 08, 05:55)
Aš prisidedu prie prašymo,visadbūdavo vakarinis,o pastaruosius kelis kartus nori pristatyti iki 17 val.
Dabar del to laiko, mes kaip ir anksciau Venipakui rasome, kad butu vakarinis pristatymas. Bet, esme tame, kad jie vakare veza kaip paslauga, nes pagrindas musu sutarties yra pristatymas darbo metu, i kliento registruota adresa. Gali buti del dideles apkrovos siuo metu, jie neteikia papildomu paslaugu.
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2015 12 08, 10:27)
jetau kas su tuo amazon darosi to paties uzsakymo viena deze buvo pristatyta 5 diena , kitos niekaip nepristato , vakar rase tikrai pristatis , siandien ziuriu vel nepristatyta mergaites gal man jiem kazkur rasyti siuntinys nemazas ir pinigai nemazi kazkaip jau neramu
Ar patys Amazon veza? Atsiuskite man trakinga