Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2015 12 29, 17:15)
Jau suvesta  4u.gif

priminkit kuria diena iskeliavo is UK siuntos? 22 gruodzio? tai 21diena kas atejo, pakliuvo i ana?

man vieno truksta, bet gal BOOTS spejo tada i ana siunta, nes issiuntimo data rodo 21 diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 29 gruodžio 2015 - 16:42
QUOTE(MELDA @ 2015 12 28, 21:19)
Marisota (ištisinio MAUDOMUKO IŠMIERA)  blush2.gif Ten rodo kažkokį kvailą filmuką

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2015 12 28, 17:19)
Marisota (ištisinio MAUDOMUKO IŠMIERA)  blush2.gif Ten rodo kažkokį kvailą filmuką

As tai manyciau, kad tiesiog iprasta rubu ismiera ir viskas g.gif
Atsakyti
Laba Lina, mano kol kas nesiuskit su artimiausia siunta, kaupsiu 4u.gif
Atsakyti
Žinutė thumbup.gif thumbup.gif (gruodžio 22 dienos siuntinukas).
Man šis siuntinukas iš viso siurprizas, bet pasirodo būna ir taip. Užsakiau Prancūzijos parduotuvėje Durance prekes, labai ilgai nesiuntė, pinigai kabojo rezervuoti. Parašiau laišką su paklausimu, kodėl nėra prekių. Žiūriu puslapyje pasikeitė užsakymo statusas kaip atšauktas. Na galvoju, netiko kortelės ir pan. Laukiau kada grąžins pinigus.
Bac gaunu Tukio sąskaitą. nesupratau už ką. Pasirodo Durance sistemoje pažymėjo kaip atšauktą, bet prekes išsiuntė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 30 gruodžio 2015 - 07:17
O uzsakymas iki dabar ir rodomas, kaip atsauktas? g.gif Nu tikrai idomiai g.gif

Gal kas nori prisijungti, truksta mazdaug 10-15 svaru, nemokamam pristatymui is Amazon. Pardavejas turi buti Amazon 4u.gif Parasykite i emaila: tukisuk@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 30, 11:34)
O uzsakymas iki dabar ir rodomas, kaip atsauktas?  g.gif Nu tikrai idomiai  g.gif

Taip užsakymas atšauktas ir dabar rodo. Man čia buvo staigmena. Džiugi aišku, nes aš tų prekių norėjau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Atsiprasau, kad nelabai I tema, bet patarkite man del payseros.
Sugebejau vienam zmogui mokejima atlikti nenurodziusi reikiamo evp numerio...
Ka daryti, kad tie pinigai ji pasiektu.
Ir ar as del to turiu kazkur kreiptis, ar gavejas turi claim'inti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 12 30, 11:20)
Sveikos merginos 4u.gif

Atsiprasau, kad nelabai I tema, bet patarkite man del payseros.
Sugebejau vienam zmogui mokejima atlikti nenurodziusi reikiamo evp numerio...
Ka daryti, kad tie pinigai ji pasiektu.
Ir ar as del to turiu kazkur kreiptis, ar gavejas turi claim'inti?

Aciu 4u.gif

Jums reikia parasyti payserai duomenis is kur mokejote, ir kur tie pinigeliai turi ikristi. Jie tuos pinigus priskirs gavejui rankiniu budu.
Deja, uz tai yra mokestis, anksciau buvo 5lt, o dabar kiek eurais, nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 30, 13:31)
Jums reikia parasyti payserai duomenis is kur mokejote, ir kur tie pinigeliai turi ikristi. Jie tuos pinigus priskirs gavejui rankiniu budu.
Deja, uz tai yra mokestis, anksciau buvo 5lt, o dabar kiek eurais, nezinau  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Kad yra mokestis zinau, siuo atveju svarbu, kad pasiektu, ka reikia, nes as sau rami 9 dienas sedejau doh.gif o kad sugebejau istrinti reference nr ne minties nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaitei is kalnieciu uz pranesima apie siuntini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 12 30, 13:52)
Aciu 4u.gif
Kad yra mokestis zinau, siuo atveju svarbu, kad pasiektu, ka reikia, nes as sau rami 9 dienas sedejau doh.gif o kad sugebejau istrinti reference nr ne minties nebuvo biggrin.gif

jei kam aktualu, tai mokestis dabar €1.45
greitai sutvarke smile.gif
Atsakyti