mergaites kaunietes ar gavot siunta 20d? noriu pasiimti , kad neguletu num per sventes
O man tai "pasakos" sikart su siuntom, amazona gavau jau anoje siuntoje - dabar gaunu emaila, kad mano siuntos issiuntimo laikas nukeltas, ir jei netenkina, galiu atsaukti siunta Tesco pagal sistema - irgi jau issiusta i LT, taciau siandien gaunu emaila - jog jau mano siunta pas kurjeri ir siandien bus pristatyta Nebesuprantu - ar jie cia man dovanas papildomai siuncia ar ka
QUOTE(MELDA @ 2015 12 23, 09:12)
Taip.
QUOTE(giedruze @ 2015 12 23, 09:55)
mergaites kaunietes ar gavot siunta 20d? noriu pasiimti , kad neguletu num per sventes
Tokios siuntos nebuvo
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 12:31)
O man tai "pasakos" sikart su siuntom, amazona gavau jau anoje siuntoje - dabar gaunu emaila, kad mano siuntos issiuntimo laikas nukeltas, ir jei netenkina, galiu atsaukti siunta Tesco pagal sistema - irgi jau issiusta i LT, taciau siandien gaunu emaila - jog jau mano siunta pas kurjeri ir siandien bus pristatyta Nebesuprantu - ar jie cia man dovanas papildomai siuncia ar ka
Kaip mane nervuoja tokie kurjeriu bajeriai Lygiai taip pat rodo, ir, kad pas mus atvezta, ar pas kaimynus palikta, ar nieko nerasta - ir paskui susidaro ispudis, kad Tukis blogietis Gerai, kad kai kurie dar paklauso musu kurjeriu, pvz Royal mail galiu pasidziaugti, po musu skundo, pakeite pastininka, dabar super vyriukas, viska prie musu akiu suskanuoja, sutikrina
Gruodzio 16 d siunta dalinama, isskyrus viename Vilniaus rajone.
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 23, 14:40)
Kaip mane nervuoja tokie kurjeriu bajeriai Lygiai taip pat rodo, ir, kad pas mus atvezta, ar pas kaimynus palikta, ar nieko nerasta - ir paskui susidaro ispudis, kad Tukis blogietis Gerai, kad kai kurie dar paklauso musu kurjeriu, pvz Royal mail galiu pasidziaugti, po musu skundo, pakeite pastininka, dabar super vyriukas, viska prie musu akiu suskanuoja, sutikrina
siaip as niekad ir neseku pagal juos - zinau kad ten nesamones raso daznai , bet jie dabar patys emailus siuncia, kad skaityciau
gruodzio22 dienos tada ar dalijama
QUOTE(giedruze @ 2015 12 23, 17:17)
gruodzio22 dienos tada ar dalijama
dabar dalijama 16 dienos, o 22 tik vakar isvyko is UK kita savaite dziaugsimes
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 18:22)
dabar dalijama 16 dienos, o 22 tik vakar isvyko is UK kita savaite dziaugsimes
man rodos nebus kita savaite
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 23, 17:33)
man rodos nebus kita savaite
Tai blogai rodos...
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 19:10)
Tai blogai rodos...
nu kiek pamenu minejo, kad vargu ar gausim sita iki nauju
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 23, 19:19)
nu kiek pamenu minejo, kad vargu ar gausim sita iki nauju
Nzn ką jūs ir kaip skaitot, bet buvo minėta, jog ši siunta paskutinė šiais metais, aišku gali ir muitinė sulaikyti ir mašinos sugesti ir visokios kitokios neplanuotos nesąmones, bet realiai ji paskutinė šiais metais...
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 20:23)
Nzn ką jūs ir kaip skaitot, bet buvo minėta, jog ši siunta paskutinė šiais metais, aišku gali ir muitinė sulaikyti ir mašinos sugesti ir visokios kitokios neplanuotos nesąmones, bet realiai ji paskutinė šiais metais...
na as pagalvojau , kad svenciu dienos issimeta, todel ir veluot turetu turbut 2 dienom kokiom. ai whatever, nera skirtumo
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 23, 19:28)
na as pagalvojau , kad svenciu dienos issimeta, todel ir veluot turetu turbut 2 dienom kokiom. ai whatever, nera skirtumo
Vairuotojai ryt veliausiai turi namo grizt
Sventes juk:)
Pirmadieni Siauliai, jei labai galvu neskaudes, sutvarkys ir perduos venipakui
Na jei ne pirmadieni, tai antradieni
Venipakui 30 ir 31 d - darbo dienos, isvezios