Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

mergaites kaunietes ar gavot siunta 20d? noriu pasiimti , kad neguletu num per sventes blush2.gif
Atsakyti
O man tai "pasakos" sikart su siuntom, amazona gavau jau anoje siuntoje - dabar gaunu emaila, kad mano siuntos issiuntimo laikas nukeltas, ir jei netenkina, galiu atsaukti siunta lotuliukas.gif Tesco pagal sistema - irgi jau issiusta i LT, taciau siandien gaunu emaila - jog jau mano siunta pas kurjeri ir siandien bus pristatyta doh.gif Nebesuprantu - ar jie cia man dovanas papildomai siuncia ar ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2015 12 23, 09:12)
www.marisota.co.uk
ar siunčiate iš čia?

Taip.

QUOTE(giedruze @ 2015 12 23, 09:55)
mergaites kaunietes ar gavot siunta 20d? noriu pasiimti , kad neguletu num per sventes blush2.gif

Tokios siuntos nebuvo schmoll.gif

QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 12:31)
O man tai "pasakos" sikart su siuntom, amazona gavau jau anoje siuntoje - dabar gaunu emaila, kad mano siuntos issiuntimo laikas nukeltas, ir jei netenkina, galiu atsaukti siunta lotuliukas.gif  Tesco pagal sistema - irgi jau issiusta i LT, taciau siandien gaunu emaila - jog jau mano siunta pas kurjeri ir siandien bus pristatyta doh.gif  Nebesuprantu - ar jie cia man dovanas papildomai siuncia ar ka lotuliukas.gif

Kaip mane nervuoja tokie kurjeriu bajeriai doh.gif Lygiai taip pat rodo, ir, kad pas mus atvezta, ar pas kaimynus palikta, ar nieko nerasta - ir paskui susidaro ispudis, kad Tukis blogietis doh.gif Gerai, kad kai kurie dar paklauso musu kurjeriu, pvz Royal mail galiu pasidziaugti, po musu skundo, pakeite pastininka, dabar super vyriukas, viska prie musu akiu suskanuoja, sutikrina thumbup.gif

Gruodzio 16 d siunta dalinama, isskyrus viename Vilniaus rajone.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 23, 14:40)
Kaip mane nervuoja tokie kurjeriu bajeriai  doh.gif Lygiai taip pat rodo, ir, kad pas mus atvezta, ar pas kaimynus palikta, ar nieko nerasta - ir paskui susidaro ispudis, kad Tukis blogietis  doh.gif Gerai, kad kai kurie dar paklauso musu kurjeriu, pvz Royal mail galiu pasidziaugti, po musu skundo, pakeite pastininka, dabar super vyriukas, viska prie musu akiu suskanuoja, sutikrina  thumbup.gif

siaip as niekad ir neseku pagal juos - zinau kad ten nesamones raso daznai lotuliukas.gif , bet jie dabar patys emailus siuncia, kad skaityciau lotuliukas.gif
Atsakyti
gruodzio22 dienos tada ar dalijama
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2015 12 23, 17:17)
gruodzio22 dienos tada ar dalijama

dabar dalijama 16 dienos, o 22 tik vakar isvyko is UK wink.gif kita savaite dziaugsimes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 23 gruodžio 2015 - 17:23
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 18:22)
dabar dalijama 16 dienos, o 22 tik vakar isvyko is UK  wink.gif kita savaite dziaugsimes wink.gif

man rodos nebus kita savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 23, 17:33)
man rodos nebus kita savaite biggrin.gif

Tai blogai rodos...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 19:10)
Tai blogai rodos...

nu kiek pamenu minejo, kad vargu ar gausim sita iki nauju
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 23, 19:19)
nu kiek pamenu minejo, kad vargu ar gausim sita iki nauju

Nzn ką jūs ir kaip skaitot, bet buvo minėta, jog ši siunta paskutinė šiais metais, aišku gali ir muitinė sulaikyti ir mašinos sugesti ir visokios kitokios neplanuotos nesąmones, bet realiai ji paskutinė šiais metais...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 23, 20:23)
Nzn ką jūs ir kaip skaitot, bet buvo minėta, jog ši siunta paskutinė šiais metais, aišku gali ir muitinė sulaikyti ir mašinos sugesti ir visokios kitokios neplanuotos nesąmones, bet realiai ji paskutinė šiais metais...

na as pagalvojau , kad svenciu dienos issimeta, todel ir veluot turetu turbut 2 dienom kokiom. ai whatever, nera skirtumo
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 23, 19:28)
na as pagalvojau , kad svenciu dienos issimeta, todel ir veluot turetu turbut 2 dienom kokiom. ai whatever, nera skirtumo

Vairuotojai ryt veliausiai turi namo grizt
Sventes juk:)

Pirmadieni Siauliai, jei labai galvu neskaudes, sutvarkys ir perduos venipakui
Na jei ne pirmadieni, tai antradieni

Venipakui 30 ir 31 d - darbo dienos, isvezios smile.gif
Atsakyti