Įkraunama...
Įkraunama...

perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 12 19, 10:52)
o ta kuri iskeliaus 23d, nespes iki nauju ateit?

Nemanau, kad spes 😕

QUOTE(Kriiste @ 2015 12 19, 21:39)
Lina, cia tarp musu tokia diskusija iskilo - kaip skaiciuojas siuntimo mokestis, jei turiu 2 kg, bet noriu juos gauti i namus? ar 3kg + 12,25 eu? Ar moku uz 7 kg (12,25) ir psio - gaunu i namus? g.gif

12.25 eu ir viskas nesvarbu ar 7 ar 6 ar 1 kg.
Jei esat sumokeje isankstini tai 7*isankstinio ikainis.
Turiu pasakyti vis daugiau klientu tuo naudojasi, nes atkrenta kooperaciju vargas. O tuos 7kg ir per menesi galima surinkti. Arba kelios drauges kartu siunciasi pastoviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 20 gruodžio 2015 - 10:38
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 20, 10:38)
Nemanau, kad spes 😕
Turiu pasakyti vis daugiau klientu tuo naudojasi, nes atkrenta kooperaciju vargas. O tuos 7kg ir per menesi galima surinkti. Arba kelios drauges kartu siunciasi pastoviai.

Supratau... Tada visai šaunu
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 20, 10:38)
Nemanau, kad spes 😕

Labas rytas prašau sulaikyti mano siuntas, kurios ateis iki parašymo. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Airūna @ 2015 12 20, 09:34)
Labas rytas prašau sulaikyti mano siuntas, kurios ateis iki parašymo.  Ačiū!

Tokia info geriau i emaila atsiuskite.
Atsakyti
Laba, Lina, issiuskit prasau mano sukauptus su artimiausia siunta, aciu
Atsakyti
Lina, žiūriu nėra kooperacijų, tai dėkit man viso Kauno siuntas laisvai 4u.gif Namus apsikuopiau per savaitgalį, vietos daug atsirado lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 21 gruodžio 2015 - 01:16
QUOTE(me2za @ 2015 12 21, 02:12)
Lina, žiūriu nėra kooperacijų, tai dėkit man viso Kauno siuntas laisvai  4u.gif  Namus apsikuopiau per savaitgalį, vietos daug atsirado lotuliukas.gif

man taip pat galite prideti Kauno merginu siuntinuku 4u.gif
Atsakyti
KOOPERACIJA GRUODZIO 21-22D

Kaunas (Romainiai)
1. giedrute_o
2.
Atsakyti
Merginos, labai aciu uz kooperacijas, siuo metu kaunieciu yra kelios, tikrai uztenka. 4u.gif 4u.gif Vilnietes gal vienos, dvieju reiketu 4u.gif
Primenu, kad iki 7kg siuntas siunciam tiesiogiai i namus, tiesiog uz 12.25 eur, arb isankstines saskaitos ikaini. Kam patogiau, tiesiai i namus gauti, bet kur Lietuvoje.

Venipakas ima siuo metu 16/12 siunta.
Paskutine metu siunta isvyksta rytoj labai anksti, viska sutvarkom siandien 4u.gif
Atsakyti
ar tvarkoj, jei uz siuntas sestadieni ir sekmadieni pasirase Rose ir Lol Lyod?
Atsakyti
Rose tai tvarkoje, bet ta Loyds tai ne į temą. Siuntos pristatytos, bet gavom emailų, kad pažymėta, kad pas kažkokią Loyds nunešė. Vakar kalbėjau su kurjeriu, tai baisiai atsiprašinėjo ir prašė nerašyti skundo, nes jam netyčia ten taip gavosi. Nu suprantama, autobusai pilni dėžių, ir prie pačių geriausių norų klaidų padaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 21, 13:06)
Merginos, labai aciu uz kooperacijas, siuo metu kaunieciu yra kelios, tikrai uztenka.  4u.gif  4u.gif Vilnietes gal vienos, dvieju reiketu  4u.gif
Primenu, kad iki 7kg siuntas siunciam tiesiogiai i namus, tiesiog uz 12.25 eur, arb isankstines saskaitos ikaini. Kam patogiau, tiesiai i namus gauti, bet kur Lietuvoje.

Venipakas ima siuo metu 16/12 siunta.
Paskutine metu siunta isvyksta rytoj labai anksti, viska sutvarkom siandien  4u.gif

tai ryt gal jau dalins? smile.gif
Atsakyti