Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 23, 14:33)
expired rewards ne tas pats kas Loyalty Credit . Visada sakau, ziurekit, kad Subtotal suma nevirsytu  22 euru, daugiau nieko nereikia skaiciuoti book.gif

supratau 4u.gif galvojau tas pats nes is lempos atsirado, vakar dar nebuvo, nes norejau darytis uzsakyma, bet kazkaip emiau ir numeciau.
Atsakyti
Gal kas pasakysit per kiek laiko gražina pinigus už negautą siuntinį?

4u.gif
Atsakyti
Per savaite kokia g.gif bet dar uztrunka kol i saskaita ikrenta tai max 2 savaites. Man uz visa siuntini neteko grazintis, tik uz nekokybiskas ar neidetas prekes.
Bet siaip as dariau uzsakyma is UK spalio pradzioj, laukiau laukiau, gal menesi. Parasiau puslapiui, grazino pinigus. Gruodzio gale gavau lapuka, suntinys visas suglamzytas doh.gif Taip kad yra tikimybe kad puses metu begyje gausite biggrin.gif ir dar pinigus bus grazine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2016 01 23, 19:30)
Per savaite kokia  g.gif bet dar uztrunka kol i saskaita ikrenta tai max 2 savaites. Man uz visa siuntini neteko grazintis, tik uz nekokybiskas ar neidetas prekes.
Bet siaip as dariau uzsakyma is UK spalio pradzioj, laukiau laukiau, gal menesi. Parasiau puslapiui, grazino pinigus. Gruodzio gale gavau lapuka, suntinys visas suglamzytas  doh.gif Taip kad yra tikimybe kad puses metu begyje gausite  biggrin.gif ir dar pinigus bus grazine  biggrin.gif

Ačiū už atsakymą. Aš jį užsakiau spalio 30 d. ir dar negavau. Susirašiau su pardavėju, supratau, kad per 5 dienas gražins, bet gal virš savaitės jau praėjo, dar negrįžo pinigai. Tai dėkui už paaiškinimą smile.gif
Tokios fainos man jų prekės, bet tie negavimai, tai nžn...
Man jau antras kartas, jei gerai supratau, tai daugiau negražins pinigų, tik šį kartą.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 01 23, 18:49)
Ačiū už atsakymą.  Aš jį užsakiau spalio 30 d. ir dar negavau. Susirašiau su pardavėju, supratau, kad per 5 dienas gražins, bet gal virš savaitės jau praėjo, dar negrįžo pinigai. Tai dėkui už paaiškinimą smile.gif
Tokios fainos man jų prekės, bet tie negavimai, tai nžn...
Man jau antras kartas, jei gerai supratau, tai daugiau negražins pinigų, tik šį kartą.
4u.gif

Uztrunka. Tik jie sako 5 dienos bet dar kol bankas grazins uztrunka smile.gif
As dar laukciau zinokit. Aisku gerai kad pinigus grazino. Bet jei is uk ejo 2.5 menesio tai manau ir sitas kazkur dar metosi. Aplamai is kinu parplaukia siuntiniai uzsakyti rugpjuti doh.gif neatsakingai siuntimo bendroves dirba, kai negali trackinti tai neaisku kur metosi. Dar gal musu muitinej pora savaiciu pastovi. O du kartus is eiles? Nes man visada ateidavo per 2 savaites, paskutini karta pries gerus metus laukiau menesi ar ilgiau ir lioviausi uzsakineti... duodu vel sansa, idomu kiek reikes laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 23 sausio 2016 - 19:47
QUOTE(guodzik @ 2016 01 23, 20:44)
Uztrunka. Tik jie sako 5 dienos bet dar kol bankas grazins uztrunka  smile.gif
As dar laukciau zinokit. Aisku gerai kad pinigus grazino. Bet jei is uk ejo 2.5 menesio tai manau ir sitas kazkur dar metosi. Aplamai is kinu parplaukia siuntiniai uzsakyti rugpjuti  doh.gif neatsakingai siuntimo bendroves dirba, kai negali trackinti tai neaisku kur metosi. Dar gal musu muitinej pora savaiciu pastovi. O du kartus is eiles? Nes man visada ateidavo per 2 savaites, paskutini karta pries gerus metus laukiau menesi ar ilgiau ir lioviausi uzsakineti... duodu vel sansa, idomu kiek reikes laukti.

Ne, ne iš eilės 2 kartus man neatkeliavo
Atsakyti
Kodel taip ilgai nera vienos prekes, ji ten isvis tik pries 2 men ir atsirado, momentaliai buvo ispirkta. Dabar menesis "out of stock", dar pries savaite buvo parasyta kad bus "soon". Dabar jau nebera to "soon". Tai kas cia yra kodel taip ilgai is gamintoju negauna...
Atsakyti
Gal kas gali pagelbėti ir pasakyti, kuo skiriasi vienas nuo kito?
http://www.iherb.com...-Capsules/23083
http://www.iherb.com...0-Tablets/38814
Sudėtis miligramais vienoda, bet vieno reikia 1 kapsulės, kito 2.

Ir apskritai, ar geras šitas hialuronas? Gal yra koks geresnis? Oda sausėja, tai gal hialurono ne pro šalį būtų pagerti. Kaip manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 01 24, 08:01)
Gal kas gali pagelbėti ir pasakyti, kuo skiriasi vienas nuo kito?
http://www.iherb.com...-Capsules/23083
http://www.iherb.com...0-Tablets/38814
Sudėtis miligramais vienoda, bet vieno reikia 1 kapsulės, kito 2.

Ir apskritai, ar geras šitas hialuronas? Gal yra koks geresnis? Oda sausėja, tai gal hialurono ne pro šalį būtų pagerti. Kaip manote? 4u.gif

Miligramais raso ne vienos kapsules, o porcijos dydi. Pirmojo tas pats kiekis bus dviejose kapsulese Serving Size: 2 capsules, o Sitas http://eu.iherb.com/...0-Tablets/38814 bus viena didele tablete. Pirmas kapsulemis ir svaresne sudetis, bet brangesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 01 24, 08:01)
Oda sausėja, tai gal hialurono ne pro šalį būtų pagerti. Kaip manote? 4u.gif

O vandens pakankamai išgeriate?
Atsakyti
Merginos, ar yra iherbe kazkas panasaus i diasporal, magni milteliuose? Ar nera ar nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 01 24, 11:33)
Merginos, ar yra iherbe kazkas panasaus i diasporal, magni milteliuose? Ar nera ar nerandu  g.gif

Siaip magnio citratas milteliais sis
Atsakyti