Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

va čia man patiko bigsmile.gif
niekad aš tų Rewards nesu turėjus (ir nesistengiau dėl to smile.gif ), o dabar va Loyalty Credit Available: €4.64, kuriuos numinusuoja nuo bendros sumos. Neblogai ax.gif. Tik va, klausimas dėl muitinės tai lieka, kad tik per daug neapsidžiaugus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 01 22, 09:38)
va čia man patiko bigsmile.gif
niekad aš tų Rewards nesu turėjus (ir nesistengiau dėl to smile.gif ), o dabar va Loyalty Credit Available: €4.64, kuriuos numinusuoja nuo bendros sumos. Neblogai ax.gif. Tik va, klausimas dėl muitinės tai lieka, kad tik per daug neapsidžiaugus g.gif

Kadangi numinusuoja nuo bendros sumos, tai sakyčiau kaip nuolaidą skaičiuoja, muitinei neturėtų užkliųti. Aš irgi tiek pat gavau.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 01 21, 23:02)
O kur gera kaina yra, kiek matau daugiau negu tris kart brangiau gaunasi.

http://www.hiperfarm...anson-n120.html

ir ne tik čia būna, varle.lt ir dar kažkas turėdavo, tiesiog prasigooglint gerai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 22, 11:05)
http://www.hiperfarm...anson-n120.html

ir ne tik čia būna, varle.lt ir dar kažkas turėdavo, tiesiog prasigooglint gerai reikia smile.gif

Na taip yra, bet daug brangiau gaunasi Ten doze dvigubai mazesne.
Atsakyti
Aš irgi 4,64 gavau, tai turbūt 5$. Gal vienkartinis koks pamokėjimas? Nes taisyklių apie juos nematau g.gif
Atsakyti
Į krepšelį įsidėjus http://eu.iherb.com/...-Veggie-Caps/26 duoda gerą nuolaidą kartu perkant imunitetui http://eu.iherb.com/...0-Tablets/61564

abu už 17€ panašiai.

Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 01 22, 11:39)
Na taip yra, bet daug brangiau gaunasi Ten doze dvigubai mazesne.

Nors visada sakau, kad dozė svarbu, bet manyčiau Swansonas irgi padoriai įdėjęs. Jei jau mano pažįstamas žmogus, turintis didelių bėdų su smegenimis jaučia pagerėjimą, tai manau, kad tikrai vertas dėmesio ir šis papildas ir nebūtina šelpti Amerikos, kai yra vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 01 22, 12:02)
Aš irgi 4,64 gavau, tai turbūt 5$. Gal vienkartinis koks pamokėjimas? Nes taisyklių apie juos nematau  g.gif

kaip suprantu, nevienkartinis, e.paštu gautame laiške kažką apie tai rašo:
Dear iHerb VIP Customer,

We are happy to announce that we have upgraded your VIP account to our new Loyalty Credit program. This new program entitles you to earn 10% credit on every iHerb order you place, regardless of size!

This 10% credit will be applied toward your next iHerb order placed within 60 days.

To give you a jump-start on the program, we've deposited a credit of $5.00 USD in your iHerb account, which amounts to 10% of the average order value, based on the orders you placed over the past year.

To use this $5.00 credit before it expires, simply sign in and shop within the next 60 days.
Atsakyti
Mano šiandieninis krepšelis, kad jau yra tų lojalumo taškų + Doctor's best nuolaida bigsmile.gif

Ir užvakar dienos krepšelis, sesei plaukams vitaminų reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 22, 12:19)
Nors visada sakau, kad dozė svarbu, bet manyčiau Swansonas irgi padoriai įdėjęs. Jei jau mano pažįstamas žmogus, turintis didelių bėdų su smegenimis jaučia pagerėjimą, tai manau, kad tikrai vertas dėmesio ir šis papildas ir nebūtina šelpti Amerikos, kai yra vietoje mirksiukas.gif

Ka reiskia ''padoriai'', cia gryni skaiciai - viename 60mlg, kitame 120, dienos doze 120,na ir skaiciuokite - Doctor's Best uzmokesite €5.86 uz pilna doze 4 menesiams, o Swanson 9,83 € tik uz 2 menesius ir cia su nuolaida cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 01 22, 14:03)
Ka reiskia ''padoriai'', cia gryni skaiciai - viename 60mlg, kitame 120, dienos doze 120,na ir skaiciuokite - Doctor's Best uzmokesite €5.86 uz pilna doze 4 menesiams, o Swanson 9,83 € tik uz 2 menesius ir cia su nuolaida cool.gif

Bet tai pagal jus tada gaunasi, kad jūsų tas Doctoras kone mirštantį turėtų prikelti, bet ar prikelia? biggrin.gif O aš jums realiai sakau, kad pilnai padeda Swansono. Ir jei kas nenori laukti iš Amerikos, nenori bijoti dėl muitinių, o palaikyti vietinius verslininkus, tai pilnai gali pirkti ir čia. Tik tiek ir tenorėjau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2016 01 21, 16:50)
mano gruodžio 4 dar nėėėėėėr sad.gif Šiaip nebūtų taip liūdna, bet ten yra prekė, kuri jau discontinued ir nebegaliu iš naujo užsisakyt. Dar kantriai laukt, ania?

QUOTE(issiblaskiusi @ 2016 01 21, 21:15)
Nu va, siandien pagaliau sulaukiau gruodzio 1 d. uzsakymo  doh.gif  Kazkoks kosmaras su laukimu. Net is Kinijos greiciau atkeliavo siuo laikotarpiu.
Dar yra du iherbo siuntiniai, uzsakyti gruodzio 10d. Viliuosi, kad dar menesio laukti nereikes...

aš irgi laukiu gruodžio 11 d., šiandien nustebau, kai gavau laišką iš iHerb'o "Have you received iHerb order Nr. .... ?" - anksčiau tokių nerašydavo g.gif paprašiau, kad padėtų surasti siuntą, jei ne, kad grąžintų pinigus, tai žiūrėsiu, ką atrašys cool.gif
Atsakyti