Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(ivetacom @ 2016 01 21, 17:03)
Jei kojas traukia, tai greiciausiai magnio truksta. Jo daugiausia  zalumynuose, migdoluose, kakavoje. Sirdziai dar kalio i kofermento Q 10  reikia. Pas mus vaistinese Asparamas, arba Pananginas. Is Iherbo http://eu.iherb.com/...120-capsules/70
kofermentas Q10

ačiū labai, pabandysim šitą ir pirkti 4u.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 01 21, 17:59)

Ne dėl pieno produktų traukia.

Taip,jis dėl to ir atsisakęs pieno produktų, kad jam akivaizdžiai netinka 4u.gif
Atsakyti
O kodėl pirmam apsipirkimui neduoda 10$ nuolaidos? Surinkau virš 40 krepšį dėl įdomumo ir duoda tik 5....40 tai čia aišku pilnom kainom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 21, 16:59)
tai kad tos bilobos iš swansono ir pas mus pastoviai pilna gera kaina smile.gif
Papildyta:

O kur gera kaina yra, kiek matau daugiau negu tris kart brangiau gaunasi.
Atsakyti
Ar matėt, visi rewardsai dingo doh.gif , o šį mėnesį dvi naujas nares pakviečiau, galvoju po mėnesio bus aktyvūs ax.gif . Dabar, kaip suprantu tik lojalumo taškai kaupsis už padarytus užsakymus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2016 01 22, 00:00)
O kodėl pirmam apsipirkimui neduoda 10$ nuolaidos? Surinkau virš 40 krepšį dėl įdomumo ir duoda tik 5....40 tai čia aišku pilnom kainom g.gif

Dabar, jau gal kokie du metai kai po nuolaidos reikia už 40 pirkt, kad gaut 10 usd ax.gif , lietuvaitėms nebetinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 sausio 2016 - 00:36
Sveikos,

QUOTE(Maja Di @ 2016 01 22, 00:33)
Ar matėt, visi rewardsai dingo :oh , o šį mėnesį dvi naujas nares pakviečiau, galvoju po mėnesio bus aktyvūs ax.gif . Dabar, kaip suprantu tik lojalumo taškai kaupsis už padarytus užsakymus  :hm

Dabar, jau gal kokie du metai kai po nuolaidos reikia už 40 pirkt, kad gaut 10 usd ax.gif , lietuvaitėms nebetinka ax.gif

Pas mane rewards nedingo.

Bet dabar duoda 5+5+5-atvedi narį-jis gauna penkis procentus, tu gauni penkis baksus ir penkis procentus nuo atvestojo pirkimų pirmus metus.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 01 22, 01:44)
Pas mane rewards nedingo.

Bet dabar duoda 5+5+5-atvedi narį-jis gauna penkis procentus, tu gauni penkis baksus ir penkis procentus nuo atvestojo pirkimų pirmus metus.

Tai kelios kapeikos aktyvių pas mane irgi likę, bet įeikit į revardsų nuorodą, pending visi išsinulinę doh.gif . Užtat lojalumo taškų gavau, kurie išsiminusuoja kaip nuolaida, o ne kaip rewardsai.
Jau čia taip buvo keli mėnesiai ax.gif . Bet šiandien kažkas pasikeitė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 22, 01:33)

Ot tai po perkūnais, kaip gerai kažkada buvo....
Tai dabar pirks su mano kodu ir aš kažką gausiu? Nes realiai kiek kur savo kodą vesdavau niekada nesu gavusi rewardsų schmoll.gif
pamačiau,kad tikrai atsirado kažkokių loyalty creditų blink.gif va tai ir padaryk pertrauką nuo pirkimų, viskas nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 22 sausio 2016 - 01:36
Per šventes siuntiniai pastrigę buvo. Bet užtat dabar kokie greičiai. Išsiųstas Sausio 18 d. siuntinukas jau Vilniaus pašto paskirstymo centre bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 22, 00:58)
Tai kelios kapeikos aktyvių pas mane irgi likę, bet įeikit į revardsų nuorodą, pending visi išsinulinę doh.gif

Neišsinulinę pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 01 21, 09:56)

Dėl švenčių  4u.gif
Aš jau prieš savaitę gavau du sausio siuntinius, o va gruodžio trijų dar laukiu, vienas jau muitinėj.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Kantriai lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2016 01 22, 02:27)
Ot tai po perkūnais, kaip gerai kažkada buvo....
Tai dabar pirks su mano kodu ir aš kažką gausiu? Nes realiai kiek kur savo kodą vesdavau niekada nesu gavusi rewardsų schmoll.gif
pamačiau,kad tikrai atsirado kažkokių loyalty creditų blink.gif  va tai ir padaryk pertrauką nuo pirkimų, viskas nauja lotuliukas.gif

Tai tik pirmam pirkimui kodą vesti reikia 4u.gif

QUOTE(simpa @ 2016 01 22, 07:24)
Per šventes siuntiniai pastrigę buvo. Bet užtat dabar kokie greičiai. Išsiųstas Sausio 18 d. siuntinukas jau Vilniaus pašto paskirstymo centre  bigsmile.gif
Papildyta:

Neišsinulinę pas mane  g.gif

Atsirado thumbup.gif, matyt tvarkymo darbai buvo . Bet dosnus iherbas pasidarė, kažin už kiek siuntinių jie tuos lojalumo eurus davė, nemažai gavau, bet ir pirkau nemažai paskutiniu metu. Kažin kaip muitinė traktuos tą nuolaidą, ar kaip nuolaidą ar kaip rewardsus g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 sausio 2016 - 08:19
Sveikos

Bet VIP nuolaida 5 proc. dingo verysad.gif
Gal čia šiaip durniuoja, nes dabar Japonų kalba visas puslapis pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 22 sausio 2016 - 08:53
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 01 22, 09:52)
Sveikos

Bet VIP nuolaida 5 proc. dingo  verysad.gif
Gal čia šiaip durniuoja, nes dabar Japonų kalba visas puslapis pasidarė  biggrin.gif

Jei per telefoną prisijungiu prie IHerb, visad japonų k psl būna lotuliukas.gif
Atsakyti