Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 109

QUOTE(jurguze @ 2015 12 07, 12:58)
Gliciną pirkau miltukais, tai nežiūrint į tai, kad pakuotė nepažeista, viduj viskas buvo suplėkę. Be to, ne sau sakiausi mirksiukas.gif

Ir tai išaiškinus, nufotografavus neatidavė pinigų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 07, 14:26)
Ir tai išaiškinus, nufotografavus neatidavė pinigų?

Už papildus ne, tik už muilą ir abatas.
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 12 07, 14:25)
Aš jus suprantu, kaip liūdna, kuomet gauni sulaistytą siuntinį, o mokėjai pilną kainą, ne nukainotas prekes rinkaisi... Esu labai nusivylusi, ypač kai iš iherb gavau atsakymą, kuris pasižymi išsisukinėjimu  doh.gif  Dar vieno atsakymo laukiu ir jei nepavyks susitarti, per PayPal reikšiu pretenzijas. Panašu, kad viskas man baigta su iherb, nebesisiųsiu...

Na bet keista, kiek jau laiko perku, tokių nesusipratimų nėr buvę. Du kartus yra grąžinę- už ne tą papildą įdėtą ir už trūkstamą prekę. O skysti produktai būna labai saugiai supakuoti, apvynioti, kamšteliai papildomai lipnia juosta užklijuoti ir dar į celofaninį maišelį įdėti.
O ir tas išsiliejimas jei yra, tai, manau, ne jų kaltė, o pervežėjų. Taigi jei nors už sugadintus produktus grąžina ir tai gerai, nes galėtų sakyt, kad kreiptumėtės į paštą.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 07, 13:06)

O kartu su juo nereikia gerti česnako? Pamenu, seniau kažkoks buvo, kur kartu ir česnaką reikėdavo gerti..
Ir ar vaikams tinka? Kokio ten dydžio tos kapsulės, gal bandėte? Aprašyme kažkaip nerašo nieko apie tai...
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2015 12 07, 13:45)
Už papildus ne, tik už muilą ir abatas.

tada pindukai tikri
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 07, 14:54)
Na bet keista, kiek jau laiko perku, tokių nesusipratimų nėr buvę. Du kartus yra grąžinę- už ne tą papildą įdėtą ir už trūkstamą prekę. O skysti produktai būna labai saugiai supakuoti, apvynioti, kamšteliai papildomai lipnia juosta užklijuoti ir dar į celofaninį maišelį įdėti.
O ir tas išsiliejimas jei yra, tai, manau, ne jų kaltė, o pervežėjų. Taigi jei nors už sugadintus produktus grąžina ir tai gerai, nes galėtų sakyt, kad kreiptumėtės į paštą.

Aš iš Iherbo gal jau kokie 3 metai perku, tik porą kart buvo nesusipratimų. Mano atveju, produktai nebuvo sudėti į apsauginius maišelius. Bet nemalonios situacijos neatbaidė nuo noro ten prekintis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit padeti. turiu du vaikus, 7 metu ir 1,8 metu ir abu sutartinai arba sloguoja, arba viskas iki kosuliu gerkliu nueina.. mazasis i darzeli pradejo eit, taip bijau ligu. viena mamyte si patare GSE greifurtu uzsisakyti, bet klausimas, ar duodat kas mazesniems? ir jei bandyti duoti, po kiek dozuoti? aplamai nesuprantu doziu as ju? blush2.gif 4u.gif
http://eu.iherb.com/...-oz-118-ml/4215
bei kaip sis slogai vaikams? ar atkemsa nosyte kaip nors ar cia daugiau kaip vanduo koks? labai su anglu nedraugauju, atsiprasau blush2.gif
http://eu.iherb.com/...oz-29-5-ml/4219
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 07, 13:25)
Iš kur tokia informacija apie 45 dienas?
Pas mane kažkodėl rašo: You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.
Stebuklai pas mane ar jūs neskaitote sąlygų, su kuriomis pati sutinkate? mirksiukas.gif

Bingo, merginos. Pas mane irgi raso 180 d. Neskaiciau salygu. Dabar iejau, ir supratau, kad per 180 d. galima bus kazka padaryt. Idomu, Iherbas tada grazintu ir su siuntimo kaina, ar tik uz prekes jei nieko negausiu. Ir kaip tokiu atveju apsidraudzia nuo apgavysciu, jei gauni, o meluoja kad negauna, juk siuntimo budas sis neregistruotas...

Oi ne....Pas mane irgi raso 45 dienos
"Step 1 - Identify issue
Most disputes are the result of simple misunderstandings. It's best to initiate communication with the seller as soon as you recognize a potential problem.

You can open a dispute in the Resolution Center within 45 calendar days of payment. By opening a dispute, you are able to communicate directly with your seller to work out a problem transaction.

If you and your seller are unable to agree on a solution, you must escalate the dispute to a PayPal claim within 20 calendar days of the date the dispute was opened. By escalating to a claim, you would be asking PayPal to review the case and decide the outcome."
Papildyta:
QUOTE(panele Morta @ 2015 12 07, 14:29)
sveikos, gal galit padeti. turiu du vaikus, 7 metu ir 1,8 metu ir abu sutartinai arba sloguoja, arba viskas iki kosuliu gerkliu nueina.. mazasis i darzeli pradejo eit, taip bijau ligu. viena mamyte si patare GSE greifurtu uzsisakyti, bet klausimas, ar duodat kas mazesniems? ir jei bandyti duoti, po kiek dozuoti? aplamai nesuprantu doziu as ju? blush2.gif  4u.gif
http://eu.iherb.com/...-oz-118-ml/4215
bei kaip sis slogai vaikams? ar atkemsa nosyte kaip nors ar cia daugiau kaip vanduo koks? labai su anglu nedraugauju, atsiprasau blush2.gif
http://eu.iherb.com/...oz-29-5-ml/4219

Tokio neturejau, mano vaikai irgi mazi. Jei raso doze suaugusiems, 5 meciui maziukui duodu puse kapsules ar puse dozes...Man irgi aktualu, kad nesirgtu. Didesnis mano vaikas stiprus, o maziuka - nuo tada kai paskiepijau - sloguoja, ar tempa, ar koseja dabar. Jauciu imuniteta nusodino skiepas dabartinis doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 gruodžio 2015 - 14:54
QUOTE(Tasty @ 2015 12 07, 14:03)
O kartu su juo nereikia gerti česnako? Pamenu, seniau kažkoks buvo, kur kartu ir česnaką reikėdavo gerti..
Ir ar vaikams tinka? Kokio ten dydžio tos kapsulės, gal bandėte? Aprašyme kažkaip nerašo nieko apie tai...

1 kapsulė 350 mg. normali sakyčiau, būna daug didesnių. Galima lašeliais pirkti http://eu.iherb.com/...l-oz-30-ml/5445 bet tada neskanu bus smile.gif Apie vaikus deja nieko nerašo, bet žinau, kad duoda, tik mažesnėmis dozėmis.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 12 07, 14:52)
Idomu, Iherbas tada grazintu ir su siuntimo kaina, ar tik uz prekes jei nieko negausiu. Ir kaip tokiu atveju apsidraudzia nuo apgavysciu, jei gauni, o meluoja kad negauna, juk siuntimo budas sis neregistruotas...

Kiek anksčiau esu susidūrusi su Paypal disputais (bet ne iš iherb pirkimai buvo), tai grąžindavo viską ir už siuntimą. Manau, kad viskas vyksta pasitikėjimo principu. Jei mūsų tarpe atsiras tokių, kurios sukčiauja ir tarkime porą kartų pasakys, kad negavo bei atgaus poinigus, tai iherb jas blokuos ir nebeleis joms pirkti arba dar blogiau - išbauks Lietuvą iš savo šalių sąrašo iš viso bei nukentės visa šalis. Geriausiu atveju, pabrangins siuntimą visiems - paliks tik registruotą. Todėl labai tikiuosi, kad tokių zapadlistų žmonių nebus unsure.gif
Atsakyti
Galvoju 70- metei mamai pastipirkti organizma - gal ka parekomenduotumet...? Vitaminus ar papildus?
4u.gif
Paskutiniu metu pusleline lupas vercia (tai LT radau, nupirkau kazkokius amino papildus su lizinu). O siaip atminciai , nervams reiktu, ...klausa paprastejusi. Nuo spaudimo geria vaistus - eguliuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2015 12 08, 00:49)
Galvoju 70- metei mamai pastipirkti organizma - gal ka parekomenduotumet...? Vitaminus ar papildus?
4u.gif
Paskutiniu metu pusleline lupas vercia (tai LT radau, nupirkau kazkokius amino papildus su lizinu). O siaip atminciai , nervams  reiktu, ...klausa paprastejusi. Nuo spaudimo geria vaistus - eguliuoja.   g.gif

Pats paciausias papildas senyvo amziaus zmonems ginkgo biloba, jis reguliuoja mikrocirkuliacija. Nervu sistemai glicinas, atminciai ir kepenims lecitinas, hepoprotektorius -tikrasis margainis, sirdziai koenzimas Q10 o nuo puslelines apart lizino katies nagas
Atsakyti